Ανδρέας Μικρούτσικος: Το χουνέρι στον αέρα!
Ανδρέας Μικρούτσικος: Το χουνέρι στον αέρα! . Κοίτα λοιπόν που γίνεται αυτό που έπρεπε εδώ και δέκα χρόνια: ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟΣ! Ο άνθρωπος με το μεγαλύτερο ταλέντο παραμένει…Ανδρέας Μικρούτσικος μετά τη σπόντα που πέταξε για την ενημέρωσή του για την παρουσία του Δημήτρη Κεχαγιά στο live του Big Βrother, μίλησε στο Έλα χαμογέλα και στο Γρηγόρη Μπάκα και για το περιστατικό αλλά και για τις συζητήσεις που έκανε με τον Νίκο Κοκλώνη για το J2US!
Αποφάσισε να το ξεκαθαρίσει κάτι που δεν του ήταν και δύσκολο, αφού ο Ανδρέας μιλά σαν να μην έχει ποτέ μυστικά! Για τη σπόντα: “Το είπα αυθόρμητα. Ποτέ δεν με ενημέρωναν για καλεσμένους. Για άλλα πράγματα μπορεί να έχω θέμα γι αυτό δεν είχα. Απλά μου έκανε εντύπωση ότι το έμαθα από τον ταξιτζή”! είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.
Δηλαδή, πάει σε άλλη εκπομπή παρουσιαστής! Το συμβόλαιό μου είναι για μια εκπομπή” είπε για τη συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ
Για το ραντεβού και τη συζήτηση με τον Νίκο Κοκλώνη αλλά και το House of Fame: Συζητάμε με τον Νίκο Κοκλώνη για να είμαι στην επιτροπή γκεστ στο J2US. Τώρα θα το πει η παραγωγή. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Έχεις πρόταση για το House of Fame; Τυπική πρόταση δεν έχω αλλά έχει γίνει εμμέσως!
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
