Hit enter after type your search item

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ για την ζωή του Γιώργου Λιάγκα! “ΠΕΘΑΙΝΩ!” ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ αποκάλυψη του γιατρού του!

/
/
img

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ για την ζωή του Γιώργου Λιάγκα! “ΠΕΘΑΙΝΩ!” ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ αποκάλυψη του γιατρού του! Ένα μόλις βήμα από τον θάνατο! Μιά κλωστή μπορείς να πεις! Η ζωή του να παίζεται σε δευτερόλεπτα αν όχι σε λεπτά η ζωή του παρουσιαστή!

Πριν φτάσει να κινδυνεύει τόσο, περίμενε δυστθχώς, έχονατς κάνειαπό μόνος του διάγνωση για τους αφόρητους πόνους. Πέρασε την περιτονίτιδα για…κρύωμα. ίωση! Άμεση εισαγωγή λοιπόν αλλά αφού έφτασε στο “αμήν” ο Γιώργος Λιάγκας και αφού κατάλαβε πως τα πράγματα είναι πάραπολύ σοβαρά! Και όλα παίζονται με το χρόνο σ΄αυτές τις περιπτώσεις. Ναι, από την μία στιγμή στην άλλη. Έτσι ξαφνικά.

Γιώργος Λιάγκας: Στη θάλασσα μαζί με τους γιους του

Κάτι που πέρασε ο Γιώργος Λιάγκας για απλό κρυολόγημα, τον έβαλε στην πιο δεινή θέση που ήταν ποτέ!

Η ΜΑΧΗ για την ζωή του κυριολεκτικά, μεγάλη! Εισαγωγή στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους! Είναι από εκείνες τις στιγμές που πραγματικά θυμάσαι με θλίψη.

Εκείνες οι στιγμές που σε σημαδεύουν για πάντα. Να φανταστείτε, δεν μιλάμε για εκείνες που είχε περιγράψει δίνοντας σοκαριστική εικόνα ο ίδιος ο Γιώργος Λιάγκας. Εκείνες ακόμα τις θυμόμαστε σαν να είμασταν μπροστά. Μεσ στο δωμάτιο που κλείστηκε με …διάγνωση οικογενειακή, η οποια έλεγε ότι έχει γρίπη και σ’ αυτήν οφείλονταν οι αβάσταχτοι πόνοι στην κοιλιά.

Έμεινε λοιπόν “φυλακισμένος” στο δωμάτιο για να μην κολλήσει το παιδί.

Παρολίγο όμως, να…καταλήξει ο παρουσιαστής, από περοτονίτιδα. Ευτυχώς, παρά την ατυχία του τότε και την ταλαιπωρία του, ο Γιώργος Λιάγκας, την γλύτωσε.…”

Γιώργος Λιάγκας: Συμβουλεύω τον Γιώργο Λιβάνη να το τελειώσει

ΕΤΣΙ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΑΗ ΤΟΥ 2011 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΤΟΝΙΤΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΙΖΕ ΤΗ ΖΩΗ:
ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΠΗΡΕ ΕΞΙΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΗΜΕΡΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ.

Αρχικά ξέραμε ότι ο γνωστός παρουσιαστής εισήχθη για επέμβαση σκωλικοειδίτιδας. Φαίνεται όμως ότι τα πράγματα ήταν αρκετά πιο σοβαρά…

Ήμουν τυχερός! ”Δεν ήταν απλή σκωληκοειδίτιδα, ήταν κάτι παραπάνω. Δεν έχει σημασία τώρα, πέρασε. Σημασία έχει ότι η υγεία του έχει πλέον αποκατασταθεί.” εξήγησε σε συνέντευξη τύπου, παρουσία του Γιώργου Λιάγκα, ο θεράπων ιατρός του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ: ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΙΔΙΟΣ;

Γιώργος Λιάγκας: Αποκάλυψε τα κιλά του και μάντεψε, είναι πάνω απο 100!

Δύο φορές. Την πρώτη φορά όταν βγήκε, την δεύτερη, με αφορμή την περιπέτεια υγείας του Πέτρου Κωστόπουλου.

Συζητώντας την σκωληκοειδίτιδα που έπαθε ο Πέτρος Κωστόπουλο και διακομίσθη στο νοσοκομείο, ο Γιώργος Λιάγκας θυμήθηκε μία ανάλογη περιπέτεια υγείας που του είχε συμβεί, αρκετά πιο σοβαρή από αυτήν του Πέτρου Κωστόπουλου, μιας και ο ίδιος είχε υπερβεί το στάδιο του απλού σκωληκοειδή παθαίνοντας περιτονίτιδα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ ΣΕ ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ: ‘ΕΚΕΙ ΕΠΝΙΞΑ ΤΟΝ… ΧΩΡΙΣΜΟ ΜΑΣ’

Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.

ΚΟΛΑΦΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ – «ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ»
”ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΣΠΑΣΕΙ Η ΠΕΡΙΤΟΝΙΤΙΔΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟΔΙΑΓΝΩΣΗ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ.

Δύο μέρες ήμουν με σπασμένη περιτονίτιδα -με όσα δυσάρεστα αποτελέσματα θα μπορούσε να έχει αυτό- και δεν το έλεγα σε κανε΄ναν και έκανα μόνος μου αγωγή γαστρεντερίτιδας.

ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ, ΛΟΙΠΟΝ, Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ.” ΕΙΠΕ ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ.

΄Δραματική η κατάσταση! Όταν εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο δεν ήταν καθόλου για γέλια!

Η σπασμένη περιτονίτιδα μπορεί να οδηγήσει στον θάνατο, πόσο μάλλον αν δεν κάνεις τίποτα για δύο μέρες!

ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ, ΤΟΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ;

Όταν καταλαβαίνεις πως από μια λάθος σκέψη, μια “γνωμάτευση” του ιδίου πως είναι κάτι εντελώς περαστικό, παρολίγο να πεθάνει.

Τόσο απλά! Στιγμές που σε σημαδεύουν για πάντα. Να φανταστείτε, δεν μιλάμε για εκείνες που έιχε περιγράψει δίνοντας σοκαριστική εικόνα ο ίδιος ο Γιώργος Λιάγκας. Εκείνες ακόμα τις θυμόμαστε σαν να είμασταν μπροστά.

ΜΕΣ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΟΥ ΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΜΕ …ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΙΠΗ ΚΑΙ Σ’ ΑΥΤΗΝ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΝ ΟΙ ΑΒΑΣΤΑΧΤΟΙ ΠΟΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.

Έμεινε λοιπόν “φυλακισμένος” στο δωμάτιο για να μην κολλήσει το παιδί.

ΠΑΡΟΛΙΓΟ ΟΜΩΣ, ΝΑ…ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ Ο ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ, ΑΠΟ ΠΕΡΟΤΟΝΙΤΙΔΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΛΙΑΠΩΡΙΑ ΤΟΥ, Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ, ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕ.

Του έμεινε η ουλή!…αλλά και το ψυχολογικό τραύμα που θα του έμεινε, είναι πολύ βαθύ κι ας έχουν περάσει χρόνια. Εδώ φρικάρουμε εμείς όταν το θυμόμαστε.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΜΑΗ ΤΟΥ 2011 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΤΟΝΙΤΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΙΖΕ ΤΗ ΖΩΗ:

Το πρωί της Τετάρτης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Γιώργος Λιάγκας μετά από πολυήμερη παραμονή.

Αρχικά ξέραμε ότι ο γνωστός παρουσιαστής εισήχθη για επέμβαση σκωλικοειδίτιδας. Φαίνεται όμως ότι τα πράγματα ήταν αρκετά πιο σοβαρά…

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ: ΗΜΟΥΝ ΤΥΧΕΡΟΣ!

”Δεν ήταν απλή σκωληκοειδίτιδα, ήταν κάτι παραπάνω. Δεν έχει σημασία τώρα, πέρασε. Σημασία έχει ότι η υγεία του έχει πλέον αποκατασταθεί.” εξήγησε σε συνέντευξη τύπου, παρουσία του Γιώργου Λιάγκα, ο θεράπων ιατρός του.

ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ! ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ.

ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ, ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ.

ΣΟΚ! Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ “ΜΑΛΩΝΕΙ” ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΤΟΥΛΗ! ΔΕΣ ΤΙΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ!

Συζητώντας την σκωληκοειδίτιδα που έπαθε ο Πέτρος Κωστόπουλο και διακομίσθη στο νοσοκομείο, ο Γιώργος Λιάγκας θυμήθηκε μία ανάλογη περιπέτεια υγείας που του είχε συμβεί, αρκετά πιο σοβαρή από αυτήν του Πέτρου Κωστόπουλου, μιας και ο ίδιος είχε υπερβεί το στάδιο του απλού σκωληκοειδή παθαίνοντας περιτονίτιδα.

Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.

Πονούσε για μέρες αλλά νόμιζε πως είναι κάτι περαστικό.

Το…βασανηστήριο του πόνου και έπιασε ταβάνι ο κίνδυνος. ”Από την προηγούμενη Τρίτη μού είχε σπάσει η περιτονίτιδα στο σπίτι και έκανα αυτοδιάγνωση νομίζοντας ότι είναι γαστρεντερίτιδα.

ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΤΟΝΙΤΙΔΑ -ΜΕ ΟΣΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ- ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΣΕ ΚΑΝΕ΄ΝΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΑΓΩΓΗ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑΣ.

ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ, ΛΟΙΠΟΝ, Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ.” ΕΙΠΕ ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ.

Φαίη Σκορδά vs Γιώργος Λιάγκας για τις ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ «Δεν την αναγνωρίζει, γι’ αυτό δεν τη βρίσκει»

Δραματική η κατάσταση! Όταν εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο δεν ήταν καθόλου για γέλια! Η σπασμένη περιτονίτιδα μπορεί να οδηγήσει στον θάνατο, πόσο μάλλον αν δεν κάνεις τίποτα για δύο μέρες!

Διαβάστε επίσης: Πως ο Γιώργος Λιάγκας παίρνει θέση υπέρ Γιάννη Λάτσιου

Μην ξεχνάτε ότι ο Γιώργος Λίαγκας και ο Γιάννης Λάτσιος, είναι κολλητοί εδώ και χρόνια.

ΠΩΣ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΕΓΙΝΕ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ;
Ειδικά που αυτή η πληροφορία, δημιουργεί ανάλογες εικόνες και συμπεράσματα!

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος συναντήθηκαν στα τέλη του Δεκέμβρη, οι φωτογράφοι τους τσάκωσαν, αυτές οι φωτογραφίες σήμερα κυκλοφόρησαν και σχολιάστηκαν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Ο Λιάγκας ΚΑΡΦΩΝΕΙ Μενεγάκη! Ο γιος της Άγγελος, ζει με τον ΜΠΑΜΠΑ του!!!

ΕΤΣΙ…ΞΑΦΝΙΚΑ! ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΕΣ, Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ: «Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ. ΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ.

Γιώργος Λιάγκας για Τριαντάφυλλο: “Εθνικιστικό παραλήρημα, θλιβερό”

Και τα κορίτσια ζουν με τη μαμά τους. Και προφανώς επειδή ο Άγγελος ετοιμάζεται του χρόνου να πάει να σπουδάσει στο εξωτερικό, έχουν συναντηθεί. Αυτή η συνάντηση έγινε πριν τις γιορτές».

Διαβάστε κι αυτό όμως: Ο Λιάγκας ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ! Δεν μπορώ ν’ αναπνεύσω!

Οι βασανιστικές στιγμές του! Ανθρώπινες στιγμές που μάλον ζει και ο Θοδωρής Μαραντίνης τώρα, όπως και πολλοί άλλοι μπαμπάδες που αναγκάζονται να φύγουν από την φωλιά που βρίσκονταν με τα παιδιά τους.

Κόλαφος ο Γιώργος Λιάγκας για τον Τριαντάφυλλο – «Ντροπή του, είναι ξεφτίλα αυτό το πράγμα»

Στο πρόσφατο παρελθόν και με αφορμή τον χωρισμό του Δημήτρη Κοργιαλά από την Φωτεινή Ψυχίδου, ο Γιώργος Λιάγκας, συγκινημένος, προχώρησε σε μια δημόσια εξομολόγηση για την Φαίη Σκορδά.

Δεν το υπολόγισε σωστά. Οι πραγματικά δύσκολες μέρες και ώρες.

ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΔΥΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΠΙΟ ΠΕΡΑ, Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΜΑΖΕ!

Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για τις δύσκολες μέρες, όταν έφυγε από το σπίτι, για ακόμα μια φορά!

Η ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ “ΤΣΑΚΙΖΕ’ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ.

Η αβεβαιότητα πως θα είναι η καθημερινότητα μακριά τους από δω και πέρα.

“Στα διαζύγια που υπάρχουν παιδιά κι επειδή στο 95% αυτός που αποχωρεί είναι ο πατέρας, είναι πάρα πολύ σκληρές οι πρώτες ώρες και οι πρώτες μέρες που φεύγεις από το σπίτι σου και κοιμάσαι χωρίς τα παιδιά σου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ ΓΙΑ ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ: “ΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΛΗΓΗ”

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Λιάγκας για Φαίη Σκορδά: “Ένας χωρισμός είναι μια πληγή” Με εξομολογητική διάθεση είναι η τελευταία εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ.

Ο γνωστός παρουσιαστής με αφορμή τη συνέντευξη που έχει δώσει ο Θοδωρής Μαραντίνης στον Θέμη Γεωργαντά και στο After Dark μίλησε και για το δικό του διαζύγιο με την πρώην σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του Φαίη Σκορδά.

«Επειδή το βιώνω κι εγώ ως γονιός χωρισμένος που έχω παιδιά. Θέλω να πω ότι οι σχέσεις δυο ανθρώπων που χωρίζουν και έχουν παιδιά συνεχίζει να υφίσταται και μετά το χωρισμό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ ΓΙΑ ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ: “ΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΛΗΓΗ”

Όπως λέμε ότι χτίζεται μια σχέση που έχει και ερωτική και συναισθηματική διάθεση κατά την περίοδο του γάμου, έτσι πρέπει να χτίζεται μια σχέση –έτσι τουλάχιστον το βιώνω κι εγώ- μετά το χωρισμό», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα.

Και συνέχισε: «Ένας χωρισμός είναι μια πληγή. Ακόμη κι αν περνά τραγικά άσχημα, υπάρχει ένας πόνος μετά το χωρισμό…».

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :