Hit enter after type your search item
img

Αυτό είναι ΒΟΜΒΑ! ΧΩΡΙΖΟΥΝ Μενεγάκη – Παντζόπουλος! Τα ΜΑΥΡΑ ΣΥΝΝΕΦΑ στον…γάμο τους και πως μαζεύτηκαν

/
/

Αυτό είναι ΒΟΜΒΑ! ΧΩΡΙΖΟΥΝ Μενεγάκη – Παντζόπουλος! Τα ΜΑΥΡΑ ΣΥΝΝΕΦΑ στον…γάμο τους και πως μαζεύτηκαν. Μα όπως φαίνεται η καθημερινότητα πιέζει. Τα “θέλω” πιέζουν, μοιραία όταν τα ζητούμενα είναι διαφορετικά, πιέζονται όλοι! Οι πληροφορίες είναι ξεκάθαρες και λένε πως το θέλημα της Ελένης είναι εδώ και πολύ καιρό κόντρα στο θέλημα του Μάκη Παντζόπουλου. Εμείς δεν λέμε “σύζυγος” αφού όπως σας γράψαμε σε άλλη ανάρτηση το ίδιο το ζευγάρι δηλώνουν “σύντροφοι”.

Το ότι τα μέσα θέλησαν να μιλούν για γάμο που ποτέ κανείς δεν είδε, κανείς, δεν άκουσε και κανείς φυσικά δεν επιβεβαίωσε, δεν σημαίνει πως ο γάμος έγινε ποτέ.

Ελένη Μενεγάκη: ‘Αυτά που έχω κατακτήσει δεν τα χαλαλίζω για τα νιάτα’

Μάλιστα, ακόμα και από το μαιευτήριο, το ζευγάρι βγήκε με την νεογέννητη κόρη τους και με τον Μάκη να φέρει στο ανακοινωθέν του νοσοκομείου τον “τίτλο” του συντρόφου της Ελένη Μενεγάκη. Που είχαμε μείνει; Ναι, η Ελένη θέλει να είναι στην τηλεόραση και δεν την βγάζει από το μυαλό της.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΛΑΟΥΡΑ…

Αντίθετα ο Μάκης δεν την θέλει με τίποτα να επιστρέφει, όπως δεν ήθελε και τα παρελκόμενα της δημοσιότητας όλα αυτά τα χρόνια. Δεν ήθελε τους παπαράτσι, τις φωτογραφήσεις..

Το ζουμί είναι πως αυτός ο χειμώνας, αντί να κυλήσει με στην χαλαρότητα και σε μακράς διαρκείας διακοπές, αντί η Ελένη να είναι τρισχαρούμενη που επιτέλους θα μπορούσε να κάνει πράγματα που δεν έκανε όλα αυτά τα χρόνια, τελικά είναι σε διαρκή και μεγάλη τριβή με τον Μάκη. Μεγάλη όμως!

ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΤΣΙΟΣ: ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΠΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟ ΠΟΖΑΡΕ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ, ΕΛΕΝΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ!

Τέτοια τριβή, που οι “γλώσσες” μας ειδοποιούν ότι σε λίγο θα σκάσει η …ΒΟΜΒΑ! Ξαφνικά, όσο ξαφνικά μπορείς να πεις, έγινε πριν έντεκα χρόνια, όταν η Ελένη Μενεγάκη, χώρισε με τον Γιάννη Λάτσιο.

Ναι, οι σχέσεις της με το Μάκη είναι σε πολύ κρίσιμο σημείο. Λες και τα πάντα γυρίζουν γύρω από την καριέρα της και γύρω από το…ίνσταγκραμ!!!.

…συνεχίζεται!

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΜΕ TOTAL BLACK OUTFIT ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΠΕΖ ΚΑΠΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΠΟΛΥ…

Διαβάστε ακόμα: Αποκλειστικό με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ! Δεν ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ο Παντζόπουλος τη Μενεγάκη!

Ποτέ δεν το πήγε το κορίτσι στην Εκλησσία. Φυσικα΄η μεγαλύτερη ένωση είναιτο παιδί. Δεν το συζητάμε. Αλλά γάμος, δεν έγινε ποτέ! Πέντε ολόκληρα χρόνια!

Τόσο διάστημα έχει περάσει – και περισσότερο αν υπολογίσουμε και την εγκυμοσύνη της Ελένης που πιστεύαμε άλλα για τη ζωή της με τον Μάκη Παντζόπουλο. Ήρθε η ανακάλυψη, το στοιχείο εκείνο που όχι μόνο ανατρέπει όσα γνωρίζαμε για τη σχέση τους, αλλά αποκαλύπτει και πόσο …θύματα έχουν πέσεις τα μ.μ.ε

ΚΑΡΜΠΟΝ Ο ΠΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΟΜΟΡΦΗ Η ΜΙΚΡΗ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ, ΜΑΡΙΝΑ!
ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΠΟΤΕ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΓΑΜΟΥ, ΔΕΝ ΤΟ …ΑΝΑΤΠΥΣΥΜΕ ΚΑΝ! ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!

Ο γάμος Μενεγάκη – Παντζόπουλου ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ.

Σωστά διαβάσατε και γι αυτό, τό ξαναγράφουμε: ΠΟΤΕ! Οι αποδείξεις κρατούν από την μέρα που η Ελένη Μενεγάκη βγήκε από το μαιευτήριο, κρατώντας μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο την νεογέννητη κόρη τους! Φαίνεται ότι όλο αυτό που περιφέρεται ως δεδομένο εδώ και πέντε χρόνια δεν συνέβει, ΠΟΤΕ! Ο γάμος που η ίδια η Ελένη Μενεγάκη μας άφηνε τεχνιέντως να πιστεύουμε πως έγινε με τον Μάκη Παντζόπουλο, κάπου ΚΡΥΦΑ σ’ ένα μοναστήρι στα Άχλα, απλά ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ, ΠΟΤΕ!

Και ήταν όλα τόσο αναμενόμενα να τα υποθέσουν οι δημοσιογράφοι, άρα και να τα πιστέψουν. Να τα υοθετήσουν σαν αληθινά γεγονότα. Μόνο και μόνο, εεδη η Ελένη Μενεγάκη, δεν τα διέψευσε ποτέ. Πετούσε αραιά και που κάτι …αφηρημένες, αόριστες κουβέντες για…γάμους, αυτό ήταν!

ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ…ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ.

Ούτε καλεσμένος υποθέσανε πως ήθελε. Άρα, όλα …φυσιολογικά. Ο γάμος έγινε άγνωστη ημερομηνία σε κάποιο ξωκλήσσι, χωρίς καλεσμένους, κανείς δεν τον διέψευσε, οπότε…σίγουρα έγινε.

