Ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι που φέρει την προσωπική της υπογραφή κυκλοφόρησε η Τραϊάνα Ανανία. Η γνωστή καλλιτέχνιδα που απολαύσαμε το χειμώνα στην κωμική σειρά του Alpha «Κρατάς μυστικό» και εμφανίστηκε στο πλευρό της Πάολα και του Νίκου Κουρκούλη" />

Hit enter after type your search item

Αυτό είναι το ολοκαίνουργιο τραγούδι της!

/
/
img

Ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι που φέρει την προσωπική της υπογραφή κυκλοφόρησε η Τραϊάνα Ανανία. Η γνωστή καλλιτέχνιδα που απολαύσαμε το χειμώνα στην κωμική σειρά του Alpha «Κρατάς μυστικό» και εμφανίστηκε στο πλευρό της Πάολα και του Νίκου Κουρκούλη στο Teatro έρχεται να μας ξανασυστηθεί καλλιτεχνικά με ένα νέο single.

Η Τραιάνα Ανανία δείχνει το πολυδιάστατο ταλέντο της και υπογράφει το νέο της κομμάτι σε στίχους και μουσική με μια οπτικοποίηση μάλιστα που φέρει και εκεί την δική της ιδέα. Τίτλος κομματιού «Τρελή».

Μετά τις εμφανίσεις της με την Πάολα και τον Νίκο Κουρκούλη στο Teatro, το σέξι κορίτσι συστήνεται καλλιτέχνικά με ένα single που θέλει να το αγαπήσει ο κόσμος και να δώσει μια σφραγίδα διαφορετική…

Απόλαυσέ το:

Lyrics – Music: Traiana Anania

Guitar: Nicolas Spatoulas

Produced by: James Papageorgiou

Mix-Mastering: Takis Argyriou studio 111

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :