Άκης Πετρετζίκης: Μαγείρεψε για την εκπομπή του Josh Garcia που προβάλλεται στο NBC

0

Ο Άκης Πετρετζίκης μαγείρεψε για την εκπομπή «Voyager» του Josh Garcia που προβάλλεται στο NBC.

Ο Έλληνας σεφ μοιράστηκε την εμπειρία του μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την πρόταση που δέχτηκε.

Όλα ξεκίνησαν όταν έλαβε ένα μέιλ από την εκπομπή που του ζητούσαν να τους φτιάξει ελληνικά φαγητά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αρχικά, ήθελαν να τους δείξει πως φτιάχνεται ο μουσακάς μέσα σε 15 λεπτά. Επειδή, όμως, κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο, κατέληξαν στο να τους φτιάξει τζατζίκι, τυροκαυτερή, μελιτζανοσαλάτα και μια χωριάτικη.

«Πήγαμε, λοιπόν, την Κυριακή που μας πέρασε σε μια ωραία φάρμα λίγο έξω από την Αθήνα και κάναμε το γύρισμα. Η αλήθεια είναι πως ήθελα πολύ να δω πως δουλεύει ένα ξένο συνεργείο, τι μηχανήματα έχει, πόσο προσωπικό κ.λπ. Με ενδιαφέρουν όλα αυτά για τις δικές μου εκπομπές άλλωστε… Πάνω απ’ όλα, όμως, ήθελα πολύ να γνωρίσω από κοντά και τον Josh!»

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com