Αυτοκινητιστικό η Μαρίνα Πατούλη: Γλύτωσα από τον covid-19 και ΤΡΑΚΑΡΑ!
Τροχαίο είχε πριν από λίγο (το μεσημέρι της Τρίτης) η Μαρίνα Πατούλη. Η σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής, δημοσίευσέ το προφίλ της στο facebook, ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο μετά από ένα ατύχημα λέγοντας πως η ζωή είναι απρόβλεπτη!
Το freegossip, επκοινώνησε με την Μαρίνα Πατούλη, η οποία μας είπε πως χτύπησε λίγο στο κεφάλι, μετά από τροχαίο και πήγε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και για να είναι σίγουρη ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό.
Μαρίνα Πατούλη: Έκανε το τεστ για τον κορονοϊό, μετά το θετικό του συζύγου της
Είχα ένα τροχαίο ατύχημα με το αυτοκίνητο και πήγα στο νοσοκομείο μήπως έχω καμιά διάσειση αλλά όλα είναι καλά. Πιο πολύ τρόμαξα και ταράχτηκα. Έκανα εξετάσεις όλα είναι καλά και σε λίγο θα φύγω. Γλίτωσα από τον covid και τράκαρα τι να πω” είπε στο freegossip, η Μαρίνα Πατούλη
Να θυμήσουμε ότι πριν λίγες μέρες ο Γιώργος Πατούλης ανακοίνωσε ότι είναι θετικός στον κορονοϊό αλλά η Μαρίνα και ο γιος της, μετά από δυο τεστ βρέθηκαν αρνητικοί
Διαβάστε ακόμα: Την ονομαστική της εορτή είχε την Παρασκευή η Μαρίνα Πατούλη και θέλησε να το γιορτάσει παρέα με φίλους σε παραλιακό κέντρο, όπως μόνο η ίδια ξέρει.
Η σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αναρτά συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, θέλησε να ενημερώσει αρχικά τους διαδικτυακούς της φίλους για το καθιερωμένο προσκύνημά της, μαζί με τον σύζυγό της στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Κορωπίου.
Φορώντας ένα ροζ φόρεμα με έναν ώμο και βολάν, και κρατώντας μια πανάκριβη τσάντα, η Μαρίνα Πατούλη επισκέφθηκε τον Ιερό Ναό με τον σύζυγό της. Στην ανάρτησή της έγραψε: «Όπως κάθε χρόνο εκπληρώσαμε το ιερό τάμα στη Μεγαλομάρτυρα Αγία Μαρίνα. Εύχομαι ολόψυχα χρόνια πολλά σε όλες και όλους τους εορτάζοντες!!Οι αμέτρητες ευχές σας πλημμύρισαν την καρδιά μου με συγκίνηση και αγάπη!».
Η Μαρίνα Πατούλη με τον σύζυγό της, περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, και τον γιο τους
ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΠΑΤΟΥΛΗ
Το βράδυ του Σαββάτου, όμως, η Μαρίνα Πατούλη θέλησε να γιορτάσει παρέα με την οικογένειά της και καλούς φίλους. Μάλιστα, είχε κλείσει ένα τμήμα του παραλιακού μαγαζιού Reef Athens Riviera κοντά στο Σούνιο, που αποτελεί έναν αγαπημένο προορισμό για το ζευγάρι και το οποίο επισκέπτονται συχνά για να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τα ποτά τους.
Το σκηνικό του πάρτι ήταν σίγουρα εντυπωσιακό με φαναράκια να κρέμονται από τα δέντρα και ένα μικρό αίθριο στην άκρη της παραλίας, αποτέλεσαν το ιδανικό σκηνικό για να φωτογραφηθούν τόσο οι καλεσμένοι όσο και το λαμπερό ζευγάρι. Μάλιστα, ίσως να υπήρχε και dress code, καθώς οι περισσότεροι καλεσμένοι επέλεξαν να φορέσουν λευκά ρούχα.
Αναμφίβολα, η εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη, που έλαμπε από χαρά, ..
…ήταν αυτή που ξεχώρισε, καθώς η σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής επέλεξε για την «μεγάλη » μέρα να φορέσει ένα κοντό ασημί φόρεμα με ουρά, φτερά στα μανίκια και ένα αποκαλυπτικό ντεκολτέ με ταιριαστές ψηλοτάκουνες γόβες και μακριά σκουλαρίκια σε σχήμα φιδιού.
Δεν ήταν όμως μόνο η εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη που έκανε το πάρτι τόσο φαντασμαγορικό. Εκτός από τα βεγγαλικά που έκαναν την νύχτα μέρα, μπροστά από τα οποία φρόντισε να φωτογραφηθεί μαζί με τον σύζυγό της, κάποια στιγμή η Μαρίνα Πατούλη αποφάσισε να χορέψει ένα τσιφτετέλι με τους φίλους να την χειροκροτούν και να την επευφημούν.
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
