Ετεοκλής Παύλου.

ΣΟΚ Ετεοκλής Παύλου! ”Νταής ο Βασίλης Μπισμπίκης”

ΣΟΚ Ετεοκλής Παύλου! ”Νταής ο Βασίλης Μπισμπίκης” Ενοχλημένος με τις δηλώσεις του Βασίλη Μπισμπίκη φάνηκε να είναι ο Ετεοκλής Παύλου.

Στην τελευταία του συνέντευξη στον Νίκο Συρίγο, ο Βασίλης Μπισμπίκης παραδέχτηκε πως έχει φτάσει σε σημείο, στην αρχή της σχέσης του με τη Δέσποινα Βανδή, να σκεφτεί να «σηκώσει χέρι» σε δημοσιογράφο. Αυτή η δήλωση φάνηκε να ενοχλεί ιδιαιτέρως τον Ετεοκλή Παύλου ο οποίος μέσα από το Breakfast@Star το πρωί της Δευτέρας 17/6 ξεκαθάρισε πως δε μπορεί επουδενί να δικαιολογήσει μια τέτοια δήλωση.

«Δεν πιστεύω ότι το άκουσα όλο αυτό. 2024. Επειδή χαρακτήρισε ως παρασιτικούς οργανισμούς κάποιους δημοσιογράφους, και είπε ότι πολλές φορές έχει σηκώσει το τηλέφωνό του και έφτασε στο σημείο να θέλει να σηκώσει και το χέρι του, αλλά δεν το έκανε… Εγώ δε μπορώ να βρω δικαιολογία σε αυτό.

Εγώ έχω πρόβλημα με συγκεκριμένα πράγματα. Δε μπορώ τους νταήδες εγώ. Δε μπορώ αυτό το πράγμα, ότι παραλίγο να σηκώσω το χέρι μου. Αυτό το πράγμα για μένα επισκίασε όλες τις δηλώσεις. Δε με απασχολεί να ακούσω τίποτα άλλο από έναν άνθρωπο που λέει “παραλίγο να σηκώσω το χέρι μου”. Δεν ήταν απλά ατυχής δήλωση. Ό,τι και να ήθελε να πει, ο τρόπος που το είπε…

Είπε ότι ήταν ένα πράγμα που δε θα ήθελε να ξαναζήσει, και για μένα είναι ένα πράγμα που δε θα ήθελα να ξανακούσω…Δε δικαιολόγησα και δε θα δικαιολογήσω ποτέ δηλώσεις που παραπέμπουν σε νταηλίκι» είπε ο Ετεοκλής Παύλου.

Σίσσυ Χρηστίδου ηλικία! Μια αλλη 10 χρονια πριν