Δείτε την αντίδραση του Κ. Βασάλου όταν παρέλαβε το αυτοκίνητο που κέρδισε στο Survivor!

Μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ και να ανακηρυχθεί νικητής του Survivor, ωστόσο, δεν έφυγε με άδεια χέρια.
Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Βασάλο που εκτός από την αναγνωρισιμότητα και την αγάπη του κόσμου, κέρδισε και ένα αυτοκίνητο SUV, στο τεστ γνώσεων με τις μαμάδες.
Ο πρώην παίκτης των Μαχητών μετέβη στην αντιπροσωπεία της εταιρείας για να δει το δώρο του, και δοκίμασε όλες τις νέες δυνατότητες που του παρέχει, σε ένα πραγματικά απολαυστικό βίντεο, δίνοντας παράλληλα και συμβουλές στους φίλους και θαυμαστές του για να διατηρούνται πάντα fit και σε φόρμα!


Comments

9 απαντήσεις στο “Δείτε την αντίδραση του Κ. Βασάλου όταν παρέλαβε το αυτοκίνητο που κέρδισε στο Survivor!”

  1. μαριλενα χαλανδρι :) Avatar
    μαριλενα χαλανδρι 🙂

    αχ μπράβο του τον αγαπώ πολύ είναι και κούκλος 😀

    1. Λεω και εγω δεν θα πεταχτει καποια αγαμητη δεκαπενταχρονη θαυμαστρια του…Χαζοτσουλες

      1. μαριλενα χαλανδρι :) Avatar
        μαριλενα χαλανδρι 🙂

        ζήλειαααααααααααα

  2. ΚΟΥΚΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ.

  3. Βαγγελης μαναβης Avatar
    Βαγγελης μαναβης

    Κουκλος μαναρος και με μεγαλα προσοντα

  4. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Καρδουλα BPA συνυφαδα ΜΕΖΕΑ ΚΟΝΑΝ μπουρλοτο βανα πσολεου ππ αρχοντουλα φισφιρικα καρμεν κοραξ κομπρα πιπακιτσου στασινου γιωτα θανου γιωτα κατερινα μ ελινα παπ μαριλενα α!. κ.α nicknames ειναι ο ηλικιωμενος ομοφυλοφιλος του φριγκοζιπ,ο παλιος πιπας μανετα που σχολιαζει με αμετρητα nicknames κυριως γυναικεια αλλα κ με τα δικα σας!!αγνοηστε το ψυχακι-ιος του site

    1. ΧΑΡΗΣ Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ Avatar
      ΧΑΡΗΣ Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ

      ΤΙ ΠΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ??

      1. φισφιρικα Avatar
        φισφιρικα

        η πουτσα του φριγκοσιπ

        1. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Καρδουλα BPA συνυφαδα ΜΕΖΕΑ ΚΟΝΑΝ μπουρλοτο βανα πσολεου ππ αρχοντουλα φισφιρικα καρμεν κοραξ κομπρα πιπακιτσου στασινου γιωτα θανου γιωτα κατερινα μ ελινα παπ μαριλενα α!. κ.α nicknames ειναι ο ηλικιωμενος ομοφυλοφιλος του φριγκοζιπ,ο παλιος πιπας μανετα που σχολιαζει με αμετρητα nicknames κυριως γυναικεια αλλα κ με τα δικα σας!!αγνοηστε το ψυχακι-ιος του site