Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Αιμίλιος Χειλάκης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Ο Αιμίλιος Χειλάκης (18 Δεκεμβρίου 1970) είναι Έλληνας ηθοποιός και σκηνοθέτης με καταγωγή από την Αθήνα.

Ζωή και καριέρα
Τελειώνοντας το σχολείο, ο Χειλάκης φοίτησε με υποτροφία στη δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν. Ο τηλεοπτικός ρόλος που τον έκανε ευρύτερα γνωστό ήταν αυτός στη σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου, Η ζωή που δεν έζησα, με συμπρωταγωνίστρια την Ταμίλα Κουλίεβα. Επίσης έχει δανείσει την φωνή του σε ραδιόφωνικες και τηλεοπτικές διαφημίσεις. Αν και δεν έχει αφήσει να εκτεθεί η προσωπική του ζωή στη δημοσιότητα, είναι γνωστό πως έχει υπάρξει για αρκετά χρόνια ζευγάρι με την, επίσης ηθοποιό, Βάνα Πεφάνη. Η επόμενη σύντροφός του, την οποία και νυμφεύθηκε, είναι η Αθηνά Μαξίμου

Είναι υποστηρικτής του Παναθηναϊκού.

Άγριες Μέλισσες: Ο Αιμίλιος Χειλάκης ξεκαθαρίζει για το “μάζεμα” επεισοδίων

Φιλμογραφία
Τηλεόραση
Έτος Τίτλος Προγράμματος Κανάλι Ρόλος Σημειώσεις
1994 Παντρεμένοι ανύπαντροι MEGA Ρούλης 2 επεισόδια
1994 Τολμηρές Ιστορίες ΑΝΤ1 Ανδρέας Επεισόδιο: “Παιδικός έρωτας”
1995 Μαγική Νύχτα ΕΤ1 Επεισόδιο: “Τα δυο πρόσωπα της Βέρας”
1995 Τμήμα Ηθών ΑΝΤ1 Κώστας Επεισόδιο: “Τελική κίνηση”
1995-1996 Στρας ΑΝΤ1 Βασικό Καστ
1997 Τα χαμένα γράμματα ΕΤ1 Νίκος 1 επεισόδιο

Αιμίλιος Χειλάκης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Αιμίλιος Χειλάκης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Αιμίλιος Χειλάκης: “Αν πήγαινα να δω τον Δημήτρη Λιγνάδη δεν θα το έλεγα”

1998-1999 Η ζωή που δεν έζησα MEGA Βαγγέλης Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2000 Γεώργιος Βιζυηνός: Η Σιωπή των Αγγέλων ΕΤ1 Κίμων Βασικό Καστ
2001 Κόκκινος Κύκλος ALPHA Μάρκος Επεισόδιο: “Μισή ζωή”
2003 Λένη MEGA αστυνομικός διευθυντής 1 επεισόδιο
2003-2004 Κλείσε τα μάτια MEGA Δημήτρης 5 επεισόδια
2004-2005 Έτσι Ξαφνικά MEGA Γιώργος Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2007-2008 Κλεμμένη Ζωή ΑΝΤ1 Νίκος Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2010-2011 Το Νησί MEGA Μανώλης Βανδουλάκης Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2021-2022 Άγριες Μέλισσες ANT1 Ακύλας Μεγαρίτης Πρωταγωνιστικός Ρόλος

Κινηματογραφικές ταινίες
Έτος Τίτλος
1996 Καβάφης
1996 Απόντες
1997 Σκουριασμένες εικόνες
1997 Έξι με 6
1998 Από την άκρη της πόλης
1999 Θηλυκή εταιρία
2001 Αιώνιος φοιτητής
2001 Δεκαπενταύγουστος
2005 Η γυναίκα είναι σκληρός άνθρωπος
2010 Το σινεμά γυμνό
2011 Λίθινα εδώλια στις γωνιές της Ηπείρου

Θεατρικές παραστάσεις
Έτος Τίτλος
1996-1998 Ο μισάνθρωπος[3]
2010-2011 Δον Ζουάν[4]
2011 Άμλετ[5]
2011 Οιδίπους τύραννος[6]
2012 Η Αγία Ιωάννα των σφαγείων[7]
2014 Φιλοκτήτης[8]

Αιμίλιος Χειλάκης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

2014-2015 Ο κύκλος με την κιμωλία[9]
2016 Παράνομα φιλιά – Κόκκινα φανάρια[10]
2016 Μόνος με τον Άμλετ[11]
2016 Ταρτούφος ή Οι απατεώνες[12]
2016-2017 Λυσιστράτη[13]
2017 Ιφιγένεια εν Αυλίδι[14]
2018 Ο φάρος[15]
Αντιγόνη

Αιμίλιος Χειλάκης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Αιμίλιος Χειλάκης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

2019 Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας
2021 Οθέλλος

Αιμίλιος Χειλάκης: «Είμαι καθ’ έξιν τεμπέλης και στην τηλεόραση αυτό δεν το έχεις»

“Θα ήθελα να κάνουμε τηλεόραση στην Ελλάδα, όπως γίνεται στην Αμερική, που κοστίζει ένα εκατομμύριο ευρώ το επεισόδιο” ομολογεί ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Καλεσμένος της Σίσσυς Χρηστίδου βρέθηκε ο Αιμίλιος Χειλάκης στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» το Σάββατο στο MEGA με αφορμή τη θεατρική του Μήδεια. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στην τηλεόραση και την αγαπημένη του σύζυγο, Αθηνά Μαξίμου.

«Είναι στόχος μου να κάνω δουλειές που θα τις δουλέψω πολύ καιρό, που θα τις έχω προαποφασίσει από καιρό, που θα έχω συζητήσει με τους συνεργάτες μου για το πως θα το κάνουμε και έτσι κάθε φορά που έχουμε πρεμιέρα είναι αποτέλεσμα βαθιάς σκέψης. Συνήθως άγχος έχεις όταν ξέρεις τι πρέπει να γίνει, άμα ξέρεις τι πρέπει να γίνει έχεις την ευθύνη να το καταφέρεις. Όταν δεν έχω άγχος, λέω ότι είμαι εντελώς απροετοίμαστος» σημείωσε αρχικά ο Αιμίλιος Χειλάκης..

Άφωνος ο Αιμίλιος Χειλάκης στην πρώτη του συνάντηση με την Ελένη Μενεγάκη

«Η Μήδεια είναι ένας χαρακτήρας που μας διδάσκει κάτι. Έρχεται από την αρχαία ελληνική γραμματεία. Ψυχοπαθολογικές περιπτώσεις ανθρώπων που εγκληματούν δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς τους χαρακτήρες, οι οποίοι είναι φώτα για εμάς» υποστήριξε ο Αιμίλιος Χειλάκης για τη σύγκριση που γίνεται τελευταία με τη Μήδεια με την υπόθεση της Πάτρας και τη δολοφονία των τριών παιδιών. «Η Αθηνά πέρα του ότι είναι η αγαπημένη μου σύζυγος, είναι ένας άνθρωπος που δουλεύουμε πάρα πολλά χρόνια μαζί. Και όταν βρίσκεις τέτοιους συνεργάτες, δεν τους αφήνεις να φύγουν».

Ο Αιμίλιος Χειλάκης παγώνει όταν μαθαίνει για το Bachelor

«Θα ήθελα να κάνουμε τηλεόραση στην Ελλάδα, όπως γίνεται στην Αμερική. Δηλαδή που κοστίζει ένα εκατομμύριο ευρώ το επεισόδιο και το γυρίζουν 15, 20 ημέρες κάθε φορά. Στην Ελλάδα κάθε επεισόδιο γυρίζεται σε δύο ημέρες και πολλές φορές τρέχεις να κάνεις τη σκηνή γιατί μπορεί να παίζει το επεισόδιο την μεθεπόμενη ημέρα» εξήγησε ο Αιμίλιος Χειλάκης για το γεγονός ότι η τηλεόραση δεν είναι η αγαπημένη του δουλειά. «Επειδή εγώ είμαι καθ’ έξιν τεμπέλης ή αλλιώς να πάρω το χρόνο μου, στην τηλεόραση αυτό δεν το έχεις».

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner