Σοκάρει ο Σεφερλής! ΕΠΙΑΣΑ την γυναίκα μου να ΜΕ ΑΠΑΤΑ μέσα στο θέατρο με τον ηθοποιό και ΚΟΥΜΠΑΡΟ μας!!!
Σοκάρει ο Σεφερλής! ΕΠΙΑΣΑ την γυναίκα μου να ΜΕ ΑΠΑΤΑ μέσα στο θέατρο με τον ηθοποιό και ΚΟΥΜΠΑΡΟ μας!!! Οι πιο δραματικές στιγμές για την ψυχολογία του αγαπημένου κωμικού που έγινε μάρτυρας ο ίδιος του παράνομου δεσμού που διατήρησε για καιρό η σύζυγος του κάτω από τη μύτη του.
Μπορεί ο λαός να λέει ότι ο σύζυγος τα μαθαίνει τελευταίος, αλλά στην προκειμένη το έμαθε ο ίδις χωρίς καλοθελητές.
Το χειρότερο είναι πως έκανε την καρδιά του πέτρα, για να μην φαληρήσει και το θέατρο και συνέχιζε να συμπρωταγωνιστεί μαζί με την πρώην σύζυγο του και το κουμπάρο τους, μέχρι να κατέβει η παράσταση! Η γυναίκα του τον ΑΠΑΤΗΣΕ με τον ΚΟΛΛΗΤΟ του!
Αν τον ρωτήσεις – όπως έκαναν κι άλλοι – θα σου πει πως μία από τις πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή του ήταν όταν έμαθε την απιστία της τότε συζύγου του με τον καλύτερο του συνεργάτη και κολλητό του! Ακλομα πιο δύσκολη στιγμή όταν αναγκάστηκε για την επιβίωση, να συνεχίσει να πάιζει μαζί τους στο θέατρο, μέχρι το τέλος της σεζόν.
Έξαλλος με άρθρο απάτη με τίτλο ” Πώς ο Σεφερλής έβγαλε 2,3 εκατομμύρια ευρώ”
Η μία ήταν η απώλεια του πατέρα του και η άλλη η πιο επώδυνη, όταν έπρεπε με την πρώην σύζυγο του, ενώ είχαν χωρίσει, να ανέβει στη σκηνή και να παίξει το ίδιο βράδυ με την ίδια και τον εραστή της!
«Παίζαμε όλοι μαζί και επειδή δεν ήταν δικιά μου η επιχείρηση για να μην σταματήσει το έργο και καταστραφεί ο άνθρωπος, γιατί μου είπε να το κατεβάσουμε, έπαιξα έως το τέλος της σεζόν…»! Κάνοντας αυτή την αποκάλυψη η Τζένη Μπαλατσινού «έμεινε άφωνη»!
Μάρκος Σεφερλής: Τον ΑΠΑΤΗΣΕ η ΓΥΝΑΙΚΑ του! ΕΦΑΓΕ ΚΕΡΑΤΟ μέσα στο ίδιο του το ΘΕΑΤΡΟ! Κι αρχίζεις μετά ν’ ν’ ανατωτιέσαι, ποιος ο ρόλος των κουμπαριών και των φίλων; Τι τον θέλεις τον κουμπάρο; Τι τις θέλεις τις κουμπαριές γενικότερα! Μου λες;
Μην αρχίσουμε, τα “όταν δεν υπάρχει κενό στο ζευγάρι, δεν μπορεί κανείς να χωθεί ανάμεσα του”;
Θα σου απαντήσουμε, πως απλά δεν βάζεις τον…διάολο στο μαυλό σου! Απεταξάμην τον…κουμπάρο!
ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΡΑ, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ…ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΝΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ Ο ΜΑΡΚΟΣ ΣΕΦΕΡΛΗΣ, ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΑΝΕΙΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ …ΧΑΣΕΙ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ.
Το ΣΟΚ, την πίκρα, την απόγνωση που ένοιωσε όταν έπιασε την τότε σύζυγο του την πανέμορφη Έλσα Μιχαλοπούλου με τον συνεργάτη και κουμπάρο τους, τώρα είναι μακρινές αναμνήσεις και μαθήματα ζωής που δεν του έχουν αφήσει – όπως φαίνεται από τις συνεντεύξεις του κανένα σημάδι.
