Άγριες Μέλισσες Spoiler: Σπέρνει τον τρόμο στο Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Σπέρνει τον τρόμο στο Διαφάνι

Μεγάλες ανατροπές στον τρίτο κύκλο στις Άγριες Μέλισσες; Ποιοι κινδυνεύουν;
Ο τρίτος κύκλος στις Άγριες Μέλισσες αναμένεται να είναι ο πιο ανατρεπτικός από όλους. Ανάμεσα σε άλλα, ο Ακύλας Μεγαρίτης μετακομίζει στο Διαφάνι και σπέρνει τον τρόμο. Κάνει τα πάντα για να τιμωρήσει τόσο εκείνους που αντιτίθενται στη χούντα, όσο και εκείνους που ενεπλάκησαν στον θάνατο του αδελφού του, Αχιλλέα.
Η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις για την τρίτη σεζόν της σειράς, ενώ σε λίγες μέρες τα γυρίσματα για τις Άγριες Μέλισσες ξεκινούν. Χρονικά το σενάριο μπαίνει στην περίοδο της χούντας, η ιστορία ανοίγει, νέα πρόσωπα εισβάλλουν στις ζωές των ηρώων και τα δεδομένα αλλάζουν πολύ. Ένα από τα πρόσωπα που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο είναι και ο Ακύλας Μεγαρίτης, τον οποίο θα υποδυθεί ο Αιμίλιος Χειλάκης.
Ο Ακύλας αποφυλακίζεται και επιλέγει να μείνει στο μέρος που άφησε την τελευταία του πνοή ο αδελφός του Αχιλλέας, στο Διαφάνι. Η περίοδος που διανύει η Ελλάδα ευνοεί τα σχέδιά του μιας και ο ίδιος είναι αρχηγός της φασιστικής οργάνωσης Άβαντες. Η Ελλάδα βρίσκεται στην αρχή της επταετίας της δικτατορίας και ο Ακύλας σπέρνει τον τρόμο στις Άγριες Μέλισσες.
Το σπίτι που θα φιλοξενήσει τον ίδιο και την οικογένειά του είναι το αρχοντικό των Σεβαστών, το οποίο έχει πια ερημώσει, καθώς όλοι μένουν στη Λάρισα, σε διαφορετικά σπίτια. Οι φιλοχουντικές αντιλήψεις του Ακύλα, σύμφωνα με όσα γράφει για τις Άγριες Μέλισσες το περιοδικό MYtv, γίνονται γρήγορα γνωστές σε όλο το Διαφάνι. Όσοι έχουν διαφορετική γνώμη φοβούνται να μιλήσουν.
Πολλοί από τους αγαπημένους μας ήρωες πρόκειται να εξοριστούν, θα διωχθούν μακριά από τον τόπο τους και θα περάσουν δύσκολες στιγμές. Ο Λάμπρος, ο Προκόπης και ο Μπάμπης φαίνεται πως θα είναι ανάμεσα σε αυτούς. Ο Ακύλας είναι αποφασισμένος, όμως, να πάρει εκδίκηση και για τον θάνατο του Αχιλλέα. Έτσι, με τη βοήθεια του Μελέτη, μαθαίνει τα πάντα για τη ζωή της Ελένης, της Ασημίνας και της Δρόσως και μπαίνουν στο στόχαστρό του.
Οι πιο δύσκολες στιγμές στις Άγριες Μέλισσες, τώρα έρχονται…

freegossip.gr