Αγκαλιά με την κόρη της, νοσταλγεί τα παιδικά της χρόνια!

Αγκαλιά με την κόρη της, νοσταλγεί τα παιδικά της χρόνια!

Στην όμορφη Πάρο με την οικογένειά της βρίσκεται η Ελεονώρα Μελέτη και απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα. Η γνωστή παρουσιάστρια, λίγες εβδομάδες πριν την πρεμιέρα της νέας της εκπομπής στον Alpha, ζει χαλαρές στιγμές και γεμίζει μπαταρίες, λίγο πριν επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η όμορφη Ελεονώρα μοιράζεται τις όμορφες στιγμές που ζει με την μονάκριβη κόρη της, Αλεξάνδρα…

«Μακάρι να είχα την άδεια της Αλεξάνδρας να σας δείξω το προσωπάκι της! Τα τεράστια γκριζογαλαζοπράσινα ανάλογα με το φως μάτια της, τη κοντυλογραμμένη μυτούλα της, (έχει πάρει του μπαμπά της ευτυχώς), τα ζουμερά χειλάκια της για φάγωμα… αλλά μέχρι να το αποφασίσει η ίδια θα μου αρκεί να καμαρώνω σαν άλλη κουκουβάγια, κάνοντας το Σωστό.

Εδώ απολαμβάνουμε το μπάνιο μας… δεν πίστευα ποτέ ότι θα έκανα μια πρώτη βουτιά παρέα με τους απανταχού συνταξιούχους φίλους μου, αλλά τώρα που το ζω και είμαι στο νερό γύρω στις 9:30 με 10 ξυπνάνε οι μνήμες των παιδικών μου χρόνων τότε που τραβολογούσα και εγώ μαμά, γιαγιά, παππού και όταν μπορούσε και τον μπαμπά «από τα άγρια χαράματα» στη παραλία.

Με τόνους παιχνίδια, αλλά και τάπερ με φρούτα κ σνακ… και σιγά σιγά, σκάνε δίπλα και παραδίπλα και άλλες μαμάδες, με τα δικά τους παιδιά, τους δικούς τους τόνους παιχνίδια και τα δικά τους τάπερ με φρούτα κ σνακ, και κάπου εκεί κάνω ενός λεπτού σιγή για εκείνη την Ελεονώρα που έσκαγε παραλία 3 το μεσημέρι με hangover, για να συνεχίσει τον ύπνο της στη ξαπλώστρα, με χάδι την αμμοβολή ενώ της τρέχει το σαλάκι από το μισάνοιχτο σαν αποχαυνωμένο στόμα» σχολίασε το μεσημέρι της Παρασκευής η Ελεονώρα Μελέτη, νοσταλγώντας τα παιδικά της χρόνια και τις διακοπές με τους γονείς της.