Περίεργο; Μα και ο χρόνος ταγιατρεύει όλα, και όλα συνέβησαν ώστε να κάνει την υπέροχη οικογένεια, τον υπέροχο γιο, με την υπέροχη σύζυγο του Έλενα Τσαβαλιά.
Αν δεν προέκυπτε το κέρατο, δεν θα χε ποτέ μάθει, τι ακριβώς…θα ΕΧΑΝΕ!
ΟΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΥΠΕΡΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ!
Πάμε λοιπόν μια 2οετία πίσω και παραπάνω! Τότε, ζευγάρι στην ζωή και στην σκηνή, ήταν ο Μάρκος Σεφερλής που ήταν ήδη φίρμα μεγάλη, μαζί με την σύζυγο του Έλσα Μιχαλοπούλου και τον κουμπάρο τους Νίκο Ασημάκη.
Ω, ΡΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΕΪΧΕ ΤΟΥΜΠΑΝΟ…ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. Ο ΤΟΠΟΣ ΕΙΧΕ ΒΟΥΗΞΕΙ ΑΛΛΑ Ο ΜΑΡΚΟΣ ΣΕΦΕΡΛΗΣ ΕΚΑΝΕ ΣΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.
ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. Η ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ “Ο ΚΕΡΑΤΑΣ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ” ΔΕΝ ΙΣΧΥΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΣΕΦΕΡΛΗ!
Ο Μάρκος και έμαθε νωρίς και ήξερε τα πάντα και απλά αποφάσισε να μην το “διαλύσουν” και επαγγελματικά.
Προσαρμόστηκε στις συνθήκες και σφίγγοντας τα δόντια, κατάφερε να τελειώσουν την σεζόν χωρίς να διαλυθεί ο θίασος, ξεπερνόντας το ότι η γυναίκα του ήταν πια ζευγάρι με τον κουμπάρο τους.
ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΦΗΜΗ, ΑΠΟΡΟΥΣΑΝ.
ΗΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΟΟΥ ΜΠΙΖ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ …ΚΕΡΑΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Η ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΣΥΖΥΓΟ, ΦΑΪΝΟΝΤΑΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΙΑ!
Συμβαίνει σε όλους ή σχεδόν σε όλους.
Όταν όμως συμβεί δεν σημαίνει πως είσαι προετοιμασμένος να το αντιμετωπίσεις αυτό!
Συνέβει και σομ Μάρκος Σεφερλή και συνέβει μέσα στην δουλειά του με πολυ κοντινό του άνθρωπο!
Σοκάρει με την περιγραφή του ο διάσημος πρωταγωνιστής!
ΚΙ ΟΜΩΣ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΣΕΦΕΡΛΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ!
Συνέβει το…απευκταίο!!! Ο αγαπημένος μας ηθοποιός, ο πιο γλυκός πρωταγωνιστής έπαθε ότι παθαίνουν πολλοί που χτίζουν τα όνειρα μιας ευτυχισμένης οικογενειακής ζωής σε μία σχέση και αίφνης διαπιστώνουν πως ήταν παλάτια στην άμμο!
ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ;
Μέσα από την εκπομπή ¨Mega με Μία¨ ο Μάρκος Σεφερλής με αφορμή τη Τζένη Μπαλατσινού που για 6 μήνες συμπαρουσίαζε καθημερινά 3ωρη εκπομπή με τον Πέτρο Κωστόπουλο ενώ ήταν χωρισμένοι,αποφάσισε να θυμηθεί και αυτός τα παλιά.
Έτσι ανέφερε ότι εν γνώση του για 3 μήνες έπαιζε στην ίδια θεατρική παράσταση μαζί με την πρώην γυναίκα του και τον εραστή της. Οι νεότεροι που δεν θυμούνται και πολλοί αξίζει να μάθουν την ενδιαφέρουσα ιστορία,που είχε ταράξει τη showbiz πριν περίπου 12 χρόνια:
Ο ΜΑΡΚΟΣ ΣΕΦΕΡΛΗΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΕΛΣΑ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΑΖΙ.
Μάλιστα ο δημοφιλής κωμικός ήταν τόσο ερωτευμένος που για εκείνη είχε ξοδέψει ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων που έβγαζε εκείνη την εποχή.Κανείς δεν θα ξεχάσει τη βίλα που της είχε αγοράσει αξίας 600.000,την οποία μάλιστα έχασε το 2011.
Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΚΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΝΙΚΟΣ ΑΣΗΜΑΚΗΣ
ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ-ΦΙΛΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ 2003 ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ.
Κατά τη διάρκεια της παράστασης ¨Χάπι Εντ¨,η Μάρ είχαν συνάψει παράνομη σχέση και μέσα σε λίγους μήνες έγινε γνώστης ο Μάρκος Σεφερλής.
Ο παρουσιαστής αποφάσισε να μη διαλύσει την παράσταση και συνέχιζαν και οι τρεις να μοιράζονται την ίδια σκηνή.
ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ 6 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ.
Μάρκος Σεφερλής: Είναι επίσημο – Πότε κάνει πρεμιέρα το 5X5;
Όταν ήρθε λοιπόν ο ηθοποιός κατάφερε να παντρευτεί την Έλενα Τσαβαλιά,που σίγουρα αυτή αποδείχτηκε η γυναίκα της ζωής του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΣΕΦΕΡΛΗΣ,
ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΧΑΛΒΑΗ 5-0;
Ο δικηγόρος του Μάρκου Σεφερλή, Μιχάλης Σαρρής, μίλησε στο Πρωινό της Τρίτης για τις εξελίξεις στη διαμάχη του ηθοποιού με τον Μάνο Καμπίτη, σκηνοθέτη της ταινίας «Χαλβάη 5-0», της οποίας απαγορεύτηκε χθες η προβολή.
«ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.
ΕΛΣΑ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΣΗΜΑΚΗΣ
Η ΜΟΝΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ.
ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ Ο Κ. ΣΕΦΕΡΛΗΣ ΘΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΜΠΙΤΗ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ.
Θα ζητήσουμε από το μέσο να αποκαταστήσει τα όσα ψευδή και συκοφαντικά ακούστηκαν και αν προβεί στην αποκατάσταση δεν τίθεται θέμα περαιτέρω αντιδικίας.
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΜΕΛΕΤΑΜΕ ΤΟ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΜΑΡΚΟΣ ΣΕΦΕΡΛΗΣ: TO ΑΓΝΩΣΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ – ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ”ΤΟ ΕΧΑΣΑ” “ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΙΔΙΟ ΠΑΙΔΙ”
Είχε εμφανιστεί ο κύριος Καμπίτης στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού την προηγούμενη Κυριακή. Όχι προχθές, πριν από 9 μέρες», είπε ο κ. Σαρρής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΕΙ Ο ΜΑΡΚΟΣ ΣΕΦΕΡΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΑΛΙ;
Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από όταν ο Μάρκος Σεφερλής είχε αναλάβει, με επιτυχία, την πρωινή καθημερινή ζώνη του MEGA και στο πλευρό του βρισκόταν η αγαπημένη του σύζυγος, Έλενα Τσαβαλιά. Μήπως ήρθε, ωστόσο, η ώρα να… επαναληφθεί η ιστορία;
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ!
Πιο συγκεκριμένα, το ερωτευμένο και λαοφιλές ζευγάρι βρέθηκε στα γραφεία της εταιρείας παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη, Braking well Media και η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου παρουσίασε στο «Ευτυχείτε» όλα όσα συζητήθηκαν.
ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο Σεφερλής! Με ΑΠΑΤΗΣΕ με τον ΣΥΜΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ μας!!! Σοκάρει με την περιγραφή του ο διάσημος πρωταγωνιστής!
Το κλασικό 10 με 1. Δεν είναι όμως μόνο αυτό» σημείωσε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο OPEN.
«Είναι και ένα βραδινό σόου, το οποίο θεωρώ πως θα είναι μόνο με τον Μάρκο και όχι με την Έλενα. Κρατάω επιφύλαξη, βέβαια, γιατί ο Μάρκος την Έλενα την… ταλαιπωρεί γενικότερα».
Η ΜΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ Η ΠΙΟ ΕΠΩΔΥΝΗ, ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΧΩΡΙΣΕΙ, ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΑΣΤΗ ΤΗΣ!
«ΠΑΙΖΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ, ΕΠΑΙΞΑ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ…»!
Κάνοντας αυτή την αποκάλυψη η Τζένη Μπαλατσινού «έμεινε άφωνη»!
