freegossip.gr
freegossip.gr

News, Lifestyle

Hit enter after type your search item
freegossip.gr

News, Lifestyle

ΑΚΟΥΝΑ ΜΑΤΑΤΑ με την ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ της Συνατσάκη! Με το Μουτσινά το ΣΥΜΦΩΝΟ συμβίωσης με το Στρατή το ΠΑΙΔΙ! Τελικά η εποχή μας προσφέςρει ευελιξία. όσο ανοίγουν τα μυαλά μας, τόσο πιο καλά περνάμε! Σε όλα!

ΑΚΟΥΝΑ ΜΑΤΑΤΑ με την ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ της Συνατσάκη! Με το Μουτσινά το ΣΥΜΦΩΝΟ συμβίωσης με το Στρατή το ΠΑΙΔΙ!

Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για οικογένεια και ακόμα περισσότερο για τα παιδιά! Βέβαια εμείς που δεν γνωρίζουμε πως θα λειτουργήσει ένα σύμφωνο συμβίωσης με το Νίκο Μουτσινά και ένα μωρό με τον ίοαν Στρατή, εκείνοι, γνωρίζουν καλύτερα!

Πρώτα – πρώτα, με το καλό και με κανέναν πόνο ευχόμαστε στο πιο γλυκό ταξίδι της Μαίρης! Πάμε τώρα σε…δεδομένα! Είναι πασιφανές! Παντρεύτηκε πέρυσι στο δημαρχείο το Νίκο Μουτσινά, εγκυμονεί φέτος το παιδί του ίαν Στρατή! Αραίωσε τις εμφανίσεις της γενικώς και ειδικώς στο instgram. Τώρα λοιπόν αποφάσισε να το πει, τώρα νιώσει ασφαλής να φωνάξει πως περιμένει το παιδί του…Ίαν Στρατή! Μια χαρμόσυνη έκπληξη εν μέσω καλοκαιριού και με την πανέμορφη Μαίρη επιφυλλακτική στο να αποκαλύψει την χαρά της, να μοιραστεί την ευτυχία της. Ακολούθησε το …εθιμτυπικό δηλαδή και στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της δεν είπε κουβέντα.

 

Μαίρη Συνατσάκη ΕΓΚΥΟΣ! Ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της!

Ας δούμε όμως προχώρησε η ίδια στην αποκάλυψη που αλλάζει την ζωή της, αλλά κυρίως πως νιώθει η Μαίρη γι αυτή τη στιγμή! “Μια καινούργια ψυχή ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη γη κι ακόμη προσπαθώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που διάλεξε εμάς για γονείς της.

Η Μαίρη Συνατσάκη απαντά στον Αλέξη Κούγια

Το πόσο ήθελα να συμβεί αυτό στην ζωή μας, το κρατούσα σε κάτι βαθιές μυστικές σκέψεις από αυτές που σε φοβίζουν να τις πεις δυνατά.

Μαίρη Συνατσάκη βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Μαίρη Συνατσάκη βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Ίσως γι αυτό περιμέναμε τόσους μήνες για να το μοιραστούμε. Τώρα που το κάνουμε δεν κρύβεται πια. Το ξέρω πως μεταφράζατε την σχετική απουσία μου από εδώ σαν κάτι κακό και με συγκινούσαν πολύ τα μηνύματα που έκρυβαν και ενδιαφέρον και αγωνία και συμπαράσταση, αλλά ήταν αρκετά δύσκολοι οι πρώτοι μήνες κι εγώ είμαι αρκετά δύσκολη στο να βροντοφωνάζω την χαρά μου.

Τα άγχη μου και οι αγωνίες μου δεν είχαν ποτέ πιο χαρούμενο περιτύλιγμα. Αν έχετε μια καλή προστατευτική σκέψη για εμάς, σας ευχαριστώ ήδη από τα βάθη της καρδιάς μου.

Σπίτι Μαίρη Συνατσάκη: Σε ποια περιοχή μένει!

Την δική μου καλή προστατευτική σκέψη εγώ, θέλω να την στείλω σε εσένα που βλέπεις άλλη μια ανακοίνωση εγκυμοσύνης στο ινσταγκραμ και θέλεις πολύ να χαρείς αλλά υπάρχει ένα αγκάθι μέσα σου που σε τρυπάει πιο ύπουλα από την χαρά του άλλου. Σε νιώθω. Και σε καταλαβαίνω.

Σέβομαι τον αγώνα σου, τις προσπάθειες σου, τις ορμόνες σου, την επιθυμία σου, τη

Η Μαίρη Συνατσάκη και η αδυναμία της στον μπαμπά της!

Διαβάστε ακόμα τι γράφτηκε έναν χρόνο πριν για τον γάμο της Μαίρης Συνατσάκη με το Νίκο Μουτσινά!

Με ανάρτησή της η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα μετά από το σάλο που δημιουργήθηκε με την είδηση ότι η Μαίρη Συνατσάκη και ο Νίκος Μουτσινάς προχώρησαν σε σύμφωνο συμβίωσης, διευκρινίζει τους λόγους για τους οποίους πραγματοποίησαν αυτήν την συμβολαιογραφική πράξη και βάζει τα πράγματα στη θέση τους για το είναι και τι δεν είναι ένα σύμφωνο συμβίωσης.
Η ανάρτηση της δημοσιογράφου:

Μαίρη Συνατσάκη
Μαίρη Συνατσάκη

Δυο ωραίοι άνθρωποι η Μαίρη Συνατσάκη και ο Νίκος Μουτσινάς προχώρησαν σε σύμφωνο συμβίωσης προκειμένου να γίνουν γονείς, δίνοντας έτσι το καλό παράδειγμα και σε άλλους. Το σύμφωνο συμβίωσης δεν έχει καμία σχέση με ούτε με τον γάμο, ούτε με το σεξ, ούτε με τον έρωτα. Σε συμβολαιογράφο πας, δεν πας σε παπά ή σε δήμαρχο.

Νοικοκυρά η Μαίρη Συνατσάκη: Εφτιαξε ένα λαχταριστό παστίτσιο

Όχι λοιπόν, η κίνηση τους δεν «εγείρει ερωτηματικά». Ούτε ερωτηματικά, ούτε σπόντες, ούτε υπονοούμενα.
Οι άνθρωποι αυτοί προχώρησαν σε σύμφωνο συμβίωσης για να γίνουν γονείς, όχι εραστές.

Μαίρη Συνατσάκη- Ίαν Στρατής σπίτι: Το γατόσπιτο που θα σας εκπλήξει!

Να προσφέρουν αγάπη και προστασία σε ένα παιδάκι που τα έχει τόση ανάγκη. Υπάρχει πιο ιερή πράξη από αυτήν; Κι αντί να την επικροτήσουμε, την αμφισβητούμε για λίγα κλικ παραπάνω.

Το μόνο ερωτηματικό λοιπόν που εγείρεται εδώ είναι αν η έμμεση μομφή στον τίτλο οφείλεται σε άγνοια ή σε σκοπιμότητα. Διότι ή δεν ξέρω τι εστί σύμφωνο, ή ξέρω αλλά επίτηδες χαϊδεύω τα αυτιά των «συντηρητικών» αναγνωστών μου.

Διαβάστε ακόμα:

Βόμβα από Μαίρη Συνατσάκη! Ο ΓΑΜΟΣ με τον Ίαν Στρατή η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ και το…διαζύγιο με το Νίκο Μουτσινά Τρομερό, συγκλονιστικό, ανεπανάλητπη χα΄ρα τα νεά που ρίχνουν βόμβα ευτυχίας σε ολόκληρη τηννΕλληνική σόου μπιζ! Και τελικά ενώ η είδηση έγινε πανελληνίως γνωστή και δεν διαψεύστηκε ότι δηλαδή η Μαίρη Συνατσάκη υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον Νίκο Μουτσινά, πριν κλείσουν χρόνο, εκείνη προχώρησε ένα βήμε λένε την σχέση της με τον Ίαν Στρατή!

Μαίρη Συνατσάκη για Στάθη Παναγιωτόπουλο! ”Μου έχει συμβεί στη δική μου ζωή”

Και τώρα τι θα γίνει; Πως θα γίνει; Προχωρά σε σχέση ενώ ήδη υφίσταται το σύμφωνο συμβίωσης; Την αποκάλυψη έκανε ο Γρηγόρης Μπάκας στο Πρωινό, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά ότι μπορεί η ηθοποιός και Youtuber να μετακόμισε πριν τρεις μήνες στο δικό της σπίτι, ωστόσο τώρα αποφάσισε να μείνει σε ένα μεγαλύτερο μαζί με τον αγαπημένο της.

Tο επόμενο βήμα στη σχέση τους φαίνεται πως έκαναν η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής, λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους και αποφάσισαν να συγκατοικήσουν!

Παρότι τα τελευταία τρία χρόνια ο 43χρονος τηλεπαρουσιαστής και ηθοποιός κάνει τη διαφορά -και αυτό δεν αφορά μόνο την επιτυχία της εκπομπής του που εκκολάφθηκε στο OPΕΝ και ανθεί για δεύτερη σεζόν στον ΣΚΑΪ, αλλά εν γένει τη δημόσια παρουσία του-, κατάφερε να ξαφνιάσει, αν όχι να σοκάρει, ακόμα και ανθρώπους που έχουν το προνόμιο να απολαμβάνουν τη φιλία και την εμπιστοσύνη του.

Μαίρη Συνατσάκη! ΕΚΑΝΑ ΣΕΞ στα ΔΕΚΑΕΞΙ της και είχα 12 ΕΡΩΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ! (βίντεο
Μαίρη Συνατσάκη! ΕΚΑΝΑ ΣΕΞ στα ΔΕΚΑΕΞΙ της και είχα 12 ΕΡΩΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ! (βίντεο

Μαίρη Συνατσάκη ! ”Δεν δεσμεύομαι από κάποιο σύμφωνο συμβίωσης”

Τους αιφνιδίασε όλους, εκτός από μία, τη Μαίρη Συνατσάκη,…

…με την οποία υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης την εβδομάδα που μας πέρασε. Σύμφωνα με το στερεότυπο -λεξιλογικό και κοινωνικό- ο Νίκος Μουτσινάς και η 36χρονη τηλεπερσόνα, ηθοποιός και social media influencer είναι επισήμως σύμβιοι.

Δηλαδή δύο άνθρωποι που αποφάσισαν να μοιραστούν την καθημερινότητα και τις ευθύνες, τα καλά και τα άσχημα, την ίδια τη ζωή.

Πολλοί έσπευσαν να εικάσουν πως κίνητρο γι’ αυτή τους την πράξη είναι η επίσπευση της διαδικασίας υιοθεσίας παιδιού, για την οποία ο Νίκος Μουτσινάς έχει επανειλημμένως εκφραστεί δημόσια.

Στην πραγματικότητα μπορεί απλώς να πρόκειται για την επισφράγιση της επιστήθιας βαθιάς φιλίας τους ή, καλύτερα, για τη μεταφορά της στο χαρτί, ώστε να ερμηνεύεται πια με τα πεζά αλλά ενίοτε απαραίτητα ανθρώπινα μέτρα.

Μαίρη Συνατσάκη: ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΕΞΩΔΙΚΑ,…”ΣΦΑΓΗ” με Κώστα Τσουρό και Ελεονώρα Μελέτη

Τα τελευταία χρόνια ο Νίκος Μουτσινάς έχει μιλήσει πολύ, εκτενώς και με νηφαλιότητα για την ανάγκη του να προχωρήσει σε υιοθεσία παιδιού, η οποία έχει γίνει πια συνειδητή απόφασή του.

Το σύμφωνο συμβίωσης με τη Μαίρη Συνατσάκη φαίνεται πως είναι ο τρόπος να παρακαμφθούν οι γραφειοκρατικοί σκόπελοι που αντιμετώπιζε σε αυτή την προσπάθειά του και τους οποίους είχε μάλιστα ανάγλυφα περιγράψει σε συνεντεύξεις του στην τηλεόραση και στα περιοδικά.

Μάλιστα, την τελευταία φορά που τοποθετήθηκε αναφορικά με την υιοθεσία εμφανίστηκε λακωνικός και με μια υποψία απογοήτευσης.

Ηταν στην πρεμιέρα της εκπομπής της Δανάης Μπάρκα στο MEGA τον περασμένο Σεπτέμβρη, όταν ερωτώμενος σχετικά, απάντησε: «Δεν προχωράει πολύ λόγω της συνθήκης, παιδιά. Θα το προχωρήσω κάποια στιγμή. Θα το μάθετε. Θα κάνω post».

Το πλήρωμα του χρόνου φαίνεται πως ήρθε.

Ή τουλάχιστον πλησιάζει. Χρειάστηκε πολλή δουλειά με τον εαυτό του, πολλή δουλειά στη σχέση του με τη Μαίρη Συνατσάκη, αλλά και πολλές τοποθετήσεις του μέσω των οποίων ίσως προλείαινε το έδαφος για κάτι που στο κάτω-κάτω της γραφής θα έπρεπε να θεωρείται αυτονόητο σε μια σύγχρονη, πολιτισμένη, φιλελεύθερη κοινωνία του πρώτου κόσμου.

Ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη πιστεύουν ότι οικογένεια δεν είναι υποχρεωτικά οι άνθρωποι με τους οποίους συνδεόμαστε με δεσμούς αίματος αλλά εκείνοι με τους οποίους αποφασίζουμε να ζήσουμε τη ζωή μας. Κλισέ, αλλά αληθινό.

 

Η παραπάνω πεποίθηση είναι θεμελιώδης για την κοσμοθεωρία τους, αλλά δεν είναι η μόνη που τους συνδέει.

Οσα τους ενώνουν είχαν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν την πρώτη φορά που συνεργάστηκαν στην τηλεόραση στην εκπομπή «Ξαναδέστε τους».

Το 2016 ήταν μια μάλλον αμήχανη επαγγελματικά χρονιά για τον Νίκο Μουτσινά.

 

Αυτό τουλάχιστον μαρτυρά η απόφασή του να προσπαθήσει να αναβιώσει την εκπομπή «Δέστε τους» στον ALPHA, μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1. Μπορεί το project να μη μακροημέρευσε, ρίχνοντας πρόωρα τίτλους τέλους στα μισά της τηλεοπτικής σεζόν, όμως ο σπόρος της φιλίας του με τη Μαίρη Συνατσάκη είχε βρει γόνιμο έδαφος.

Η Mairiboo των κοινωνικών δικτύων ήταν προσωπική επιλογή του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος τη θεωρούσε ιδανική προσθήκη στο τηλεοπτικό δίπολο που είχε δημιουργήσει με τη Μαρία Ηλιάκη.

Κάτι ξέρει ο θυμόσοφος λαός που υποστηρίζει ότι στους δύο τρίτος δεν χωρεί.

 

Μετά το άδοξο τέλος του «Ξαναδέστε τους» η φιλία του με την Ηλιάκη κλονίστηκε -πολλοί λένε ότι έκτοτε δεν αντάλλαξαν ούτε καλημέρα-, όμως μια καινούρια γυναίκα είχε έρθει στη ζωή του, την οποία όσο καλύτερα γνώριζε τόσο η υποψία του πως επρόκειτο για την αδελφή ψυχή του εξελισσόταν σε βεβαιότητα.

Μουτσινάς και Συνατσάκη στην πραγματικότητα γνωρίστηκαν, εκτίμησαν και κυρίως κατανόησαν ο ένας τον κόσμο του άλλου μετά το τέλος της εκπομπής, στην οποία ούτως ή άλλως λειτουργούσαν σαν μια γροθιά.

 

Η στέρεα και αληθινή φιλία τους αποτυπώθηκε πολλές φορές στα κοινωνικά δίκτυα.

 

Xώρεσε σε «κάδρα» φωτογραφιών από ξέγνοιαστες διακοπές μαζί με την υπόλοιπη παρέα, στον πυρήνα της οποίας ανήκουν η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Θανάσης Αλευράς, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Κατρίνα Τσάνταλη και ο στενός συνεργάτης του Μουτσινά στο «Καλό μεσημεράκι» και youtuber Φίλιππος Ιωάννου (ή Fipster, όπως συστήνεται στα κοινωνικά δίκτυα).

Αποκρυσταλλώθηκε ακόμη σε λέξεις οι οποίες καταπώς φαίνεται δεν γράφονταν για το θεαθήναι, ούτε ήταν προϊόν με το στανιό αβρότητας.

 

«Ο Νικόλας έχει τα γενέθλιά του σήμερα και χαίρομαι πολύ που είναι στη ζωή μου και που γίναμε φίλοι, όχι “αναγκαστικά” και για λίγο λόγω δουλειάς, αλλά κανονικά και σε φυσιολογικούς ρυθμούς αφού σταματήσαμε να δουλεύουμε μαζί.

 

Θα μπορούσαμε να χαθούμε όπως πολύ συχνά γίνεται σε αυτόν τον “χώρο” αλλά εμείς μόλις που είχαμε ξαναβρεθεί από εκείνη την προηγούμενη ζωή…

 

Σε ευχαριστώ δημοσίως για τα άπειρα γέλια, από αυτά που στραπατσάρεται η μούρη, για τα ξενύχτια με κουβέντες και για την έμπνευση!

 

Σε θαυμάζω για όλη την εξέλιξή σου και σου στέλνω αστέρια. Χρόνια Πολλά, Νικόλα!» του έγραφε το 2019 η Συνατσάκη επ’ ευκαιρία των γενεθλίων του.

Ποιος μεγαλύτερος θησαυρός από τον γνήσιο θαυμασμό των φίλων;

Οχι ότι ο Μουτσινάς δεν δούλευε γι’ αυτό, για μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Από το 2015 όταν βίωσε συντριπτικά τον θάνατο της μητέρας του («αισθανόμουν άχρηστος», έχει πει), ο δημοφιλής παρουσιαστής ξεκίνησε ένα ταξίδι επαναπροσδιορισμού και επανεφεύρεσης του εαυτού του.

Η Συνατσάκη ήρθε στη ζωή του προτού ακόμα εκείνος βγει στο υπαρξιακό του ξέφωτο.

 

Ωστόσο, αποδείχτηκε η καλύτερη, η πιο έμπιστη και η πλέον υποστηρικτική συνοδοιπόρος.

Ηταν η αυτόπτης μάρτυρας της μεταμόρφωσής του, η οποία αντικατοπτρίζεται πια όχι μόνο στις εκπομπές του, αλλά και στις δημόσιες παρεμβάσεις του – είτε πρόκειται για συνεντεύξεις, είτε για τοποθετήσεις του μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Η ψυχοθεραπεία και ο νευρογλωσσικός προγραμματισμός (NLP) έγιναν, όπως έχει πει, τα δικά του εργαλεία για σκάψει μέσα του. Το χώμα αφράτεψε και ο σπόρος κάρπισε.

 

Ωριμος, σίγουρος, απελευθερωμένος από τα δεσμά της εικόνας και του «τι θα πει η γειτονιά», ο Μουτσινάς τα τρία τελευταία χρόνια μιλά de profundis και με ειλικρίνεια για όσα τον απασχολούν, χωρίς να σκύβει υποκριτικά το κεφάλι στο κοινωνικό ταμπού. «Ναι, νιώθω έτοιμος εδώ και πολύ καιρό να υιοθετήσω ένα παιδί και θα το κάνω.

Απλά όλα αυτά τα χρόνια, με τσεκάρω. Θέλω να καταλάβω αν είναι ανάγκη μου ή κάτι που το θέλω πολύ.

 

Δεν θέλω να είναι ανάγκη αλλά ισχυρή θέληση.

 

Ούτε εγωιστική πράξη, να το κάνω δηλαδή για μένα, αλλά να το κάνω για το ίδιο το παιδί. […] Γνωρίζω τις δυσκολίες που συνεπάγεται μια υιοθεσία, το τέρας της γραφειοκρατίας ακόμη και για τυπικές οικογένειες, πόσο μάλλον για μια μονογονεϊκή και μάλιστα ενός άνδρα», έλεγε τον Δεκέμβριο του 2019 σε συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Ο ηθοποιός και φωτογράφος Σπύρος Χατζηαγγελάκης (πάνω) και ο επίσης ηθοποιός Αιμιλιανός Σταματάκης ήταν οι προηγούμενες σχέσεις της Μαιρής Συνατσάκη που σχολιάστηκαν πολύ στα social media

Λίγους μήνες αργότερα, το καλοκαίρι του 2020, προχώρησε σε ακόμα μία πιο βαθιά και ειλικρινή κατάθεση στην κυπριακή έκδοση του περιοδικού «DownTown».

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου Γιάννη Χατζηγεωργίου αναφορικά με το τι του έρχεται στο νου όταν ακούει τη λέξη «διαφορετικότητα», ο Μουτσινάς είπε: «Να σου απαντήσω καλύτερα τι θα ήθελα να μου έρχεται στο μυαλό:

Η διαφορετικότητα θα ’θελα να είναι όπως ένα σπίτι έχει τρίγωνη σκεπή και το άλλο τετράγωνη ή όπως το αυτοκίνητο αυτό είναι κόκκινο και το άλλο μπλε.

 

Στο ανθρώπινο κομμάτι, τη διαφορετικότητα μπορώ να την ακούσω -οριακά- για τα εξωτερικά χαρακτηριστικά. Μπορώ να καταλάβω, δηλαδή, ότι μια κοπέλα έχει ξανθό μαλλί και η άλλη μαύρο, και να λέω “αυτές είναι διαφορετικές”. Ουσιαστικά, όμως, δεν είναι καθόλου διαφορετικές.

 

Γιατί, στην ουσία μας, είμαστε όλοι ακριβώς το ίδιο – ανήκουμε όλοι σε ένα είδος που λέγεται “άνθρωπος” και εκεί πρέπει να τελειώνει και η κουβέντα.

Μαίρη Συνατσάκη
Μαίρη Συνατσάκη

Αν μπορέσει κάποιος να βρει λίγο χρόνο και το αναλύσει, είναι αστείο να μιλάει σήμερα για “διαφορετικότητα”. Αλλωστε, αυτό που ζήσαμε όλοι με τον κορωνοϊό είναι ένα περίτρανο παράδειγμα ότι κανείς δεν είναι διαφορετικός και κανέναν δεν ενδιαφέρει τι είσαι: Ευτραφής, αδύνατος, gay, straight, ηλικιωμένος ή νέος.

 

Αυτό σημαίνει πως το “σύστημα” μας αντιμετωπίζει όλους το ίδιο – αλλά, από μόνοι μας, θέλουμε να διαφέρουμε, με όποιον τρόπο».

Στην ίδια συνέντευξη είχε μιλήσει και για τα ρατσιστικά σχόλια που έχει κατά καιρούς δεχτεί: «Εχω ακούσει διάφορα. Φαλακρός, που…ρα, βλάκας, ηλίθιος, χωρίς πατέρα.

 

Για το τελευταίο μάλιστα είχα υποστεί bullying, επειδή οι γονείς μου ήταν χωρισμένοι, κι αυτό τότε -τη δεκαετία του ’80- δεν ήταν σύνηθες. Ευτυχώς, έχει κάπως ξεπεραστεί, σε βαθμό που πλέον έχει περάσει ως κάτι το φυσικό – “εντάξει, δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο που οι γονείς σου χώρισαν”.

 

Πιο παλιά ήταν η ζωντοχήρα, η δακτυλοδεικτούμενη. Τώρα δεν υπάρχει ούτε αυτό. Και, προφανώς, αυτά σταματούν να συμβαίνουν όταν πολλαπλασιαστούν στον κόσμο και περνούν πια ως μια κανονικότητα».

Ο Νίκος Μουτσινάς δεν νιώθει ενοχικός

Ο Νίκος Μουτσινάς δεν νιώθει ούτε διαφορετικός, ούτε ενοχικός απέναντι στην κοινωνία επειδή έχει αποφασίσει να ορίζει ο ίδιος τη ζωή του.

Και η Μαίρη Συνατσάκη φαίνεται ότι είναι ο ιδανικός άνθρωπος για να δώσουν σάρκα και οστά στο δικό τους ορισμό του «μαζί».

 

Αλλωστε και η ίδια φαίνεται ότι βρίσκεται σε περίοδο νέων εκκινήσεων. Το σύμφωνο συμβίωσης που κατατέθηκε στον Δήμο Χαλανδρίου (τόπος κατοικίας του Μουτσινά) έρχεται έπειτα από μια αλληλουχία αλλαγών στη ζωή της, με πιο πρόσφατη τη μετακόμιση της Μαίρης σε νέο σπίτι, όπως έσπευσε να μοιραστεί μέσω του Instagram με τους 711.000 followers της.

 

Με αυτόν τον έμμεσο τρόπο έγινε γνωστός και ο χωρισμός της από τον ηθοποιό Αιμιλιανό Σταματάκη, με τον οποίο πρωτογνωρίστηκαν το 2017, όταν πρωταγωνιστούσαν στο μιούζικαλ «Hair», και έγιναν επισήμως ζευγάρι στις αρχές του 2019.

 

Πριν από τον βραχύ, όπως αποδείχτηκε, δεσμό της η Συνατσάκη είχε μια ακόμα πολυσυζητημένη σχέση με τον ηθοποιό και φωτογράφο Σπύρο Χατζηαγγελάκη.

 

«Η πρώην κοπέλα μου, η Μαίρη Συνατσάκη ήταν η μούσα μου. Εξαιτίας της ξεκίνησα τη φωτογραφία.

 

Από εκεί ξεκίνησα. Κάπως συνδέεσαι με τον άνθρωπο που φωτογραφίζεις και, αν μη τι άλλο, δεν γίνεται να μη συνδεθείς και με τον άνθρωπό σου», εξομολογούνταν εκείνος λίγους μήνες μετά τον πρωτοσέλιδο χωρισμό τους.

Σε δηλώσεις της από την εποχή που ήταν ζευγάρι με τον Χατζηαγγελάκη η Συνατσάκη είχε εκφράσει ίσως για πρώτη φορά δημόσια την επιθυμία της να γίνει μητέρα: «Δεν θεωρώ μεγαλύτερη δέσμευση έναν γάμο από το να κάνεις ένα παιδί. Θέλω να γίνω μητέρα κι αυτό είναι κάτι που το σκέφτομαι και πιστεύω ότι είναι μια σοβαρή απόφαση.

Σαν ρόλος θα μου άρεσε πολύ στη ζωή μου», έλεγε.

 

 

Μάλιστα εκ των υστέρων κάποιοι σπεύδουν να ερμηνεύσουν διαφορετικά και το story στο Instagram που ανάρτησε η Συνατσάκη την περασμένη Πέμπτη με την ίδια να κρατά στα χέρια της ένα φλουρί με τον αριθμό 3.

 

Μπορεί να σήμαινε τα πάντα, μπορεί όμως να πρόκειται απλώς για προϊόν συμπαντικής συνωμοσίας.

Ούτε μια αναφορά στο «Καλό Μεσημεράκι»

 

 

Σε κάθε περίπτωση, πολλοί ήταν εκείνοι που ανέμεναν πως ο Νίκος Μουτσινάς θα έκανε κάποια εκτενή αναφορά ή έστω μια χαριτωμένη αυτοαναφορική μνεία στην είδηση του συμφώνου συμβίωσης που έγινε γνωστή το πρωί της Παρασκευής, εκμεταλλευόμενος το βήμα της εκπομπής του.

 

Τελικά, όμως, δεν υπήρξαν ούτε ευθείες αναφορές, ούτε έμμεσα υπονοούμενα στο τελευταίο «Καλό μεσημεράκι» της εβδομάδας.

 

Το ζήτημα -ειδικά αν περιλαμβάνει και την προοπτική της υιοθεσίας παιδιού- είναι προφανώς πολύ μεγαλύτερο από τον ίδιο και εξόχως σοβαρό για να το αποδομήσει ή να το αποφορτίσει με το σαρκαστικό και συχνά αυτοσαρκαστικό χιούμορ του.

Ακόμα και ο ίδιος δυσκολεύεται να λειτουργήσει ως καταλύτης σε ένα νέο που τον αφορά άμεσα, δεν κοινοποιήθηκε από τον ίδιο και βρέθηκε στον αφρό του viral ως ζουμερό κουτσομπολιό.

 

Αυτό δικαιολογεί προφανώς και τον εκνευρισμό που οι συνεργάτες του «διάβασαν» πίσω από τις λέξεις στην εκτός κάμερας συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια της εκπομπής της περασμένης Παρασκευής.

 

Αυτονόητο μάλλον ακούγεται το γεγονός ότι ούτε ο Μουτσινάς ούτε η Συνατσάκη έχουν μπει στη διαδικασία να σχολιάσουν, να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν το νέο για το μεταξύ τους σύμφωνο συμβίωσης.

 

Αλλωστε έχουν και τα μέσα αλλά και πολυπληθές ακροατήριο στα κοινωνικά δίκτυα για να το πράξουν όταν το αποφασίσουν και αν οι ίδιοι το κρίνουν σκόπιμο.

 

Η σιωπή τους πάντως ίσως είναι και αυτή ενδεικτική της ιερότητας με την οποία περιβάλλουν την απόφασή τους. Εκτός και αν τελούν ακόμα σε σοκ. Σε κάθε περίπτωση, «και στα δικά μας», όπως είπε και ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή της Παρασκευής, μια φράση που χωρίς να λέει τίποτα τα είπε όλα.

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :