Μεγάλη η συμμετοχή στις εκλογές της ΝΔ- Ψήφισαν Τζιτζικώστας, Μητσοτάκης και Γεωργιάδης
Πλήθος κόσμου έχει ψηφίσει έως αυτή την ώρα για την εκλογή του νέου Προέδρου της ΝΔ και ουρές σχηματίζονται έξω από τα εκλογικά κέντρα. Η εκλογική διαδικασία, όπως όλα δείχνουν εξελίσσεται χωρίς προβλήματα, μετά το φιάσκο του Νοεμβρίου.
Οι τρεις από τους τέσσερις υποψηφίους έβαλαν την ψήφο τους… ενώ ακόμα, μόνο ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης δεν έχει εμφανιστεί.
Ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος ψήφισε στη Θεσσαλονίκη, μίλησε για μηνύματα υψηλής συμμετοχής στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ σε όλη την Ελλάδα.
«Οι φίλοι της παράταξης πήραν την τύχη της Νέας Δημοκρατίας στα χέρια τους. Γυρίζουμε σελίδα, αφήνουμε πίσω όσα μας πλήγωσαν και κρατάμε τα καλά», πρόσθεσε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος και κατέληξε: «Προχωράμε για ένα κόμμα ανοιχτό, σύγχρονο, δημοκρατικό, που θα συνομιλεί με την κοινωνία. Μία σύγχρονη ευρωπαϊκή κεντροδεξιά παράταξη που σύντομα θα μπορέσει να απαλλάξει τη χώρα από αυτή την επιπόλαιη κυβέρνηση».
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ψήφισε στην Κηφισιά και μάλιστα περίμενε υπομονετικά στην ουρά.
«Η Νέα Δημοκρατία θα βγει ενωμένη από την εκλογική διαδικασία. Καλώ τον κόσμο να έρθει να ψηφίσει. Ο τόπος χρειάζεται μια αξιόπιστη, δυνατή κεντροδεξιά παράταξη. Η επόμενη μέρα θα βρει την παράταξη ενωμένη με την δύναμη των πολιτών που έρχονται σήμερα» δήλωσε χαρακτηριστικά μετά την ψήφο του.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης, φανερά ευδιάθετος, ψήφισε στο Περιστέρι… χωρίς να κρύβει μάλιστα την ψήφο του, αφού φωτογραφήθηκε με το ψηφοδέλτιο της υποψηφιότητάς του.
«Η συμμετοχή έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, πράγμα που σημαίνει ότι ο κόσμος αγκαλιάζει τη Νέα Δημοκρατία. Θα είμαστε από αύριο όλοι μαζί ενωμένοι και ισχυροί για να φτιάξουμε μια παράταξη όπως την ονειρευόμαστε», τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ. λίγο πριν ψηφίσει.
