«Αφήνουν αισχρά υπονοούμενα περί της σεξουαλικότητάς μου! Βγήκαν και με βρίζουν χυδαιότατα…»

4

Ξεσπά πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός…
Οι δηλώσεις που έκανε προ ημερών ο Σπύρος Μπιμπίλας και είχαν να κάνουν με την περικοπή της σύνταξής του, έφερε πολύ κόσμο απέναντί του, οι οποίοι μάλιστα του “επιτέθηκαν” με χυδαίες εκφράσεις.

«Το ότι παίρνω μια σύνταξη αυτή τη στιγμή, σημαίνει ότι εγώ από πολύ μικρό παιδί δούλευα, από το πρωί μέχρι το βράδυ, βάζοντας ένσημα παράλληλα. Υπάρχουν αυτή τη στιγμή κάποιοι ρατσιστοειδείς και φασιστοειδείς Έλληνες που αυτοί αποδεικνύουν γιατί είμαστε αυτή τη στιγμή σε αυτά τα χάλια σε αυτή τη χώρα, οι οποίοι βρήκαν ευκαιρία με τις δηλώσεις μου περί περικοπής συντάξεων, που αντί να συμπαραταχθούν μαζί μου, βγήκαν και με βρίζουν χυδαιότατα στο ίντερνετ με τέτοια σχόλια που δείχνουν τι είναι αυτοί που τα γράφουν. Επίσης, αφήνουν αισχρά υπονοούμενα περί της σεξουαλικότητάς μου, εξαιτίας των ρόλων που έχω παίξει σε διάφορα σίριαλ. Το ότι κάποιος επιλέγει τους γκέι ρόλους για να χτυπήσει τον άνθρωπο Μπιμπίλα δείχνει το ποιόν του», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας…

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

4 Σχόλια

  1. Κάλι στο άρθρο

    Τι υπονοούμενα ΜΩΡΗ χαζή ? Μέχρι καινή γάτα μου το ξέρει ότι τον παίρνεις . Δεν είναι κακό αλλα μη μας δουλεύεις κιόλας , ηλίθια γριεντζω

  2. Ψυχραιμία στο άρθρο

    Δεν πρέπει να μειώνονται οι συντάξεις. Πως θα ζήσουν οι συνταξιούχοι? Αν δικαιούται ή όχι σύνταξη υπάρχουν μηχανισμοί ελέγχου όπως για όλους τους πολίτες (λέμε τώρα..) . Η χώρα δεν έφτασε ως εδώ λόγω των φασιστοειδών. Στα χρόναι της μεταπολιτευσης δεν απέκτησαν ποτε πρόσβαση στην εξουσία

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com