Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Αυτό είναι απο ΜΕΣΑ το ΣΠΙΤΙ του Γιώργου Λιάγκα που ήθελε η Σκορδά να της το Γράψει! Ο Γιώργος Λιάγκας μετά το διαζύγιό του από τη Φαίη Σκορδά, μένει σε μια μοντέρνα κατοικία στα Νότια Προάστια και συγκεκριμένα στη Βούλα.

Ο παρουσιαστής που είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media μοιράζεται σπάνια φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους από διάφορους χώρους του αγαπημένου της σπιτιού.

Ο Γιώργος Λιάγκας, περνάει πολλές ώρες στο σπίτι με τους δύο γιους του, Γιάννη και Δημήτρη, είτε παίζοντας ηλεκτρονικά παιχνίδια, είτε διαβάζοντας.

Παρόλο που ο ίδιος, δεν δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες από το σπίτι του, από αυτές που έχουμε δει μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram έχουμε καταλάβει πως είναι άνετο, με όμορφη διακόσμηση και μοναδικές γωνιές.

Το σπίτι του παρουσιαστή είναι διώροφο με θέα τη θάλασσα, άνετο και το χρώμα που κυριαρχεί παντού είναι το γκρι.

Μπορεί ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, για τα μάτια του κόσμου, την τηλεοπτική τους εικόνα και κυρίως τα δυο τους παιδιά, να επέλεξαν την προσωρινή λύση ενός «βελούδινου» διαζυγίου.

Λιάγκας για Μενεγάκη: ”Η μοτοσικλέτα μπροστά ήταν δικός της οδηγός;”

Έναν χρόνο μετά το διαζύγιο τους, η Φαίη Σκορδά φαίνεται αποφασισμένη να διεκδικήσει όσα αναλογούν σε αυτήν και τα παιδιά της. Τα τελευταία καμώματα του Γιώργου Λιάγκα έχουν εξαντλήσει κάθε όριο ανοχής της παρουοιάστριας, χαράσσοντας πλέον επιθετική στρατηγική. Σύμφωνα με το Full life, η νέα βερσιόν μάλιστα του διαζυγίου Λιάγκα – Σκορδά θέλει ειδικό οικονομικό εμπειρογνώμονα που έχει ορίσει τα Εφετείο Αθηνών, να λύσει το θέμα για το ποιος θα καλύπτει τα πάγια εξόδα της οικογένειας.

Σήμερα η Φαίη Σκορδά, σύμφωνα με ανθρώπους από το στενό της περιβάλλον, διεκδικεί: Να μοιράσουν με τον Γιώργο τα όποια περιουσιακά στοιχεία αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους.

Γιώργος Λιάγκας σε Γρηγόρη Πετράκο: ”Αισθάνεσαι ότι είσαι Δον Κιχώτης, Ρομπέν των Δασών;”

Πληροφορίες θέλουν τον Γιώργο Λιάγκα να είναι ανένδοτος ως προς αυτό, διαμηνύοντας μέσω του δικηγόρου του ότι «είναι πολύ νέος ακόμα για να συντάσσει τη “διαθήκη” του…»

Απάντηση, λίγο ως πολύ, αναμενόμενη για τη Φαίη που γνωρίζει όσο κανείς άλλος τον Γιώργο. Ωστόσο, παρά την ειρωνική διάθεση, μέσω του δικηγόρου της, αντιπρότεινε στον πρώην σύζυγο της να εγγράψει στα παιδιά την κυριότητα των κατοικιών και να κρατήσει ο ίδιος την επικαρπία, πρόταση που εκ νέου δεν αποδέχθηκε ο Γιώργος Λιάγκας. Τον λόγο πλέον, απ” ό,τι όλα δείχνουν,

”ΕΚΛΕΨΕ” ο Γιώργος Λιάγκας! Πήγε και έδωσε συνέντευξη στη …. γλυκούλα Γερμανού

θα έχει η ελληνική Δικαιοσύνη, με τη Φαίη Σκορδά να δείχνει -ιδιαίτερα αποφασισμένη να διεκδικήσει όσα της αναλογούν. «Όχι γι’ αυτήν, αλλά για τα παιδιά της», όπως κατηγορηματικά δηλώνει σε συγγενείς, φίλους και συνεργάτες της. Ρόλο «πυροσβέστη» στη δυσάρεστη αυτή εξέλιξη φέρεται να παίζει ο Γιάννης Λάτσιος, φίλος και των δυο, προσπαθώντας -έχοντας περάσει ανάλογες καταστάσεις- να κατευνάσει τα πνεύματα.

ΘΡΗΝΟΣ! Ο Γιώργος Λιάγκας ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟΣ! Από μια ΚΛΩΣΤΗ η ΖΩΗ του!!!

Ένα δύσκολο έργο για τον γενικό διευθυντή του ΑΝΤΙ, αφού τόσο η Φαίη όσο και ο Γιώργος δείχνουν ανυποχώρητοι. Το πλέον δυσάρεστο ωστόσο είναι ότι έχει χαθεί κάθε δίοδος επικοινωνίας. Οι όποιες δια-πραγματεύσεις γίνονται μέσω δικηγόρων.

Το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και καιρό, όμως έχουν άριστες σχέσεις για τα δυο αγγελούδια τους. Ο Γιώργος έφυγε από το σπίτι στη Βούλα και ενοικίασε ένα διαμέρισμα στην περιοχή για να είναι κοντά στα παιδιά του,

Γιώργος Λιάγκας: ΜΑΥΡΑ ΔΑΚΡΥΑ! Απαρηγόρητος στη μέση του ΔΡΟΜΟΥ!!!

τώρα όμως επιστρέφει στο σπίτι, που είχε αγοράσει και η Φαίη Σκορδά έχει ήδη κοιτάξει κάποια σπίτια και μετά τις διακοπές της θα μετακομίσει μαζί με τα παιδιά της. Ο Γιώργος το Σεπτέμβριο λοιπόν επιστρέφει στο σπίτι του και η Φαίη μετακομίζει σύμρφωνα με την εκπομπή Μάτσες Μούτσες στο Έψιλον!

 

Γιώργου Λιάγκα θξυητγ 600x452 1 θυητφρδψω 600x528 1 ιθξυ 600x432 1 ρτγυ 600x548 1

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :