Άκης Παυλόπουλος βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Άκης Παυλόπουλος βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Ο δημοσιογράφος Άκης Παυλόπουλος επιλέγει να μην μιλάει για τον εαυτό του αφήνοντας τη δουλειά του να προβάλλεται. Έχει το δικό του site ενώ δραστηριοποιείται τηλεοπτικά στον τομέα της ενημέρωσης.

Άκης Παυλόπουλος: Εγκλωβισμένος για τέσσερις και πλέον ώρες στον δρόμο

Έχει στο ενεργητικό του ένα διαζύγιο αλλά πλέον απολαμβάνει τη ζεστή θαλπωρή μιας ευτυχισμένης οικογένειας που είναι και το ζητούμενο τελικά στη ζωή. Άλλωστε ποιος δεν θέλει να γυρίζει κατάκοπος από τη δουλειά του και να βρίσκει αγάπη στο σπιτικό του;

Ο Άκης Παυλόπουλος στο Open!

Μπαμπάς για δεύτερη φορά!
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Άκης Παυλόπουλος και η σύζυγός του, Ελένη Φωτοπούλου, καθώς απέκτησαν το δεύτερο παιδάκι τους.

Άκης Παυλόπουλος βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Η δημοσιογράφος έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, και το ζευγάρι ζει και πάλι πρωτόγνωρες στιγμές.Ο παρουσιαστής υπήρξε ξανά παντρεμένος, χωρίς όμως να έχει αποκτήσει παιδί.
Ο Άκης Παυλόπουλος και η Ελένη Φωτοπούλου έχουν ακόμη έναν 6χρονο γιο, ο οποίος μόλις απέκτησε μια υπέροχη αδελφούλα!

Έστειλε την παρουσιάστρια να αλλάξει ρούχα κι εκείνη γύρισε με τούρτα burger

Το ζευγάρι, που είναι χρόνια μαζί, επιλέγει να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Ελάχιστα απασχολεί ο γάμος τους την δημοσιότητα, αφού φροντίζουν να προφυλάσσουν την οικογένειά τους από την δημοσιοότητα, καλή ή κακή.

Και οι δύο, κατορθώνουν να συνδυάζουν μια καριέρα στην δημοσιογραφία με συντροφικότητα, πατρότητα και μητρότητα.

Άκης Παυλόπουλος βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Η βράβευση
Με το δημοσιογραφικό βραβείο του Ιδρύματος Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθανασίου Μπότση έχει βραβευτεί ο δημοσιογράφος Άκης Παυλόπουλος σε ειδική εκδήλωση στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων.Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε βραβεύσει τον δημοσιογράφο Άκη Παυλόπουλο για την αντικειμενική παρουσίαση πολιτικών και ενημερωτικών εκπομπών στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Στο πλευρό του ήταν η σύζυγός του, Ελένη Φωτοπούλου, η οποία λίγο αργότερα έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα στο instagram εκφράζοντας την αγάπη και τον θαυμασμό της στον σύζυγό της.Άκης Παυλόπουλος βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλάΟ Άκης Παυλόπουλος είναι Έλληνας δημοσιογράφος και παρουσιαστής ειδήσεων
Έχει ασχοληθεί με την τηλεόραση αλλά και το ραδιόφωνο
Γεννήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου
Είναι 53 ετών
Ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου
Το Instagram του είναι akispavlopoulos

Ο πατέρας του ήταν Ανώτατος Αξιωματικός στην πολεμική αεροπορία
Ο ίδιος ο Άκης Παυλόπουλος ήθελε τόσο πολύ να σπουδάσει δημσοιογραφία που δεν πήγε ποτέ στη σχολή Ικάρων στην οποία πέρασε
Η απόφασή του δεν βρήκε σύμφωνο στην αρχή τον πατέρα του
Η μεγάλη του αγάπη ήταν πάντα το πολιτικό ρεπορτάζ

Άκης Παυλόπουλος: Το σχόλιο για τον ερχομό της κόρης του

Ο Άκης Παυλόπουλος διατηρεί τη δική του ειδησεογραφική αρθρογραφική και πολυμεσική πύλη σε θεματολογία ποικίλης ύλης από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, το usay
Με το δημοσιογραφικό βραβείο του Ιδρύματος Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθανασίου Μπότση έχει βραβευτεί ο δημοσιογράφος Άκης Παυλόπουλος σε ειδική εκδήλωση στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε βραβεύσει τον δημοσιογράφο για την αντικειμενική παρουσίαση πολιτικών και ενημερωτικών εκπομπών στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση

Άκης Παυλόπουλος βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Έχει στο ενεργητικό του ένα διαζύγιο
Από τον πρώτο του γάμο δεν έχει παιδιά
Με τη δεύτερη σύζυγό του και πρώην παρουσιάστρια του Alter, Ελένη Φωτοπούλου έχει δύο παιδιά

Μετά το διαζύγιο από τον πρώτο του γάμο, ο Άκης Παυλόπουλος γνώρισε στους διαδρόμους του καναλιού Alter, στο οποίο δούλευε τότε, τη γοητευτική δημοσιογράφο Ελένη Φωτοπούλου.

Εκεί σταδιακά εξελίχθηκε μεταξύ τους ένα ρομαντικό ειδύλλιο που μετατράπηκε σε αγάπη. Οι δυο τους παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αφού αυτή είναι η στάση που θέλουν να κρατούν όσον αφορά την προσωπική τους ζωή.

Σήμερα ο Άκης Παυλόπουλος και η Ελένη Φωτοπούλου έχουν δύο παιδιά, έναν γιο που είναι 8 ετών και μια κόρη που είναι 7 μηνών.

Άκης Παυλόπουλος βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

13 χρόνια μετά, η σχέση τους μοιάζει αναλλοίωτη στον χρόνο και τα παιδιά τους αποτελούν προτεραιότητα και για τους δύο παρά το γεγονός ότι οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις είναι πολλές και απαιτούν πολύ χρόνο.

Η Ελένη Φωτοπούλου έχει εκφραστεί πολλές φορές δημόσια με τα πιο γλυκά λόγια για τον σύζυγό της. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” η δημοσιογράφος είπε χαρακτηριστικά:

“Είναι άρα πολύ καλός άνθρωπος, με γενναιοδωρία ψυχής, υπομονετικός, χαμογελαστός ακόμα κι όταν εγώ έχω την αίσθηση ότι όλα καταρρέουν εκείνος έχει πάντα ένα χαμόγελο”.

Από τη μεριά του, ο Άκης Παυλόπουλος έχει πολλές φορές μιλήσει για το πόσο καλή μητέρα αλλά και σύζυγος είναι η Ελένη Φωτοπούλου.