Την Κάλια Ελευθερίου την είδαμε για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, “Θαλασσόλυκοι”, μαζί με τον Γιάννη Δρυμωνάκο και τον Γιάννη Αποστολάκη. Πριν από την συγκεκριμένη εκπομπή, την έχουμε δει σε πολλά προγράμματα της Κυπριακής τηλεόρασης. Η όμο" />

Hit enter after type your search item

ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ τα πίσω προσόvτα της Κάλιας Ελευθερίου-XΩΘHΚΕ όλο το μπικίvι μέσα και ΑΛΛΗΘΩΡΙΣΑΜΕ

/
/
img

Την Κάλια Ελευθερίου την είδαμε για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, “Θαλασσόλυκοι”, μαζί με τον Γιάννη Δρυμωνάκο και τον Γιάννη Αποστολάκη. Πριν από την συγκεκριμένη εκπομπή, την έχουμε δει σε πολλά προγράμματα της Κυπριακής τηλεόρασης. Η όμορφη παρουσιάστρια μικροδείχνει πολύ, καθώς……

όταν ο Γιώργος Λιάγκας την είχε αποκαλύψει, είχαμε πάθει πλάκα. Είναι μόλις 32 ετών! Μετά λοιπόν από τους “Θαλασσόλυκους”, η Κάλια έγινε μέλος της εκπομπής του Λιάγκα, όμως έξι μήνες αργότερα απομακρύνθηκε από την εκπομπή.

Η πανέμορφη κοπέλα λοιπόν, διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κοpμιά και φροντίζει να μας το δείχνει μέσα από διάφορες αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όταν δείτε την παρακάτω φωτογραφία της από το Instagram, θα καταλάβετε:

Διαβάστε περισσότερα

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :