Μιρέλλα Μανιάνι: Σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση!

Η Μιρέλλα Μανιάνι πραγματοποίησε χθες το βράδυ μία από τις σπάνιες κοσμικές εμφανίσεις της, δίνοντας το παρών στα εγκαίνια ινστιτούτου αισθητικής. Η Ολυμπιονίκης που έχει φέρει πολλές διακρίσεις στη χώρα μας έδειχνε να είναι στα καλύτερά της εμφανισιακά παρόλο που τα χρόνια περνούν.
Η Μιρέλλα μιλώντας στους δημοσιογράφους που ήταν εκεί είπε: «Οι άντρες φοβούνται τις γυναίκες αθλήτριες λόγω χαρακτήρα, πειθαρχίας και δυναμισμού. Ο άντρας ο σωστός θα κάνει το βήμα και δε θα φοβάται!».
Σημειώνουμε πως σήμερα η Μιρέλα είναι μητέρα πάνω απ’όλα και μεγαλώνει την κόρη που απέκτησε με τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα Γιάννη Γιαννούλη. Επαγγελματικά ασχολείται με το πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ που άνοιξε το 2012 στο Μαρούσι.

Περισσότερα άρθρα