Αγνώριστη από τις πλαστικές η Μέλανι Γκρίφιθ

0

Ως «Εργαζόμενο κορίτσι» γοήτευε και τους πλέον δύσπιστους

Η Μέλανι Γκρίφιθ μία από τις εντυπωσιακότερες ξανθές του Χόλιγουντ που γοήτευε τα ανδρικά πλήθη, αποσύρθηκε πολύ νωρίς από την ενεργό κινηματογραφική δράση και δυστυχώς οι πρόσφατες φωτογραφίες της που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο μαρτυρούν πως σε αυτό το διάστημα μάλλον προχώρησε σε πλαστικές επεμβάσεις που δεν βοήθησαν την εικόνα της…

Η πάντα γοητευτική ηθοποιός δείχνει ότι εκτός από τον χρόνο και το νυστέρι μάλλον δεν στάθηκε φίλος και αρωγός της εικόνας της. Φυσικά δεν είναι η μόνη, καθώς σχεδόν όλες οι σταρ επιλέγουν την μέθοδο “Nip Tuck” ,ενώ πρόσφατα και η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς σε δημόσια εμφάνισή της εισέπραξε εκατοντάδες αρνητικά σχόλια, καθώς λόγω των επεμβάσεων δε θύμιζε καθόλου την εικόνα της έτσι όπως την έχει μάθει το κοινό.

Πριν

Η Μέλανι Γρίφιθ στα βραβεία «Make Equality Reality», στις 5 Δεκεμβρίου του 2016 στο Μπέβερλι Χιλς. Οι πλαστικές επεμβάσεις είναι έντονες στο πρόσωπο της, αλλά ο λαιμός της ηθοποιού μαρτυρά τον χρόνο που έχει περάσει από το κορμί της.

Μετά

Στις 4 Νοεμβρίου του 2017, η ηθοποιός εμφανίστηκε στο gala «LACMA Art + Film» στην Καλιφόρνια. Όπως θα παρατηρήσετε οι ρυτίδες στο λαιμό έχουν εξαφανιστεί και η Μέλανι φάινεται σαν γύρισε τον χρόνο μερικά χρονάκια… πίσω!

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com