“ΑΦΡΙΣΕ” η Ράνια Θρασκιά! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ της ζωή που την ΕΒΓΑΛΕ από τα ρούχα της!

“ΑΦΡΙΣΕ” η Ράνια Θρασκιά! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ της ζωή που την ΕΒΓΑΛΕ από τα ρούχα της! Διαβάζοντας όμως τα γραφόμενα της πανέμορφης και γλυκύτατης Ράνιας Θρασκιά, εντοπίζουμε σημεία αρκετά, τα οποία δεν ισχύουν και μάλιστα με την σιγουριά που τα γράφει.

Όμως το θέμα μας δεν είναι να σχολιάσουμε τις θέσεις της, παρά το ότι διαβαζόντας τις, μας “τρώει” να το κάνουμε.

Πάμε να θυμηθούμε τι συνέβει!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, η παρουσιάστρια και σύμβουλος ψυχικής υγείας είχε βρει τον έρωτα στο πλευρό ενός 45χρονου καρδιοχειρούργου, ο οποίος είναι επιμελητής χειρουργός θώρακος και καρδιάς σε μεγάλ Νοσοκομείο Αθηνών.

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο τσακωμός με Ράνια Θρασκιά

Μάλιστα, το ζευγάρι εμφανίστηκε για πρώτη φορά τότε στο νυχτερινό μαγαζί όπου τραγουδούσαν η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας.

Έτσι, με ένα μακροσκελές κείμενο που έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναφέρθηκε στις φωτογραφίες με τον νέο της σύντροφο που είδαν το φως της δημοσιότητας και εξέφρασε ανοιχτά την δυσαρέσκειά της γι’ αυτό που συνέβη, αφού έγινε ερήμην της.

«Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα που με αφορούν, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σου κάποιες σκέψεις και προβληματισμούς μου. Θεωρώ ότι δεν νομιμοποιείται ένα μέσο μαζικής ενημέρωσης να μοιράζεται ειδήσεις και πληροφορίες για την προσωπική ζωή ενός ανθρώπου ΕΡΗΜΗΝ του.

Θεωρώ ότι ο καθένας μας δικαιούται να είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη δημόσια εικόνα του και τις πληροφορίες που αφορούν στον ιδιωτικό του βίο.

Πώς γίνεται να βρίσκομαι στην πρώτη σελίδα του ένθετου μιας εφημερίδας και δεκάδων ιστοσελίδων αντίστοιχα, με άρθρο που παραθέτει σχόλια για την προσωπική και οικογενειακή μου ζωή χωρίς προηγουμένως να ερωτηθώ σχετικά;

πώς γίνεται να δημοσιεύονται φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί χωρίς να το γνωρίζω και να δημοσιεύονται χωρίς την άδεια των εικονιζομένων σε αυτές;

Κάτι τέτοιο δεν συνιστά μόνο παράβαση των νόμων για τα προσωπικά δεδομένα, αλλά κυρίως παραβίαση της ατομικής ελευθερίας.

ΒΟΜΒΑ Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΙΡΑΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΡΑΝΙΑ ΘΡΑΣΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΝΑΚΗ!

Βασισμένη στις αξίες μου, την ηθική μου και τις διαμορφωμένες απόψεις που διέπουν τις πράξεις μου, επιλέγω να διατηρώ μακριά από τη δημοσιότητα την προσωπική και οικογενειακή μου ζωή.

Αυτό το αδιαμφισβήτητο δικαίωμά μου αγνοεί κάθε μέσο, κάθε φορά που χωρίς να ερωτηθώ, μεταφέρει προσωπικές μου πληροφορίες, -εμπλουτισμένες σε κάποιες περιπτώσεις με εικασίες και ανακρίβειες- καταπατώντας νόμους γραμμένους και άγραφους.

Και κάθε φορά που συμβαίνει ένας άνθρωπος να παραβιάζει έναν συνάνθρωπό του με οποιονδήποτε τρόπο, με θλίβει βαθιά», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Ράνια Θρασκιά: «Ήμουν η πιο ακριβοπληρωμένη παρουσιάστρια στην ΕΛΛΑΔΑ»

https://www.youtube.com/watch?v=5SIETGKoh_o