Αιμιλιανός Σταματάκης η ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ και το love story με την Μαίρη Συνατσάκη


Αιμιλιανός Σταματάκης η ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ και το love story με την Μαίρη Συνατσάκη. Εκείνος γοητευτικός, νέος και ανερχόμενος. Εκείνη φτασμένη, νέα, ωραία και μοιραία!

Έσμιξαν και ο έρωτας τους απασχόλησε αρκετά τα σόσιαλ και των τον τύπο γενικότερα. «Δεν είναι πολύ ευχάριστο αυτό που θα πω, αλλά λέω να το πω γιατί έχει περάσει πολύς καιρός. Κάποιοι το ξέραμε. Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Αιμιλιανός Σταματάκης, εδώ και 5 μήνες δεν είναι μαζί.

Μπουρλότο στο θέατρο! Αιμιλιανός Σταματάκης vs Άρης Σερβετάλης! Θα σωθεί η…ΚΙΒΩΤΟΣ;

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Αιμιλιανός Σταματάκης έχουν χωρίσει εδώ και πέντε μήνες, αλλά λίγοι άνθρωποι το γνώριζαν. Σήμερα, ο Άρης Καβατζίκης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» αποκάλυψε το θέμα που θα φιλοξενηθεί στις σελίδες του περιοδικού HELLO.

Στη συνέχεια, η Δανάη Μπάρκα πήρε τον λόγο και εξομολογήθηκε ότι είχε καιρό να δει το ζευγάρι μαζί, με αποτέλεσμα να ρωτήσει τον Άρη Καβατζίκη. Τότε εκείνος δεν ήξερε, με αποτέλεσμα να μην ψάξουν περισσότερο το θέμα.

Η Μαίρη Συνατσάκη και η αδυναμία της στον μπαμπά της!

“Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, τα παιδιά έχουν χωρίσει εδώ και καιρό, δεν τράβηξαν τους προβολείς πάνω τους. Έχουν κρατήσει μια πολύ ωραία σχέση, έντιμη, είναι φίλοι, απλά δεν είναι ζευγάρι», αποκάλυψε ο Άρης Καβατζίκης”.