Ροή ειδήσεων

Αυτό είναι το παλληκάρι που σκότωσαν και εγκατέλειψαν σε τροχαίο στο Περιστέρι

Το φριχτό τροχαίο έγινε στη Λεωφόρο Αθηνών στο ύψος του Περιστερίου πριν 9 μέρες. Ασυνείδητοι εγκληματίες εγκατέλειψαν νεκρό τον 27χρονο Γιάννη Μανιεδάκη που οδηγούσε μηχανή. Στο ίδιο δυστύχημα έχασε τη ζωή του και ένας 35χρονος, πατέρας δύο παιδιών. Τι λέει ο πατέρας του Γιάννη στο Newsit. Θρήνος στο facebook από τους φίλους του. Έκκληση της τροχαίας για πληροφορίες.
Δε το χωρά ανθρώπου νους το κακό που έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής, 8/2/2015. Δύο νέοι άνθρωποι έφυγαν σε τροχαίο δυστύχημα. Δύο οικογένειες ντύθηκαν στα μαύρα και η άσφαλτος για μια ακόμη φορά βάφτηκε με αίμα.
Ο Γιάννης Μανιεδάκης ήταν μόλις 27 ετών…
Το ένα από τα θύματα του φριχτού τροχαίου είναι ο λεβέντης από τα Ακούμια Ρεθύμνου, Γιάννης Μανιεδάκης.

Ήταν μόλις 27 ετών, γεμάτος όνειρα…Το παθος του ήταν η μηχανή του και η…Κρήτη! Είχε μάλιστα κάνει τατουάζ στο χέρι του με την Μεγαλόνησο.

 
“Θέλω να υπάρξει απονομή δικαιοσύνης και να βρεθούν οι εγκληματίες” λεει ο πατέρας του
Ο τραγικός πατέρας, ο κύριος Κωνσταντίνος Μανιεδάκης, βρίσκει το κουράγιο να πει δυο λόγια. “Το μόνο που θέλω είναι απονομή δικαιοσύνης και να βρεθούν αυτοί που προκάλεσαν το τροχαίο. Είναι εγκληματίες. Δε θέλω τίποτα άλλο”.
Τα σπαραχτικά μηνύματα των φίλων του Γιάννη στο facebook
Στη σελίδα του 27χρονου στο Facebook οι φίλοι του αφήνουν μηνύματα…σπαραχτικά, ανθρώπινα, γεμάτα πόνο και θλιψη. Κάποιοι δεν μπορουν να συμφιλιωθούν με το γεγονός πως ο Γιάννης δεν είναι πια μαζί τους, ποιος τους αδικεί;

 

 

 
Το χρονικό του φριχτού τροχαίου
Όλα έγιναν ξημερώματα Κυριακής 8/2, ένα τέταρτο πριν τις έξι στη Λεωφόρο Αθηνών, στο Περιστέρι 300μ. από την αρχή της γέφυρας και ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.
Αρχικά έγινε τροχαίο μεταξύ ενός αυτοκινήτου και μιας μηχανής, ο οδηγός του δικύκλου σκοτώθηκε όμως φαίνεται ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου που τον χτύπησε έσπευσε να εξαφανιστεί.

Related Articles

Back to top button