Αυτοκτόνησε πρώην Playmate σε ηλικία 33 ετών

Αυτοκτόνησε πρώην Playmate σε ηλικία 33 ετών

Θλίψη προκαλεί στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση πως η πρώην Playmate του Playboy Ashley Mattingly αυτοκτόνησε σε ηλικία 33 ετών. Η οικογένειά της και τα αδέρφια της επιβεβαίωσαν το τραγικό συμβάν στο People αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο William και η Christy Mattingly αποκάλυψαν ότι η αδερφή τους τερμάτισε τη ζωή της και άφησε ένα ιδιόχειρο σημείωμα, για το οποίο βέβαια δεν ήθελαν να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες. Η Ashley Mattingly ζούσε στο Travis County, λίγο έξω από το Austin στο Τέξας.  Σύμφωνα με το TMZ, η 33χρονη καλλονή εντοπίστηκε στο σπίτι της χωρίς τις αισθήσεις της από έναν καλό της φίλο, ο οποίος δεν είχε για αρκετές μέρες νέα της και είχε ανησυχήσει… Η Ashley αντιμετώπιζε προβλήματα αλκοολισμού, ενώ τους τελευταίους εννέα μήνες είχε υιοθετήσει ένα κουταβάκι για να καταπολεμήσει την μοναξιά της.

Οι έρευνες για τα αίτια θανάτου της συνεχίζονται, ωστόσο η αυτοκτονία θεωρείται σίγουρη. Μάλιστα, τα αδέρφια της δεν θέλουν να διαβάσουν ακόμη το σημείωμα που τους άφησε, λίγο πριν τερματίσει την ίδια της την ζωή.