Πάμε λοπόν, έπειτα από μπόλικη σάλτσα και …αγωνία, να σας κα΄νουμε την αποκάλυψη! Ξέρετε, την αποκάλυψη που έκανε το ίδιο το ζευγάρι άθελα του προφανώς αλλά κυρίως την αποκλάυψη με…υπογραφή του μαιευτηρίου.

ΒΟΜΒΑ! Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΠΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ
Όπως θα ξέρετε, το μαιευτήριο, είναι υποχρεωμένο να γράφει σωστά τα στοιχεία των γονιών ενός νεογέννητου. Αυτό ως υποχρέσωση του στην υποχρεωτική διαδικασία που πρέπει ν’ ακολουθήσει.

Ελένη Μενεγάκη-Νίκος Παπαδάκης: Η άγνωστη ιστορία από τη γνωριμία τους

Ταυτόχρονα, όταν εκδίδει δελτίο τύπου σε περιπτώσεις διασήμων όπως η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος, αντιλαμβάνεστε ότι δεν είναι δυνατόν ν’ αναφέρει τον σύζυγο της μητέρας σαν “σύντροφο” ούτε στην περίπτωση που ΔΕΝ είναι παντρεμένοι να τον αναφέρει σαν “σύζυγο”.

Ακόμα, πριν συνταχθεί το δελτίο τύπου υπάρχει η απόλυτη συννενόηση του γραφέιου τύπου με τους γονείς, αλλά το ίδιο συμβαίνει και πριν δωθεί στην δημοσιότητα η επίσημη ανακοίνωση του μαιευτηρίου!

Μαντεύετε ήδη, πριν διαβάσετε παρακάτω, ποια είναι εκείνη η απόδειξη η αντράνταχτη που έχει στην ουσία και τις …ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ των γονέων και του νοσοκομείο ως έξωθεν μαρτυρία μάλιστα.

ΣΕ ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ..ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, Ο ΜΑΚΗΣ ΠΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ!!!

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΜΕ TOTAL BLACK OUTFIT ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΠΕΖ ΚΑΠΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΠΟΛΥ…

Διαβάστε τι και πως αποκαλύπτεται στον επίσημο ανακοινωθέν του μαιευτηρίου: Η επίσημη ανακοίνωση του μαιευτηρίου για τη γέννηση της κόρης της αναφέρει χαρακτηριστικά: «Την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015 στη Γενική Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική ΙΑΣΩ η κ Ελένη Μενεγάκη έφερε στον κόσμο στις 21:50 ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 2.750 γραμμαρίων με την πολύτιμη βοήθεια του Μαιευτήρα / Γυναικολόγου, Προέδρου του Ομίλου ΙΑΣΩ κ. Γεώργιου Σταματίου.

Στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη ήταν από την αρχή ο επί χρόνια σύντροφος και πατέρας του παιδιού, κ Ματθαίος Παντζόπουλος. Όπως δήλωσε ο κ. Σταματίου η διαδικασία του τοκετού εξελίχθηκε δια καισαρικής τομής και τόσο η μητέρα όσο και το μωράκι χαίρουν άκρας υγείας. Ευχόμαστε ολόψυχα στην κ Ελένη Μενεγάκη και στον κ Ματθαίο Παντζόπουλο να τους ζήσει».

95 Comments

 1. Όντως ρε φίλε! Πολύ κουκλί το κουκλί. Λές τώρα που χώρισε με το βρωμίκουλα το μαθιό να έχουμε ελπίδες να μας κοιτάξει και εμάς τους κοινούς θνητούς λίγο πιο ερωτικά;

 2. Το μόνο βέβαιο είναι ότι κάποιοι άνθρωποι ξέρουν να πουλάνε πολύ ακριβά τον εαυτούλη τους στις πέμπτες εγκυμοσύνες τους και στους χωρισμούς τους με τους γκόμενους και τους σπιτωμένους καπατουμάδες τους! Η Μενέγω αυτό ακριβώς έκανε
  και τίποτ’ άλλο! Δεν υπάρχει λόγος αγιοποίησης στο μαραθώνιο σεξάκι της κυρίας ωστόσο! Τον ξέκανε το φουκαρά το Μαθιό τον ρούφηξε τον ξεπάτωσε. Όσο και να έχει υγρή φιλήδονη γλώσσα και στόμα σταυροβελονιά, και όσο και να απέκρυψε απεγνωσμένα τα άπλυτα σώβρακα του και τα βρακιά της, στον ίδιο – μικρό – μάταιο – τόπο ζούμε όλοι μας! Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον και το βρώμικο πλυσταριό σου Ελενίτσα μου!!

 3. Γυναικάρα!!! Καλή τύχη στη συνέχεια της ζωής της, έστω και χωρίς τον προικοθήρα το Μαθιό της. Ελένη μου, Μαθιοί κορίτσι μου υπάρχουν στην πιάτσα του έρωτα πολλοί και πιο κούκλοι απο τον άπιστο τον ανεπρόκοπο που είχες.

 4. Και ποια είναι η λύση για την Νονά Ελένη μας ρε συ Μανώλη; Το να δώσει χρόνο στον πηδήκουλα το Μαθιό της να ξενοπηδάει χωρίς σάλιο ότι θηλυκό και αρσενικό πετυχαίνει στο διάβα του; Το να αφήσεις χρόνο αφενός στο γ@μήκουλα σύντροφό σου να σκεφτεί ορισμένα πραγματάκια, αφετέρου σε εσένα. Και κυριότερα σε εσένα, για να είμαστε ειλικρινείς. Αν όντως σού ταιριάζει και σου είναι απαραίτητος ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Αν οι συνθήκες ευνοούν την επανασύνδεση και τη συνέχιση της ερωτικής σας σχέσης ή όχι. Αν είσαι καλύτερα χωρίς αυτόν ή μαζί του. Αν θα προβείς κάποια στιγμή σε προσπάθεια να τον ξανακερδίσεις ή εάν είναι χάσιμο χρόνου.

 5. Νονά Ελενίτσα μου, ψηλά την κεφαλή κορίτσι μου! Μη σε παίρνει απο κάτω καρδούλα μου τώρα που σε χώρισε ο Μαθιός. Δώσε χρόνο και στους δυο σας. Ο χρόνος μπορεί να αποδειχθεί σωτήριος έπειτα από έναν έντονο καβγά ή χωρισμό μετά απο ένα η δυό αποτυχημένα γ@μησάκια Διότι, εν βρασμώ ρε συ λενιώ, δεν μπορείς ούτε εσύ ούτε ο Μαθιός να κρίνετε τι είναι καλύτερο και για τους δυο σας. Δεν μπορείτε να κατανοήσετε με σιγουριά τι θέλετε πραγματικά την ώρα του πισσωκολλητού του ασάλιωτου. Το μυαλό σας θολώνει ενώπιον της κορύφωσης, επιτυχημένη ισόρροπη και πολύ γαμάτη δεν έχει σημασία, η κριτική όμως ικανότητα να κρατήσει σκληρές τις αχαλιναγώγητες υφάλμυρες θηλές του ο Μαθιός, δυσκολεύεται να φέρει σε πέρας το έργο του στα μάτια του έκφυλου λενιού.

