Ποιος ειναι ο Γιώργος Μαυρίδης; Η ηλικία, το βιογραφικό, το ΔΙΑΖΥΓΙΟ και το World Party

Ποιος ειναι ο Γιώργος Μαυρίδης; Η ηλικία, το βιογραφικό, το ΔΙΑΖΥΓΙΟ και το World Party

Ποιος ειναι ο Γιώργος Μαυρίδης; Η ηλικία, το βιογραφικό, το ΔΙΑΖΥΓΙΟ και το World Party Ο Γιώργος Μαυρίδης έχει ηλικία 46 ετών και συγκεκριμένα γεννήθηκε στην Καλαμαριά στις 16 Ιουνίου του 1978. Μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη όπου ζει μέχρι σήμερα. Πέρασε την εφηβεία του ακολουθώντας τον ΠΑΟΚ , κάνοντας graffity τα οποία και υπέγραφε ως Goonies 4.


Ο ίδιος όπως είχε αναφέρει στην εκπομπή “Join Us” δεν τελείωσε ποτέ το σχολείο, κάτι που θεωρεί και αρκετά ανατρεπτικό, “Ανατρεπτικό είναι ότι δεν έχω τελειώσει το σχολείο. Ανατρεπτικό είναι ότι δεν μπόρεσα να πάω φροντιστήριο να μάθω αγγλικά. Έμαθα αυτά τα αγγλικά κουτσά στραβά να τα μιλάω μόνος μου. Αυτό είναι ανατρεπτικό. Το λέω δεν ντρέπομαι!”.

Το World Party ήταν μια ελληνική ταξιδιωτική εκπομπή, που διοργανώθηκε από τον Γιώργο Μαυρίδη και τον Σάκη Τανιμανίδη. Ξεκίνησε στην τηλεόραση στο ΕΡΤ3 το 2013 και στην Alpha TV από το 2014 έως το 2016.

Περιγραφή
Ο Σάκης και ο Γιώργος ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο αναζητώντας κάθε είδους μοναδικές εμπειρίες και διαφορετικοί τρόποι διασκέδασης. Γνωρίζουν ντόπιους, βιώνουν τοπικές παραδόσεις, αντλούν υψηλές δόσεις αδρεναλίνης και ζουν τη ζωή στο έπακρο. Το πιο σημαντικό όμως, το “World Party” είναι να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο, διατηρώντας παράλληλα θετική στάση ζωής

Σάκης Τανιμανίδης – Γιώργος Μαυρίδης: Επιστρέφει το World Party

Πολλά ήταν τα σενάρια εδώ και καιρό που ήθελαν τον Σάκη Τανιμανίδη και τον Γιώργο Μαυρίδη να ενώνονται και πάλι επαγγελματικά και να επιστρέφουν με μια νέα ταξιδιωτική εκπομπή.

Την είδηση αυτή φαίνεται πως ήρθε να επιβεβαιώσει ο Σάκης Τανιμανίδης με ένα βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο instagram. Ένας χάρτης, μια φωτογραφική μηχανή, δυο διαβατήρια και μια σκισμένη κοινή τους φωτογραφία που στο τέλος ενώνεται είναι αυτά που βλέπουμε στο βίντεο του παρουσιαστή, ο οποίος στη λεζάντα έγραψε, «Η ζωή είναι μια όμορφη περιπέτεια».

Οι γκρίζες μέρες που πέρασε η σχέση των δυο παρουσιαστών που για αρκετό διάστημα δε μιλούσαν, φαίνεται πως ανήκουν οριστικά στο παρελθόν. Άλλωστε, εδώ και καιρό οι δυο τους έχουν λύσει τις όποιες διαφορές είχαν και πλέον, είναι έτοιμοι να επιστρέψουν και πάλι έτσι ακριβώς όπως τους γνωρίσαμε, ως ένα δίδυμο φίλων που ανακαλύπτει τον κόσμο.

Ποιος ειναι ο Σάκης Τανιμανίδης; Η ηλικία, τα παιδιά, η σύζυγος, ο ΓΑΜΟΣ μετά τα 30αντα…

Γιώργος Μαυρίδης: Το σχολείο που δεν κατάφερε να τελειώσει, η έφεση στη ζωγραφική και η κλίση του στα τατουάζ

Τον παρουσιαστή Γιώργο Μαυρίδη, σίγουρα τον ξέρεις. Αυτό που μπορεί να μην ξέρεις για εκείνον ωστόσο, είναι το παρελθόν του πριν γίνει γνωστός στην ελληνική showbiz. Αν θες να μάθεις τα πάντα για την ζωή του Γιώργου Μαυρίδη, όπως για το σχολείο που δεν κατάφερε να τελειώσει, για την έφεσή του στη ζωγραφική, καθώς και για την κλίση του στα τατουάζ, συνέχισε να διαβάζεις.

Ο Γιώργος Μαυρίδης είχε αναγκαστεί να δουλέψει από νεαρή ηλικία, όπως είχε αναφέρει στο LIFO, “Η ζωγραφική δεν πιανόταν στα σοβαρά όταν υπάρχουν σοβαρά θέματα βιοπορισμού και επιβίωσης. Αναγκάστηκα να δουλέψω από μικρή ηλικία σε ένα σωρό δουλειές. Πακετάς, σερβιτόρος, οικοδομή. Πολλή δουλειά και πολύ δύσκολα χρόνια.

Στο γυμνάσιο έμεινα δυο τρεις χρονιές, και τελικά πήγα στο νυχτερινό. Το πρωί δουλειά σε ένα γυράδικο, μετά στο νυχτερινό, μετά πάλι πακετάς στη Veronna δέκα – δύο. Την ζωγραφική μία την έπιανα και μια την άφηνα. Μετά άρχισε να γίνεται και το γκραφίτι μόδα κι έκανα μερικές δουλειές για μαγαζιά, καφετέριες κτλ, κι έβγαζα και από ‘κει χαρτζιλίκι”.


Καταξιωμένος πλέον στο χώρο των tattoo και με πολλά βραβεία σε εγχώρια και διεθνή tattoo conventions, ο ίδιος έχει το δικό του studio, “Tattooligans” στην Θεσσαλονίκη.
Τα τελευταία πέντε χρόνια ωστόσο, όπως αποκάλυψε και ο ίδιος στην εκπομπή του OPEN “Απλές κουβέντες”, έχει σταματήσει να κάνει τατουάζ.

Τα τελευταία χρόνια τον είδαμε να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο με την ταξιδιωτική εκπομπή “World Party”, ενώ τον είδαμε να παίρνει μέρος και στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, “Nomads”.


Αναφερόμενος στην οικογένειά του είχε δηλώσει παλιότερα στην εκπομπή “Join Us”, “Μεγάλωσα με έναν πατέρα που μπαινόβγαινε στη φυλακή και έκανε τη ζωή της μητέρας μου δύσκολη. Ασχέτως ότι ήταν δύσκολα οικογενειακά χρόνια, θεωρώ ότι η μάνα μου έδωσε όσα μπορούσε. Αλλά θέλω να κρατάω πάντα τα καλά.

Να προχωράω και να κοιτάω τη θετική πλευρά. Όταν έχεις περάσει από μια διαλυμένη οικογένεια δεν θες να κάνεις το ίδιο στο παιδί σου. Όταν νιώσω ότι δεν είμαι παιδί, ότι δεν παίζω και ότι δεν χαβαλεδιάζω δεξιά κι αριστερά, ναι, θα κάνω κάτι που θα ξέρω ότι θα βγει κάτι σωστό”.