Αυτός είναι ο πασίγνωστος μουσικός παραγωγός που «κόμπαζε» για τον βιασμό της 11χρονης κόρης της συντρόφου του

0

– Χθες καταδικάσθηκε από το Κακουργιοδικείο ο 44χρονος γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός
– Σημερινό δημοσίευμα της Daily Mail κάνει εκτενή αναφορά στον «βίο και την πολιτεία» του 44χρονου
– Ο 44χρονος κατ’ εξακολούθηση κακοποιούσε σεξουαλική την 11χρονη εκμεταλλευόμενος της εμπιστοσύνης της
– Ο ίδιος διατηρούσε ερωτική σχέση με την μητέρα της ανήλικης, η οποία όμως δεν είχε καταλάβει τίποτα
– Τελικά τον 44χρονο τον κατήγγειλε τόσο η υφισταμένη του στο ραδιοφωνικό σταθμό, όσο και η συμβία του
Ένοχο έκρινε χθες το Κακουργιοδικείο που συνεδρίασε στην Πάφο, τον 44χρονο γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό, Sandy Beech στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 11χρονης κόρης της συντρόφου του. Όπως αναφέρει σήμερα η Daily Mail, πρόκειται για πρώην παραγωγό του BBC Radio 1.
Δείτε και το σχετικό ρεπορτάζ του TVONE για την εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα»:

Η διαδικασία για ευνόητους λόγους διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, με το Κακουργιοδικείο να έχει ορίσει ως ημέρα αγόρευσης εκ μέρους του συνηγόρου υπεράσπισης του 44χρονου για μετριασμό της ποινής την 9η Νοεμβρίου του 2017.

Το αδίκημα διαπράχθηκε τον Αύγουστο του 2015, όταν ο 44χρονος μουσικός παραγωγός στη Βρετανία, ο οποίος διατηρεί ραδιοφωνικό σταθμό και τα τελευταία χρόνια διαμένει στην Κύπρο, κακοποίησε σεξουαλικά την 11χρονη κόρη της συμβίας του τέσσερις φορές.

Στην καταγγελία αρχικά προχώρησε εργαζόμενη στον ραδιοφωνικό σταθμό του 44χρονου, όταν ενημερώθηκε για το αδίκημα σε βάρος της μικρής και μην μπορώντας να αποκρύψει το βάρος ενός τέτοιου “μυστικού”, όπως κατέθεσε στις ανακριτικές αρχές. Εν συνεχεία η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία και η μητέρα της 11χρονης.

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Beech έχει δουλέψει με κορυφαίους καλλιτέχνες, όπως το γκρουπ One Direction και τον Robbie Williams.

Επίσης, ο Beech είναι ο ιδρυτής του Sunshine Radio στην Πάφο, με τον σταθμό να ξεκινά τις εκπομπές του το 2014, όπως αναφέρει σχετικά η Daily Mail. Ο Beech ήταν, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, επίσης μέτοχος σε ένα ιατρικό κέντρο για Βρετανούς μόνιμους κατοίκους της Κύπρου.

​Στην Αγγλία, ο Beech ήταν παραγώγος του DJ Chris Moyles, ο οποίος έχει μια εκπομπή στο Radio 1 εδώ και αρκετά χρόνια.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com