ΣΟΚ από Αντζέλα Δημητρίου σε Δέσποινα Βανδή: Γιατί ΤΣΙΡΙΖΕΙΣ όταν ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ;

Η παλιά είναι αλλιώς και η λιγότερο παλιά, πρέπει ν’ ακούει τις παρατηρήσεις που γίνονται δημόσια! Αλλιώς, θα εκτεθεί περισσότερο. Η Άντζελα φαίνεται πως τα χε μαζεμένα, αφού η δημόσια κριτική στις φωνητικές αποδόσεις της Δέσποινας Βανδή έμεινε στην ιστορία. Πως τόλμησε και γιατί η Άντζελα να θίξει τόσο και μάλιστα στο…ψαχνό την …συνάδελφο της;
Τι έδειξε μ’ αυτό και τι έδειξε και η Δέσποινα με τη σιωπή της. …και εσείς όλοι που ακούτε, συμφωνείτε

ΣΟΚ από Αντζέλα Δημητρίου σε Δέσποινα Βανδή: Γιατί ΤΣΙΡΙΖΕΙΣ όταν ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ; “Ενός κακού μύρια έπονται” λέει ο ημών σοφός λαός και το αυτό συμβαίνει με την Δέσποινα Βανδή. Εκεί, που η αοιδός πήγε να ξεχαστεί από τα τελευταία γνωστά επεισόδια, της ήρθε ένα άλλο…χτύπημα που ακούει στο όνομα Αντζελα Δημητρίου. Η συνάδελφός της επισκέφτηκε το βράδυ του Σαββάτου το REX, φροντίζοντας να αφήσει αξέχαστο το πέρασμα της, στη μνήμη της Δέσποινας. Ο “εφιάλτης” της τελευταίας άρχισε όταν είχε την…φαεινή ιδέα να καλέσει την Αντζελα στην πίστα να πει το διαχρονικό και αγαπημένο της άσμα “Ποια θυσία”.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ: ‘ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΑΦΟΤΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΥΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΝΤΕΜΗ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ.’

Η Δημητρίου αποδέχτηκε την πρόταση κι αφού μέριασε τον κόσμο για να περάσει, πήρε το μικρόφωνο κι άρχισε να τραγουδάει. Η Βανδή (τι το θελε κι αυτή;) της έκανε σιγόντο για να τα…ακούσει κανονικά από την “Λαίδη”.

“Δεν χρειάζεται να φωνάζεις” της είπε και η Δέσποινα έμεινε κόκαλο. Να αρκούνταν σε αυτή την παρατήρηση καλά θα ήταν. Έλα, που της Δημητρίου – ως παλιά καραβάνα στον χώρο – της βγήκε η καθηγήτρια φωνητικής από μέσα και ποιος ήταν στο REX το βράδυ εκείνο και δεν γέλασε. “Έχεις μια φωνάρα να, αλλά τσιρίζεις πολύ” συνέχισε η dr. Αντζελα και απορώ στην ψυχραιμία της Βανδή.
Δημητρίου: ο εφιάλτης της Βανδή!

Δέσποινα Βανδή: Το fail challenge που της ΕΒΑΛΕ η Γωγώ Μαστροκώστα