 6. Α ρε φουκαριάρικο λενιώ! Έχετε χωρίσει με το ΄΄γ@μάω λάμα΄΄ το Μαθιό σου αλλά θέλεις απεγνωσμένα να γυρίσεις πίσω. Το πώς να τα ξαναβρείτε με το μαθιό στο κρεβάτι της ηδονής είναι ένα ζήτημα που γυρνάει συχνά πυκνά στο βρώμικο μυαλό σου τον τελευταίο καιρό, έτσι δεν είναι ελενίτσα μου; Όλα τα ξέρω εγω! Ωστόσο λενάκι μου, δεν είσαι βέβαιη για το πώς θα πρέπει κινηθείς για να βγάλεις απο την ζωή σου μια και καλή την κακιά πεθερά την Κυρία Λιλίκα. Αλλά εγω ελενάκι μου σου έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη. Κάτι θα σκεφτεί το δαιμόνιο μυαλουδάκι σου.

 7. Μη διαβάζετε ρε παιδιά το περιοδικό ”τσάο” γιατί ειδικά για την Μενεγάκη γράφει συνέχεια παπαριές! Από τα δέκα άρθρα που γράφει για την Μενέγω τα έντεκα είναι μούφα! Ντροπή τους οι παλιοψεύτες!

 8. Μαρικάκι μη λές μ@λακίες, μεγάλη κοπέλα είσαι. Την Ελένη την χώρισε λέει ο Λάτσιος σύμφωνα με το περιοδικό “Τσάο” γιατί την έκανε λέει τσακωτή στο κρεβάτι του με την αδελφή του την Αγλαΐα την Λάτσιου να ερωτοτροπούνε λυσσαλέα σαν να μην υπάρχει αύριο, και με τις γλώσσες τους μπερδεμένες να έχουν δεθεί κόμπο από το πάθος.

 9. Χριστέ μου γεμίσαμε ανώμαλες εδώ μέσα. Ήρεμα κοπελιές! Η Μενέγω από τότε που γνώρισε το Μαθιό δεν ξαναπήγε με γυναίκα. Με γυναίκες πήγαινε το λενιώ όταν ήτανε με το Γιαννάκη τον Λάτσιο.

  • Ζινάκι μου δεν θέλω να σε στεναχωρήσω και να σε πικράνω, αλλά το λενιώ μας ανήκει στο παιδαρά το Μαθιό του και δε πάει με γυναίκες τσουλάκια! Με πιάνεις;;

 10. Καλά ρε, τώρα που τα ξαναβρήκανε ερωτικά το Σκόρδο και ο ΧοντροΛιάγκας και πάνε για το τρίτο τους παιδάκι χωρίζει η Μενέγω και ο Μαθιός;; Ρε είμαστε σοβαροί;;

 11. Ελενάκι μου γλυκό και όμορφο, άσε κορίτσι μου τις εγκυμοσύνες και τους χωρισμούς με το καρακουκλί το Μαθιό σου και γύρνα πίσω επειγόντως γιατί μας λείπεις πολύ! Πάρε και το κουκλί το Μαθιό μαζί σου. Δεν βαρέθηκες μωρή να κάθεσαι τόσο καιρό; Κάλους θα βγάλουμε Ελενάκι μου οι κώλοι σας από το πολύ καθισιό και ραχάτι!

 12. Πώ πώ ρε πούστη μου! Τόσος ντόρος εδω μέσα για ένα χωρισμό; Ούτε με το πήδημα ξεπαρθένιασμα της Σοφίας Μπεκατώρου δεν έχει γίνει τόσος ντόρος. Επιτέλους χώρισαν ο μαθιός και το λενιώ και ησυχάσαμε!

 13. Καλά ρε παιδιά, αυτή η μεγαλότσουτσούνα του Μαθιού ακΌμα υπΆρχει; Δηλαδή θέλω να πω ρε παιδιά αυτός ο κούκλος ο Μαθιός έχει χωρίσει οριστικά απο την Μενέγω; Είναι δηλαδή ελεύθερος και διαθέσιμος τώρα;

 14. Μακαρι ο χωρισμός τους να ειναι για τα μπότοξ και τα μποτέ του Μαθιού που έκανε στον Ανδρέα τον Φουστάνο και οχι τίποτα άλλο. Εύχομαι ολόψυχα να τα ξαναβρούνε και να δώσουνε μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

 15. Ποιος είπε ότι σταμάτησαν να κάνουν σεξ η Ελένη και ο Μαθιός ειδικά τώρα που χώρισαν; Μεγάλη απώλεια για την Ελλάδα η συμβίωσή τους, είναι όμως μεγάλο κέρδος για τις ΗΠΑ.

 16. Ρε ότι και να λέτε δεν θα λείψει σε κανέναν ο χωρισμός τους, και τα ξεμαλλιασμένα αχαλίνωτα πηδηματάκια τους παρά μόνο στις ανέραστες & αστοιχείωτες άπλυτες κατίνες στις οποίες και απευθύνεται.

 17. Μακάρι ρε παιδιά να τα ξαναβρούνε η ελένη και ο μαθιός και να μη χωρίσουνε ποτέ οριστικώς και αμετακλήτως! Να δει και η παραδομένη στη Μοίρα της και τη δυστυχία της παντρεμένης νοικοκυράς στο σπίτι απο 20 εως 60 ετων (οι μεγαλυτερες θα την εχουν λατρέψει τοσα χρονια σερί) οτι δεν υπάρχει ζωη χωρις το λενιώ και το μαθιό γιατί αυτο είναι το χαπι της….ξανθιάς μπάρμπι και της ξανθιάς χαράς μέσα σε κάθε σπίτι που έβλεπε το επικό ΄΄Καφέ με το λενιώ της καρδιάς μας!΄΄ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΝΕ!

 18. Αληταρά Μαθιό αυτό που έκανες στην ελενίτσα μας θα το πληρώσεις πολύ ακριβά! Το μελένιο λενιώ μας δεν το χωρίζει καμιά παλιόπουστα χωρίς την άδειά της.

 19. Πέστα ρε Θεοδούλη! Να αγιάσει το στόμα σου κοπέλα μου! Δηλαδή τι μας λένε ρε συ Θεοδούλη μου, να αφήσουμε εμείς τα μενεγωφαν το λατρεμένο μας πανέμορφο λενάκι και να θεραπεύσουμε τις βαθύτερες πληγές του οθωμανικού πισωκολλητού της Σοφίας Μπεκατώρου καθώς και τη βαρύνουσα συναισθηματική σημασία που μπορεί να φέρουν για εμάς το γεγονός πως η κορύφωσή της όταν της τον έσπρωξε ο άλλος παραήταν κλειτοριδική και όχι κολπική, κι αξιολογώντας γνωσιακά εάν αυτό θα βοηθήσει στην επιβίωσή της όταν ξαναστηθεί στα τέσσερα και τον ξαναφάει εις διπλούν, ή αν θα είναι κοστοβόρο για εμάς τα μενεγωφαν να θρηνήσουμε την σπασμένη παρθενοραφή της Σοφούλας, αλλά και σε τι ένταση θα βιώνεται καθημερινά ο θρήνος της πονηρής έκφυλης διπλοβελονιάς!

 20. Έτσι λειτουργούν ρε φίλε τα μενεγωφάν της λενιώς για αυτό και μας αρέσουν. Και ύστερα στις άμεσες αντιδράσεις τους έτσι γουστάρουν να βάζουν τα πράγματα στην θέσει τους έπειτα από ένα σοβαρό χωρισμό όπως αυτόν του Μαθιού και της κουκλάρας ελενάρας! Κι ύστερα δε μπορούνε τα μενεγωφάν της λενιώς να «γιατρέψουνε την αγαμία της Μπεκατώρου» που έφαγε την ψωλιά του αλλουνού το 1992 και την θυμήθηκέ το 2021 γιατί τότε λεει φύγανε οι αράχνες και οι νυχτερίδες που είχαν φωλιάσει ανάμεσα στα αγνά σφυρηλατημενα μπουτάκια της.

 21. χαχαχαχα …. μα τι ανεύθυνοι χαβαλέδες που είναι αυτά τα μενεγοφαν της Ελένης! Εδω και τρείς μέρες έχει καεί το σύμπαν όλο γιατί πηδήξανε λέει την Μπεκατώρου πρίν απο 30 χρόνια και την πήγαν πίπα κώλο και καροτσάκι, κι αντί να ασχοληθούν με το σοβαρό μείζων θέμα αυτό που ασχολείται όλη η Ελλάδα, κάθονται τα μ@λακισμένα εδω μέσα και παπαρίζονται με το χωρισμό του σώγαμπρου Μαθιού της αλληνής!

 22. Δε μου λές ρε συ ΄΄JP Morgan΄΄ μου εσυ μιλάς τώρα για τον χωρισμό του Μαθιού και της Καραθεάς Ελενάρας μας η τα βερμούτ και τα ρακόμελα που κλέβεις μέσα απο το χρονοντούλαπο του Παππού και της γιαγιάς σου; ΄΄JP Morgan΄΄ μου και εμείς πονάμε για το χωρισμό λενιού // Μαθιού όχι μόνο εσυ και για να γίνει όλο αυτό βιώσιμο, καθώς ζούμε και νιώθουμε ύστερα από το χωρισμό τους, μία τόσο μεγάλη τεράστια πραγματική καζικιά στο κώλο, και επιλέγουμε ο καθένας και η καθεμία ξεχωριστά ένα μοτίβο συμπεριφορών ανοίγοντας το «κουτί πρώτων βοηθειών» αυτό με τους ραβδωτούς δονητές που έχουμε φτιάξει για τον εαυτό μας σε αντίστοιχες καταστάσεις του παρελθόντος ή που εν πάση περιπτώσει έχουμε δει να δουλεύουν και χωρίς λάδι η βαλβολίνες, ή μας φαίνεται πως θα δουλέψουν αποτελεσματικά αυτή τη φορά. Σκοπός του κουτιού αυτού με τους σκουριασμένους παλιούς ραβδωτούς δονητές του Παππού και της γιαγιάς (που δεν τους πέρασαν ούτε απο Κτέο), είναι να απαλύνουν τον πόνο μας και την λιτή ανείπωτη οδύνη μας απο το ανέλπιστο χωρισμό Νονάς Ελενάρας και Μαθιού…

 23. Ρε παιδιά κουλάρετε λίγο σας παρακαλώ. Δε θα πρέπει να ξεχνάμε πως ένας χωρισμός σαν αυτόν του Μαθιού και της γλυκιάς Νονάς Ελενίτσας μας αποτελεί σε οποιαδήποτε περίπτωση και όποια και αν είναι η φύση του, μία μείζων στρεσσόγονο περίοδο τόσο για το Μαθιό όσο και για το λενιώ μας σε καθαρά πρακτικό επίπεδο καθώς συντελείται μία πολύ μεγάλη αλλαγή στη ρουτίνα και στην καθημερινότητά του ασάλιωτου γαμησάκι, σε αμιγώς υπαρξιακό και παρλιακό συναισθηματικό επίπεδο, όπου καλείται το πλέον single ζευγαράκι απο την Άνδρο να απαντήσει (στα Μαθιό//Μενέγω//φάν τους εδω μέσα στο τεκέ του ΜΜ μας) σε ένα πύργο ερωτημάτων χωρίς πλέον να διαθέτει και τη δυνατότητα συζήτησης, διαπραγμάτευσης και πολλές φορές επικοινωνίας με την άλλη πλευρά των Haters:

 24. Ρε συ Ελένη και Μαθιό τι είναι ρε αυτά τα πράγματα; Γιατί μας το κάνατε αυτό; Εσείς χωρίζετε και εμείς πονάμε και πέφτουμε έξω απο στις αρχικές μας αξιώσεις που κατακλύζονταν από μαρασμό και κατατρεγμό. Η αγάπη σας Ελένη και Μαθιό μου αν τα ξαναβρείτε θα βρει τον τρόπο της να διοχετευθεί και να φωλιάσει ξανά βαθιά μέσα στις τρυφερές αδούλευτες ψυχούλες σας. Κι αυτό που σας λέω γλυκά μου αστεράκια είναι πλήρες καρατσεκαρισμένο.

 25. Ελενάκι μου γλυκό γύρνα σε παρακαλώ πίσω στον Γιαννάκη τον Λάτσιο να σωθείς κορίτσι μου. Δεν σου αξίζει ο βρώμικος Μαθιός λενιώ μου! Πάρε το μικρό γλυκούλι Μαρινιώ μας παραμάσχαλα και τρέξτε όσο μπορείτε να σωθείτε ψυχούλες μου!

 26. Πότε μου δε πίστευα πως θα ερχόταν η μέρα που αυτός ο Μπούλης ο χαχανούλης ο Μαθιός θα έδειχνε το σκληρό αδίστακτο πρόσωπό του και θα χώριζε το λενιώ με τέτοιο άκομψο και φίλαρις τρόπο.

 27. Τι είναι αυτά ρε Μαθιό; Τι πήγες και έκανες ρε βλάκα; Χώρισες την Ελένη; Φτού σου παλιοαγύρτη! Θα το πληρώσεις μια μέρα αυτό που έκανες στην Ελένη και θα το δείς μωρή λούλα!

