Αυτή η νύχτα μένει! Η Νίτσα ανοίγει την καρδιά της στον Γιώργη

Αυτή η νύχτα μένει! Η Νίτσα ανοίγει την καρδιά της στον Γιώργη Η Νίτσα ανοίγει την καρδιά της στον Γιώργη, ο Σταματιάδης ζητά απαντήσεις από τον Στέλιο, η Διαμάντω αποφασίζει να μιλήσει στον Διαγόρα προκειμένου να τον κρατήσει μακριά της και ο Χρήστος, ενώ όλα είναι έτοιμα στο προεκλογικό του κέντρο, πρέπει να αντιμετωπίσει την Φωτεινή. Η Ζέτα προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή και εξαφανίζεται από όλους αλλά ξαφνικά βλέπει μπροστά της τη μητέρα της.

Αυτή η νύχτα μένει Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα! Παρασκευή 27/1 Πέμπτη 26/1

Απόψε στις 22:40

Το παρελθόν Διαγόρα και Διαμάντως αρχίζει να έρχεται στο φως την ίδια στιγμή που η ζωή στο «Όνειρο» διαταράσσεται, νέες συμμαχίες σχηματίζονται και κανείς δεν γνωρίζει ποια θα είναι η επόμενη ημέρα. Η επίθεση του Σταματιάδη στον Στέλιο φέρνει τον τελευταίο σε θέση άμυνας. Η Ζέτα αντικρίζει έκπληκτη τη μητέρα της (Γαλήνη Τσεβά) με τα νέα που της φέρνει να μην είναι καθόλου ευχάριστα, ενώ η Νίτσα περνά την τελευταία της νύχτα στο Αγρίνιο προσφέροντας ένα απρόσμενο δώρο αποχαιρετισμού στο Γιώργη. Ενώ η προεκλογική περίοδος ξεκινά, το χτύπημα που δέχεται ο Χρήστος από τη Φωτεινή είναι αναπάντεχο.

Αυτή η νύχτα μένει! Kαταιγιστικές εξελίξεις στα νέα επεισόδια

Αυτή την εβδομάδα, εκτάκτως, τρεις νύχτες στη σειρά. Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 22:40.

Πρωταγωνιστούν: Βασίλης Μπισμπίκης και Γιάννης Στάνκογλου, Άννα Μάσχα, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Κόρα Καρβούνη, Γιάννης Τσορτέκης, Γιάννος Περλέγκας, Ελένη Ρουσσινού, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Αρμένης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Κώστας Μπερικόπουλος, Μαρία Κατσανδρή, Γιάννης Νταλιάνης, Στάθης Κόικας, Γιάννης Εγγλέζος, Ναταλία Σουίφτ, Μελίνα Λεφαντζή,

Αυτή η νύχτα μένει! sex on the beach Ζέτα και Στρατής έρχονται ακόμη πιο κοντά

Τάσος Λέκκας, Νίκος Αλεξίου, Δημήτρης Πλειώνης, Ιωάννης Απέργης, Νικολέτα Καρρά, Ελένη Βεργέτη, Θανάσης Βλαβιανός, Αναστασία Τσιλιμπίου, Σπύρος Σταμούλης, Δημήτρης Καραμπέτσης, Νίκος Βατικιώτης, Γιώργος Τσάφας, Δανάη Λουκάκη, Γιώργος Ψυχογιός, Χρήστος Παπαδόπουλος, Φοίβος Παπακώστας, Διονύσης Μακρής, Μάρω Παπαδοπούλου, Ελισάβετ Καβαλάκη, Μιχάλης Αλικάκος, Έκτορας Φέρτης, Δημήτρης Χατζημιχαηλίδης, Δημοσθένης Ξυλαρδιστός, Τζωρτζίνα Χρυσικιώτη.

Αυτή η νύχτα μένει

Slide Up
x

Related Articles

Close

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος λειτουργεί με διαφημίσεις. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ και να επιλέξετε την εμφάνιση τους.