Άγριες Μέλισσες: Πλάνταξε η Μαρία Αντουλινάκη με τον χαμό της Ανέτ

Μαρία Αντουλινάκη

“Με είχε συγκλονίσει εκείνη την ημέρα. Δεν μπορούσα να μιλήσω σε κανέναν άλλον άνθρωπο”
Καλεσμένη της Κατερίνα Καραβάτου βρέθηκε η Μαρία Αντουλινάκη το πρωινό της Δευτέρας στη «Φωλιά των Κου Κου» στο STAR. Η πρωταγωνίστρια από τις «Άγριες Μέλισσες» αναφέρθηκε στην αποχώρηση της Κάτιας Δανδουλάκη από την καθημερινή επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 ενώ δεν έκρυψε την συγκίνηση της για την συνεργασία τους.
Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Αντουλινάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήταν τόσο συγκινητικό όλο αυτό που έκανε στην τελευταία της σκηνή που πραγματικά και τώρα με συγκινεί που τη θυμάμαι. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ που έφυγε η Κάτια Δανδουλάκη από τις Άγριες Μέλισσες. Ήταν μια ιερή δύναμη, ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας δοτικός άνθρωπος, άνθρωπος που σε κοίταζε στα μάτια και σου έλεγε μπράβο. Δεν ξέρω αν θα ξαναπεράσει από την καριέρα μου τέτοιος άνθρωπος σαν την Κάτια».
«Στην τελευταία της σκηνή στις Άγριες Μέλισσες είχα ξεκινήσει να κλαίω από τα καμαρίνια! Ήταν πολύ συγκινητικό για μένα όλο αυτό το πράγμα και ειδικά με τον τρόπο που το έκανε» πρόσθεσε βουρκωμένη η ηθοποιός στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου στο STAR. «Με είχε συγκλονίσει εκείνη την ημέρα. Δεν μπορούσα να μιλήσω σε κανέναν άλλον άνθρωπο».

Μια πολύ ευάλωτη στιγμή από την Μαρία Αντουλινάκη στη «Φωλιά των Κου Κου»…

freegossip.gr