Αυτός είναι ο νέος παίχτης του Nomads! Σε ποια ομάδα θα ενταχθεί;

6

Στο αποψινό επεισόδιο της Κυριακής, θα παρακολουθήσουμε την είσοδο του νέου παίκτη Λευτέρη Χατζηιωάννου, στο Nomads. Σε ποια ομάδα θα ενταχθεί και ποιες είναι οι αντιδράσεις των παικτών;

Στη συνέχεια θα παρακολουθήσουμε το αγώνισμα της Επικράτειας, το οποίο και θα καθορίσει ποια ομάδα θα πάει στη βίλα και ποια στην παραλία. Να θυμίσουμε ότι η Νατάσα Καλογρίδη κατά την αποχώρησή της την Πέμπτη πρότεινε για αρχηγό της ομάδας των Ωκεανών τον Γιώργο Κατσινόπουλο και τον Γιώργο Μαυρίδη για την ομάδα της Φωτιάς.

Το σημερινό αγώνισμα κρίνεται σε γύρους. Από κάθε ομάδα αγωνίζονται 3 παίκτες. Ένας τερματοφύλακας, ένας επιθετικός που καλείται να βάλει γκολ με τα χέρια του και ένας αμυντικός. Οι γυναίκες αγωνίζονται εναντίον των γυναικών και οι άντρες εναντίον των ανδρών, εναλλάξ. Η ομάδα που θα σημειώσει 5 νίκες στους γύρους, νικάει. Κάθε γύρος κρίνεται στους 3 πόντους.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

6 Σχόλια

  1. Μανέτα στο άρθρο

    Γιατί διώξατε την καλογρίδη ρε παρτάλια; Η μόνη που θα ξεκατινιάζονταν ήταν, γιατί δεν την ψηφίσατε; Νατάσσα μου, όσες ψήφους μπόρεσα σου έδωσα, δεν μπορούσα να κάνω κάτι παραπάνω.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com