 28. Τι ανώμαλος που είναι αυτός ο Μαθιός Χριστέ μου! Πρώτα καβαλικεύει το λενιώ και το αφήνει για δεύτερη φορά έγκυος και μετά το χωρίζει ο ελεεινός! Θα έπρεπε να ντρέπεσαι ρε παλιοκερατά!

 29. Κουράγιο Ελενίτσα μου βάστα γερά καρδούλα μου! Αν δεν σε θέλει Ελενάκι μου αυτή η βρωμολούγκρα ο Μαθιός και σε χωρίζει, σε θέλουμε πίσω και σε αγαπάμε εμείς χαρά μου!

 30. Τι κάνει ρε ο άλλος; Χωρίζει το λενιώ τωρα που είναι με την κοιλιά τούρλα; Ρε παπάρα Μαθιό πας καλά μωρή λουγκρολουλού! Ρε μ@λάκα, γεννάει η άλλη σε τρείς μήνες! Τώρα θυμήθηκες να την χωρίσεις;

  • μονο αυτα ξέρεις; Η τελευταία είδηση είναι οτι ετοιμάζεται να πάει στη ΝΑΣΑ. Θα τη στείλουν στο διαστημα να μάθει τους Αριανούς Τηλεόραση!!!

   • Δεν περνει και την Πατέρα να δει τους πλανήτες από κοντά? Αυτό νομίζει ότι για να φτάσει από τον ένα πλανήτη στον άλλον είναι μερικές ώρες ,άντε 24 ώρες. Στα διαλα….

 31. Η Στέλλα η Μιζεράκη είσαι εσυ η από κάτω; Και γιατί ρε Στελλίτσα μου δεν γράφεις ολόκληρο το όνομα σου μόνο το γράφεις μισό και μας κάνεις πουτανιές; Σε πιάσανε και σένα κοπέλα μου οι ντροπές; Με το κλανιάρη τον χταπόδια σου είστε ακόμη μαζί, δηλαδή θέλω να πω Στελλίτσα μου συνεχίζει να σου κλάνει στη μούρη η χωρίσατε και εσείς οριστικός και αμετακλήτως!

 32. Και για μένα ο χωρισμός της Ελένης και του Μαθιού ήταν πολύ μεγάλο σοκ. Ήταν το μόνο ζευγάρι που δεν περίμενα με τίποτα να χωρίσει. Ακόμα και τώρα που αλληλομηνύθηκαν και επικοινωνούν μονο μέσω τον δηκηγόρων τους αδυνατό να το πιστέψω ρε πούστη μου!

 33. Πω ρε φίλε! Χώρισαν ο Παντζόπουλος με την Μενεγάκη? Σόκ! Τεράστιο πλήγμα για της σόου μπίζ και ειδικά για τα άμοιρα τα Μενεγωφάν της. Κρίμας ρε φίλε! Πολύ στενάχωρο το γεγονός.

  • Ναί ρε φιλαράκια, και εγώ είμαι να σκάσω. Ολική καταστροφή για όλους μας ο αναπάντεχος χωρισμός Ελενάρας Μαθιού! Ο μόνος χωρισμός που δεν περίμενα με τίποτα.

 34. Τι κωλομέρα κι αυτή η χθεσινή ρε πούστη μου! Η θλιβερή είδηση ότι χώρισαν οριστικά ο Μαθιός και το όμορφο Ελενάκι μας πραγματικά μας έσκασε σαν βόμβα πάνω στο κεφάλι μας. Ο οριστικός χωρισμός Ελένης Μαθιού ήταν για όλους εμάς χειρότερος και από τον θάνατο τον ίδιο.

 35. Αν δεν υπήρχε ο χωρισμός της Νονάς Ελενάρας μας και του προικοθήρα Μαθιού, δε θα υπήρχε και η σχέση τους. Η απουσία του ενός όταν κάνουν σεξ στο κρεβάτι της μανούλας Λιλίκας δεν αναιρεί καθόλου το αντίθετό του άλλου όταν τρίζουν οι σουμιέδες και πέφτουν κάτω οι τάβλες!

  • Το θέμα είναι Ψεβό μου να μη χωρίζουνε οι άνθρωποι και να τα ξαναβρούνε ο Μαθιός και το λενάκι μας να ξανααγαπηθούνε όπως παλιά, να κάνουν περισσότερο σεξάκι κι ας τρίζουνε οι σουμιέδες κι ας πέφτουνε κάτω οι τάβλες, ο Μαθιός είναι μεγάλο μαγκάκι και ξέρει να τις σηκώνει!

 36. Μαθιό και λενιώ, αν θέλω κάτι να σας μείνει απο τον χωρισμό σας, είναι πως σε όλους μας αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία να βρούμε τον τρίτο άνθρωπο που θα σας συγκινήσει και θα τελματώσει και θα τελειώσει μια και καλή την σχέση σας. Αγάπη, έρωτα, άγριο σέξ! πείτε το όπως θέλετε. Επομένως, σταματήστε να υπονομεύετε τον εαυτό σας και να κοροϊδεύετε τα μούτρα σας.. Κάθε χωρισμός είναι για καλό! Για αυτό σου λέω βρε συ λενάκι, γδύσε το Μαθιό, πάρε και το βούρδουλα με τις εννιά ουρές και σοδόμισέ τον με το χερούλι. Μην τον λυπηθείς καθόλου ξανθό μου αστεράκι!

 37. Α ρε πηδήκουλα Μαθιό και σε είχα για ξύπνιο. Νόμιζες πως σε αγαπούσε το άπιστο λενιώ, και νόμιζες πως όλα ήταν καλά και ανθηρά κακομοίρη μου θα σου πω εγώ. Κανένας χωρισμός Μαθιό μου δεν έρχεται από το πουθενά χωρίς λενιώ, άνευ αιτίας, και πάσης φύσεως αγαμίας! Επομένως Μαθιούλη μου μην αναλώνεσαι στο να αναλύεις τις αφορμές τις ορμόνες και τα αυξημένα οιστρογόνα της άπιστης Ελενάρας, γιατί έτσι κι αλλιώς παλικαράκι μου δεν οδηγούν πουθενά.

 38. Καλά έτσι και χωρίσουν ο Μαθιός και η Ελενάρα μας ορκίζομαι στα σκυλιά και στα γατιά μου ότι θα κάνω απεργία πείνας και δεν θα ξαναβάλω μπουκιά στο στόμα μου μέχρι να τα ξαναβρούνε. Κι αυτό δεν είναι ούτε απειλή ούτε εκβιασμός. Προειδοποίηση απο τον διατροφολόγο είναι μ@λάκες μου!

  • Τέλη μου, για να μην εγκλωβιστείς αγόρι μου με τον αναπάντεχο χωρισμό της Ελένης και του Μαθιού, και σε έναν φαύλο κύκλο καταδικασμένων απεργειών πείνας και παπαριών ρουτίνας. Δες πρώτα Τελάκο μου τι αρέσει στο σώμα σου και στο στήθος σου και αλλαξέ το. Αν δε μπορείς να το αλλάξεις γιατί οι θηλές σου μεγαλώνουν και σκληραίνουν ανεξέλεγκτα σαν της Μενέγως, αποδέξου της όπως είναι.

 39. Ασχοληθείτε ρε παλιορουφιάνοι κωλογυφταριά με το δικό σας το τσαντήρι και αφήστε ρε το λενιώ και το Μαθιό του να ανασάνουν λιγάκι! Είναι δική τους η ζωή ρε μαλακιστήρια και θα την κάνουν ότι θέλουν που τρέξατε να τους χωρίσετε αμέσως και δεν ντρέπεστε λιγάκι κωλότσατσοι μουρόχαβλέει! Ούστ στο διάολο μωρή κοπρές! Έλεος πια!

 40. Γιατί το σκληρό κι απάνθρωπο λενιώ χώρισε το φουκάρά το Μαθιό; Να σας πώ εγώ! Για αυτό και είμαι εδώ μάγκες μου! Γιατί κανείς δεν πρόκειται να αγαπήσει αληθινά έναν άνθρωπο σαν τον ξενόπηδήκουλα το Μαθιό που δεν αγαπάει και δε σέβεται τον εαυτό του πάνω απο όλα. Μπορείς να τον βρεις περίεργο και μυστηριώδη τυπά αυτόν το Μαθιό, και να γοητευθείς απο το μεγαλοτιτανοτεράστιο πουλί του, άντε και να του τον παίξεις για λίγο καιρό μέχρι να σου φύγουν οι ντροπές οι ενοχές και τα κλισέ ταμπού, και μαζί με το ρόλο του ανθρωπιστή ψυχολόγου αυνάνα να μας εντυπωσιάσεις ρε φίλε!

 41. Βρε μ@λακισμένα αφού η γλυκιά Ελενίτσα μας είναι έγκυος και περιμένει με λαχτάρα να γεννήσει τα διδυμάκια του Μαθιού, είναι δυνατόν ρε παπαρόμαλάκες να τη χωρίσει τώρα ο άλλος? Βρε με τους μαλάκες που μπλέξαμε απόψε!

 42. Όσοι φρεσκοχωρισμένοι απο εσάς περιμένετε με αγωνία και λαχτάρα να γυρίσουν πίσω και να τα ξαναβρούνε το μελένιο λενιώ μας και ο καρακουκλίς ο Μαθιός της και να ξαναζήσουν απο την αρχή το μεγάλο τους έρωτα που βλέπαμε στις ταινίες και στις τσόντες του Μεγακλή του Βιντιάδη, απλά ξεχάστε το! Μην έχοντας αποδεχτεί την πραγματική διάσταση της ανύπαρκτης πλέον σχέση τους καταστρέφετε κάθε ρεαλιστική πιθανότητα να ξαναζήσουν κάτι αληθινά ξεπετέ και δυνατό. Αν πραγματικά ενδιαφέρεστε να ξαναζήσουνε ο Μαθιός και το λενιώ μας το μεγάλο τους έρωτα απο εκεί που τον αφήσανε πρίν χωρίσανε, ασχοληθείτε και λίγο με τον εαυτό σας ρε παλιοθλιμμένες ρουφιανόπιπίνογαμουλίτσες μετατρέποντάς τον αν μπορείτε σε κάτι πιο αληθοφανές και αξιαγάπητο κι όλα τα άλλα τα δαχτυλοκαζικάκια θα έρθουν μόνα τους να φωλιάσουν στα σφιχτά τσουπωτά σας πησινούλια!

 43. Καλά ρε πλάκα μας κάνετε; Πότε χώρισαν ο Μάνθος και η Ελένη; Και εγω που ήμουνα ρε παιδιά και δε πήρα τίποτα χαμπάρι; Σοβαρά τώρα; Όντως χωρίσανε;

 44. Συμφωνώ με το Γάτα! Και δε φτάνει που είναι πληρωμένα κωλόγλυφτρότσιράκια της Μενέγως, μας το παίζουν και σύμβουλοι γάμου και μας κάνουν και υποδείξεις για το πως θα πρέπει να σώσουν το γάμο τους το χωρισμένο βλαχοζεύγαρο απο την άνδρο. Τι κάφρο//πάπαροι θέε μου!

 45. Ήθελα και να ήξερα ποιοι είναι αυτοί οι φωστήρες εδω μέσα που γράφουν αυτές τις πίπες για το χωρισμένο βλαχοζεύγαρο της Άνδρου; Ποιοι στο διάολο είναι αυτοί οι παπάρες και δεν έχουν βάλει γλώσσα μέσα απο το πρωί//μεσήμερο !! Τους ξέρει κανείς;;

  • Μη δίνεις σημασία Κατινιώ μου κορίτσι μου! Κάποια πληρωμένα αναρχοάπλυτα κωλότσιρα της Νονάς Ελενάρας μας είναι που μπαίνουν κατά καιρούς εδω μέσα στο τεκέ του ΜΜ μας και μας ζαλίζουν και μας πρήζουν τα μέζεα του στεατοπυγικού μας υποσυστήματος!

 46. Νώντα//Τσώντα μου, όχι μόνο συμφωνώ μαζί σου για τον ανέλπιστο θλιβερό χωρισμό του Μαθιού και της Νονάς Ελενάρας μας, αλλά με περίσσιο στόμφο και και πλήρης υπευθυνότητα προσυπογράφω κιόλας! Η αληθινή αγάπη και τα αληθινά συναισθήματα που είχαν ο Μαθιός και το γλυκό λενιώ μας πρίν χωρίσουνε οι δρόμοι τους, δεν εξαφανίζονται δια μαγείας. Κάποιος ύπουλος λουγκρογκέουλας πισωγλετζές τιτίκας έσπειρε διχόνοια στο ζευγάρι. Αν έπαθαν κάποια εσωτερική/εξωτερική μετάλλαξη κατά τη διάρκεια που ζευγαρώνανε πάνω στα ξένα κρεβάτια της ηδονής, τότε θα δεχτώ ότι μπορεί και να μην ένιωθαν κάτι αληθινό το οποίο χάθηκε μαζί με το πισωκολλητό το πρόστυχο το κρεμαστό το ντουλαπίσιο! Ούτε εδώ χρειαζόταν να στεναχωριέται ο ένας απο τους δύο, γιατί απ’ ότι φαίνεται είχαν πολύ πιο σημαντική δουλειά να κάνουν ο μαθιός και το όμορφο λενάκι πέρα απο το να ανακαλύψουν τον αρχολίπαρο γλίσχρο ντεφορμέ εαυτό τους!

