Ροή ειδήσεων

Άγνωστες πτυχές και μυστικά του έρωτα Σαμπάνη-Πρέλεβιτς!

Μια συνέντευξη στάθηκε η αφορμή να συναντηθούν, να γνωριστούν για πρώτη φορά. Το «κλίκ» έγινε αλλά τότε ήταν και οι δυο σε άλλες σχέσεις… Ο Γιώργος Σαμπάνης για πρώτη φορά αποκάλυψε το χρονικό του πως έγιναν ζευγάρι με την Άννα Πρέλεβιτς.
Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο πλατό του Mad, όπου ο Γιώργος Σαμπάνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της.Από τότε του άρεσε η προσωπικότητά της, αλλά έμεινε εκεί λόγω του ότι ήταν σε άλλες σχέσεις και οι δυο. Οι δρόμοι τους δεν άργησαν να ξανασυναντηθούν. Η συνάντηση τους στην ίδια αεροπορική πτήση, δεν άργησε να ανάψει την σπίθα. Τότε θα την προσκαλούσε να πάει να το δει στο μαγαζί που τραγουδούσε και από εκείνο το βράδυ, ξεκίνησαν όλα. Ο Γιώργος Σαμπάνης δεν θα κρύψει ότι περίμενε να χωρίσει το μοντέλο και να περάσει στην «επίθεση».
 «Κάποια στιγμή έμαθα πως η Άννα χώρισε. Αρχικά, άφησα το χρόνο να κυλήσει κι έπειτα της έστειλα μήνυμα να βγούμε. Πέρα από την εμφάνιση, μου άρεσε ο χαρακτήρας της. Θυμάμαι ότι μου είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση και σκέφτηκα πως δεν χάνω κάτι να την προσεγγίσω. Δυσκολεύτηκα πολύ για να βγούμε ραντεβού, αλλά τελικά ο επιμένων νικά» δήλωσε ο Γιώργος Σαμπάνης.

Back to top button