Έρρικα Πρεζεράκου ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΚΑΦΟΣ: Ο σύντροφός της δεν την είδε και με την προπέλα την τραυμάτισε σοβαρά.
Έρρικα Πρεζεράκου ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΚΑΦΟΣ: Χειρουργείται στο ΚΑΤ η αθλήτρια
Έρρικα Πρεζεράκου ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΚΑΦΟΣ: Αρχικά μεταφέρθηκε με όχημα του ΕΚΑΒ στο περιφερειακό ιατρείο Κύθνου για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια έγινε διακομιδή στο ΚΑΤ.
Στο χειρουργείο του ΚΑΤ βρίσκεται αυτή την ώρα η Ολυμπιονίκης Έρρικα Πρεζεράκου, καθώς υπέστη πολύ σοβαρό ατύχημα στις διακοπές της. Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla, η Έρρικα Πρεζεράκου βρισκόταν σε φουσκωτό σκάφος με τον σύντροφό της ανοιχτά της Κύθνου και από τα κύματα έπεσε στη θάλασσα.
Ο σύντροφός της γύρισε αμέσως για να την παραλάβει, όμως υπό αδιευκρίνιστες αιτίες, δεν την είδε και με την προπέλα την τραυμάτισε σοβαρά. Η γνωστή γυμνάστρια φέρει σοβαρά τραύματα στο χέρι και σύμφωνα με πληροφορίες ακρωτηριάστηκε, χάνοντας δύο δάχτυλα από το χέρι της.

ΕΡΡΙΚΑ ΠΡΕΖΕΡΑΚΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑ: ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΤΗΚΕ, ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΔΥΟ ΔΑΧΤΥΛΑ.
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