 47. Παιδιά πίστεψέ με, κατα βάθος σε όλους μας αξίζει μια αρρωστημένη σχέση σαν αυτή της Ελένης και του Μαθιού. Και ξέρεις, το ότι σε χωρίζει κάποια ομορφούλα σαν την σέξι ελενάρα δε σημαίνει απαραίτητα πως είσαι συναισθηματικά ανίκανος. Το πιο πιθανό είναι να κατάλαβε το πανέξυπνο λενιώ την μόνιμη χαλαρότητα που κρύβει το πουλάκι σου μέσα απο την ανέμελη θαλπωρή της σωβράκας σου, αυτή που τώρα αναγκάζεσαι εσύ μ@λακοψώλη μου να συνειδητοποιήσεις. Και μη βιαστείς μ@λάκα μου να συγκινηθείς! Πάλι για τον εαυτούλη της και για την έπαρσή της θα το κάνει το λενιώ, απλά μπορεί να σε συμφέρει και εσένα αρχιμ@λάκα μου αλάνι μου επειδή τυγχάνει ομορριζα να στρογγυλοκάθεσαι στα @ρχίδια σου επάνω!

 48. Και εγω ρε φίλε Ανώνυμε συμπάσχω μαζί σου. Όποτε ξεχνιέμαι και κάνω την μαλακία και διαβάζω τα σχόλιά των μενεγοφάν που γράφουν για την μούσα τους την Μενεγάκη μου καίνε όλα τα εγκεφαλικά μου κύτταρα! Και καμιά φορά αναρωτιέμαι μήπως είμαι κανένας μαζόχας και κανένας ανώμαλος σαν κι αυτούς, και στην σκέψη και μόνο μη τυχόν και τους μοιάζω έστω και στην μούρη με λούζει κρύος ιδρώτας που λές αδερφέ!

 49. Ήθελα και ήξερα ρε παιδιά, αυτά τα Μενεγωφαν της Ελένης πιωμένα είναι, ντίρλα στη μεθιά είναι, η είναι χαπακομένα; Πραγματικά θα ήθελα να μάθω γιατί η περιπτωση τους με ενδιαφέρει πολύ.

 50. Άκου φίλε Μαθιό! Καμιά κουφάλα Ελενάρα δε θα σε χωρίσει για το καλό σου ή επειδή σε αγαπάει πολύ. Αν σε αγαπούσε ρε Μαθιό μου το άκαρδο λενιώ δε θα σε άφηνε ποτέ! Αν σου λέει το αντίθετο εκτός του ότι σε χωρίζει, σε δουλεύει κιόλας το ξανθό πιπίνι απο τα Μελίσσια! Επομένως Μαθιό μου αντί να λυπάσαι που σε χώρισε το σκληρόκαρδο λενάκι, σκέψου πως σε κανέναν δεν επιτρέπεις μα υποτιμάει τη νοημοσύνη σου ακόμα και σε μια πλούσια φορτώγκα σαν την Μενέγω. Και αν το τρίτο πρόσωπο που μπήκε αναμεσά σας και σας χώρισε είναι ο ζωντοχήρος ο χοντροΛιάγκουρας ο σκαφάτος όπως λένε οι κακές πιπόγλωσσες, πες του ρε Μαθιό μου να πάει να γ@μηθεί, και πως δε χρειάζεται κάποια φτηνή δικαιολογία για να κάνει μπιντέ στο καινούργιο σπίτι της ΦαιοΣκορδαλιάς! Ευχαρίστησέ τον που σε απαλλάσσει από τη θλιβερή του παρουσία, κατέβασε το φερμουάρ σου και δώς του μια πίπα προτού φύγει, και συνέχισε μετά τη ζωή σου σαν γάργαρο νεράκι. Σίγουρα Μαθιό μου θα υπάρχουν στη ζωή σου άτομα που δε θα σε θεωρούν τόσο αφελή ώστε να σου λένε τόσο προφανή ψέμματα και παπαριές ότι και καλά θα πάει ο χοντροΛιάγκουρας την Δευτέρα στον Αντ1 και θα κάνει πρωινή εκπομπή με το Σκόρδο και την τεθλιμμένη Ουγγαρέζα! Εδώ γελάμε!! Σιγά ρε Μαθιό μου που θα μας πιάσουνε κότσο τα γιδόταγάρια απο το Κιλκίς!

 51. Ναι ρε ”Βολεμένε Συστημικέ” δεν αντιλέγω, αν είσαι όμως ο φουκαράς ο Μαθιός της λενιώς που χωρίσανε, δες το σαν μία πολύτιμη ευκαιρία ξεπέτας. Όχι για να βγεις και να βρεις την επόμενη καπατουμά, αλλά να δεις τι άνθρωπος βγήκες εσύ από αυτή τη σχέση αρπαχτής μίζας και ρεμούλας, και τι άνθρωπος μαλακομπούκωμα αυνάνας θα επιλέξεις να είσαι από εδώ και στο εξής όταν σε χωρίσει το λενιώ και σε πετάξει στο δρόμο σαν την ξεχασμένη ξέμπαρκη μουνότριχα όταν τη βγάζεις απο το ζυμάρι της γιαγιάς. Κάθε σχέση ξεπέτας και αρπαχτής με τους ανθρώπους που αγαπάμε και εκτιμάμε, (όσο και αν μας πλήγωσε που κάποια στιγμή αναγκάστηκαν να μας βάλουν δαχτυλάκι αλάδωτο απο πίσω γιατί υπήρχαν και άτυχες ντροπιαστικές στιγμές που δεν μας έκανε κούκου), μας διδάσκει πολλά. Αρκεί να βγάλουμε τις παρωπίδες και τις παρανυχίδες, και να είμαστε διατεθειμένοι να μάθουμε να το κάνουμε και εμείς σαν τον πηδηχταρά το Μαθιό της Ελένης, και χωρίς ξεδαχτυλιάσματα απο την πίσω πόρτα του παραδείσου!

 52. ”Ψεβό” μου εν μέρει συμφωνώ μαζί σου! Εσύ όμως ρε συ ”Ψεβό” μου δεν ξέρω αν πείστηκες από τα ίδια τα λεγόμενά σου. Φυσικά κανείς και καμιά άλλη συγκαμένη παλιοκουφάλα δε θα σε αναγκάσει ”Ψεβό” μου να πας παρακάτω με το χωρισμένο Μαθιό της λενιώς και ειδικά τώρα που είναι φρεσκοχωρισμένος και ευάλωτος. Να θυμάσαι όμως ρε συ ”Ψεβούλα” μου, πως εσύ και μόνο εσύ, θα είσαι αυτή που θα επιλέξει για πόσο καιρό θα επιμένεις να ξανααναστήσεις το πληγωμένο πουλί του Μαθιού, και να βρεις το γλίσχρο το γιατί. Τι είναι αυτό που έφερε το μαρασμό του και έπαψε προ πολλού να κελαηδάει; Πράγμα που δεν είναι δά και τόσο πολύπλοκο για το τεράστιο πουλί του Μαθιού όταν πάρκαρε και κελαηδούσε σε ξένα γόνιμα λιμανάκια πέρα απο αυτό της λενιώς!

