Άγριες Μέλισσες: Ο 13χρονος Ευτύχης αλλάζει την ζωή της Βιολέτας και του Μιλτιάδη!


Ανατροπές, αποκαλύψεις, αλλά και ευχάριστες εξελίξεις θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, “Άγριες Μέλισσες”.
Σύμφωνα με το περιοδικό “TV O’Clock” και την Σοφία Τσίρκα, σύντομα θα δούμε τους νεόνυμφους Μιλτιάδη και Βιολέτα να υιοθετούν ένα 13χρονο παιδάκι, το οποίο εμφανίζεται ξαφνικά στο Διαφάνι.
Η Βιολέτα και ο Μιλτιάδης αποφασίζουν να γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους και κάνουν μία νέα αρχή με τον γάμο τους. Ωστόσο, ξαφνικά, όπως θα παρακολουθήσουμε, στη ζωή τους μπαίνει ένα 13χρονο, ο Ευτύχης – θα τον υποδυθεί ο Δημήτρης Κολιοδήμος-, ορφανό από την Πόλη, που μετά τους τελευταίους διωγμούς βρέθηκε να τριγυρνάει μόνο του σε μια άγνωστη χώρα.
Ο δρόμος του τον βγάζει στο Διαφάνι και στην αποθήκη τροφίμων της Βιολέτας σε μια προσπάθεια να χορτάσει την πείνα του.
Ο Ευτύχης θα βρεθεί περιστοιχισμένος από ανθρώπους που θέλουν να μάθουν ποιος είναι και να τον βοηθήσουν. Η παρουσία του αναμένεται να αλλάξει για πάντα τη ζωή της Βιολέτας και του Μιλτιάδη, αλλά και να φέρει νέα προβλήματα που θα οδηγήσουν σε μεγάλες αποφάσεις.
Όλο το χωριό ασχολείται με τον ερχομό του Ευτύχη στη ζωή τους και η Βιολέτα φαίνεται να συγκινείται πολύ με την ιστορία του μικρού. Μάλιστα, είναι αποφασισμένη να τον κρατήσουν, αλλά η κατάσταση του Μιλτιάδη προβληματίζει τον Λάμπρο και προσπαθεί να τους αποτρέψει. Ωστόσο, όσο οι μέρες περνούν, ο Ευτύχης κερδίζει την αγάπη του ζευγαριού, που αποφασίζει να τον υιοθετήσει.
Η Βιολέτα είναι αποφασισμένη να προχωρήσουν στην υιοθεσία του Ευτύχη παρά τις ανησυχίες του Λάμπρου, αλλά ο Μιλτιάδης νιώθει πως ο γιος του είναι εναντίον του. Ο Ευτύχης, όμως, θα κάνει τα πάντα προκειμένου να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα στον Λάμπρο.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως ΤV νέα

Γράψτε ένα σχόλιο