Άγριες Μέλισσες: «Συγκινούμαι κάθε φορά που διαβάζω το σενάριο»

Άγριες Μέλισσες

«Ήταν προσωπικό μου στοίχημα ο ρόλος αυτός στις Άγριες Μέλισσες να μη γίνει καρικατούρα»
Για τις Άγριες Μέλισσες και το ρόλο του Προκόπη μίλησε ο Γιώργος Ηλιόπουλος, σε συνέντευξη που έδωσε στη Real και την Κορύνα Μαντάγαρη. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, επίσης, και στην επόμενη σεζόν που θα δούμε τους ήρωες στην περίοδο της δικτατορίας.
«Θεωρώ τον εαυτό μου τρομερά τυχερό που υπάρχω σε αυτή τη δουλειά, συγκινούμαι κάθε φορά που διαβάζω το σενάριο, ενώ, όταν με σταματά ο κόσμος και μου μιλά για τη σειρά, νιώθω ευλογημένος. Για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα, είμαστε στα γυρίσματα 12-14 ώρες κάθε μέρα όλοι μας», είπε αρχικά ο Γιώργος Ηλιόπουλος για τις Άγριες Μέλισσες.
Ο Γιώργος Ηλιόπουλος πρόσθεσε για την επόμενη σεζόν της σειράς Άγριες Μέλισσες: «Μπαίνουμε στην περίοδο της χούντας. Θα ασχοληθούμε με τα πιο σκοτεινά κομμάτια της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας και ανυπομονώ να δω πώς οι συγγραφείς θα χειριστούν αυτή την περίοδο. Ο Προκόπης, ως αριστερός, θα εξοριστεί μαζί με το δάσκαλο στη Λέρο, όπου θα περάσει πολύ δύσκολα».

«Νιώθω μεγάλη συγκίνηση που θα μιλήσουμε γι’ αυτούς τους ανθρώπους και θα θυμίσουμε σε όλους ότι η ελευθερία δεν είναι δώρο, είναι ένα αγαθό που κερδίζεται με συνεχείς αγώνες. Ήταν προσωπικό μου στοίχημα ο ρόλος αυτός να μη γίνει καρικατούρα», είπε επίσης ο Γιώργος Ηλιόπουλος για τις Άγριες Μέλισσες.freegossip.gr