 53. Σκέψου όμως ρε ΄΄Ψαγμένε΄΄ μου πως και να γυρίσει πίσω ο Μαθιός με την ουρά στα σκέλια, μάλλον θα το κάνει επειδή δε βρήκε κανένα καλύτερο γκομενάκι απο το ελενάκι, και έτσι θα βολευτεί με εσένα φουκαρά ΄΄Ψαγμένε΄΄ μου! Λυπάμαι που στο λέω, αλλά αν κάποιος σαν τον παιδαρά το Μαθιό χωρίσει το ελενάκι, σημαίνει απλά πως δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εσένα ΄΄Ψαγμενάκο΄΄ μου. Εσύ όμως ρε συ ΄΄Ψαγμένε΄΄ μου έχεις μία ζωή με κάποιο βαρετό άπλυτο γκομενάκι φαντάζομαι! Η μήπως κάνω λάθος;; Νομίζω ρε ΄΄Ψαγμένε΄΄ μου πως αξίζει να ζήσεις ένα αληθινό έρωτα-αγάπη με το χωρισμένο πηδήκουλα Μαθιό της λενιώς και να το ζήσεις αντράκι μου μέχρι τέλος.

 54. Ναί ρε φιλενάδα, αλλά στην περίπτωση του Μαθιού είναι αυτός που δεν του πέρασε καθόλου ο καψουρόνταλκάς του για την Ελένη, και είναι αρκετά δύσκολο για το λεβέντη μας για αυτό και πονάει τώρα που χωρίζει με το λενιώ. Για τους λάθος λόγους όμως. Και θα μου πεις “εμένα ρε κερατά δε με νοιάζει για ποιο λόγο χωρίζουν ο λενιώς και ο κουκλίς ο Μαθιός; Εμένα με νοιάζει ότι νιώθω χάλια που τους βλέπω κακόκεφους και χωρισμένους και τους θέλω πίσω ταιριαστούς και μονιασμένους και τους δυό. Και όλο αυτό για μένα μέσα μου είναι απολύτως κατανοητό.

 55. Μαθιό, σήκω και φύγε αντράκι μου απο τη μαίγερα λενιώ να σωθείς! Αν παλαιότερα Μαθιό μου ήσασταν τρελοί ο ένας για τον άλλο και ξεσκιζόσασταν στο πήδημα χωρίς ανάσα, τώρα πεθαίνετε από πλήξη κάθε φορά που μένετε οι δυο σας στο ντιβάνι της ηδονής, και η μανούλα Ζέτα απο τη μία και η μανούλα Λιλίκα απο την άλλη (όχι και τόσο διακριτικά) σαν ανώμαλες ξεδιάντροπες μπανιστηρτζούδες να σας πέρνουν μάτι φευγαλέα! Για αυτό σου λέω ρε Μαθιό, σήκω και φύγε απο το λενιώ να σωθείς παλικάρι μου! Ένας ενθουσιασμός ήτανε το σεξολενιώ με πύρινες καυτές βυζάρες και πέρασε Μαθιό μου! Ξέχασέ της! Της Πρωινής ΦαιοΣκορδαλιάς τα βυζάκια μπορεί να μην είναι γνήσια θεϊκά όπως της μενέγως, και να είναι λίγο πλαστικοσαμπρελέ και πεσμενέ, έχει όμως καλύτερο χαρακτήρα σαν άνθρωπος η Πρωινή ΦαιοΣκορδαλιά και αυτό οφείλω να της το αναγνωρίσω.

  • Αφού μας πρηξατε με το ότι περιμεβει πέμπτο παιδί και να οι αποδείξεις κλπ τώρα βγάζετε ότι χωρίζει!αντί να γράφετε ότι σας έρθει στο μυαλό δεν κοιτάτε να κάνετε επιτέλους κανένα αξιόπιστο ρεπορτάζ?έλεος πια με τις μετριότητες μόνο και μόνο για τις εντυπώσεις!!

 56. Μωρή κουφάλα Μαθιό, όποια δικαιολογία και αν βρήκες για να χωρίσεις το λενάκι, πίσω σου κρύβεται αρρωστημένη ζήλεια και φθόνος, και απλά δεν υπήρξε ποτέ τίποτα εξαιρετικά πιο δυνατό πέρα απο τα πετροδόλαρά της για να σε κρατήσουνε κοντά της. Φτού σου παλιοαλήτη!

 57. Ρε παιδιά μη λέτε μαλακίες! Η Μενέγω τον χώρισε πρώτα. Όντως η σκληρή Ελένη με την κοιλιά τούρλα (έξι μηνών έγκυος) τον πέταξε με τις κλωτσές έξω από το σπίτι της στα Μελίσσια. Α ρε φουκαρά Μαθιό μου που πήγες κι έμπλεξες με το ψυχάκι το λενιώ! Καλά να πάθεις ερωτύλε!

 58. Ντροπή σου παλιομασκαρά Μαθιό! Έγκυος γυναίκα η Μενέγω και την χωρίζεις; Πόσα κιλά λακαμάς παίζει να είσαι ρε βαψωμαλλιά ρε μπούλη χαχανούλη; Πόσαααα!! Μίλα ρέεεεεεεεε!!

 59. Εδώ ρε φιλενάδες μου χώρισε την άλλη την μουνάρα την Ιταλίδα (δεν θυμάμαι πως την λέγανε) που τράβαγε στην Άνδρο, το άμοιρο το λενάκι δεν θα χώριζε. Εδώ που τα λέμε και πολύ έκατσε με το λενιώ. Εγώ περίμενα να το χωρίσει πολύ πιο νωρίς. Παλιοτσουτσέκι Μαθιό δεν είσαι εντάξει…

 60. Άστον Μαγδαληνή μου άστονε, τσάμπα ξοδεύεις το σάλιο και την πένα σου Καλή μου. Δε το χωρά το μυαλό μου ρε φιλενάδα! Άφησε ο λίγδας το λενιώ μας έγκυος για δεύτερη φορά και τώρα το χωρίζει. Παλιοκαθίκι Μαθιό, από το θεό να το ‘βρεις μωρή παλιοχαμούρα!

 61. Ρε αληταρά Μαθιό δεν ντρέπεσαι καθόλου ρε κερατά! Χωρίζεις με την Ελενίτσα μας τώρα που είναι έγκυος μωρή κουδουνίστρα! Φτού σου άπληστε ελέεινε κουραδόμαγκα!

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :