Ελένη Μενεγάκη: Τι έγινε όταν έκλεισαν οι κάμερες για ΠΑΝΤΑ
Ελένη Μενεγάκη: Τι έγινε όταν έκλεισαν οι κάμερες για ΠΑΝΤΑ Συγκινησιακά φορτισμένη ήταν η συνάντηση της Ελένης Μενεγάκη με τον Γρηγόρη Γκουντάρα στον αέρα της τελευταίας της εκπομπής!
Φαίη Σκορδά σοκ: Ο Λιάγκας μαζί της στην πρεμιέρα!
Οι δυο πρώην συνεργάτες μετά από 3 χρόνια που είχε μπει πάγος στη σχέση τους, φαίνεται πως τα ξαναβρήκαν μετά το τηλεφώνημα της Ελένης στον Γρηγόρη.
Ελένη Μενεγάκη: Η Ορκισμένη ξανθιά ΤΩΡΑ με ….μελαχρινό μαλλί
Η παρουσιάστρια του ζήτησε να είναι εκεί στην τελευταία της εκπομπή κι εκείνος δέχτηκε. Οι δυο τους αγκαλιάστηκαν σφιχτά, δάκρυσαν και έλυσαν τις διαφορές τους on air.
Ελένη Μενεγάκη: Η ερώτηση στον Λάτσιο για τις ΠΡΩΤΕΣ φωτογραφίες της με τον ΠΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟ
Έγραψε το φινάλε της η Ελένη Μενεγάκη – Έριξε την αυλαία μετά από 30 χρόνια
Το πρωί της Πέμπτης, στην εκπομπή «Ευτυχείτε», ο Γρηγόρης Γκουντάρας περιέγραψε πώς ήταν αυτές οι στιγμές και όλο το παρασκήνιο:
«Κλαίω σαν την Μάρθα Βούρτση πια, έχω γίνει ρεζίλι στο πανελλήνιο. Ξέρει πολύ καλά η Ελένη ότι εγώ δεν θα πω ψέματα ποτέ και θα είμαι ειλικρινής. Πήγα με την καρδιά μου και αν δεν με έπαιρνε τηλέφωνο δεν θα πήγαινα, γιατί έτσι ένιωθα. Από την άλλη, λυτρώθηκα, ήταν πολύ σημαντικό για μένα για να κλείσει αυτό το κεφάλαιο στη ζωή μου. Και τίποτα να μη λέγαμε, με αυτή την αγκαλιά δεν θα είχε αλλάξει κάτι, πάλι το ίδιο θα αισθανόμουν. Ήταν σαν να ξαναδούλευα. Της είπα όταν έσβησαν τα φώτα «Ελένη θα τα ξαναπούμε κάποια στιγμή», βγάλαμε μια φωτογραφία μαζί κι έφυγα», αποκάλυψε ο Γρηγόρης.
Ελένη Μενεγάκη-Γρηγόρης Γκουντάρας
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
