ΑΚΡΑΙΑ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΙ – ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ ΤΟΥ SURVIVOR!

Λογικό, ως ένα σημείο ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΟΥΜΕ για τέτοιες περιπτώσεις!
Θα θυμήσουμε όμως, πως εδώ και καιρό εχουμε ΤΟΝΙΣΕΙ – και είμασταν οι μόνοι – πως ο ΣΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΩΡΙΜΟΣ για την επιτυχία του SURVIVOR! Γράψαμε, πως του έκατσε από ΚΑΘΑΡΗ ΤΥΧΗ! Το αποκαλυψε και σε συνέντευξη της η διευθύντρια προγάμματος του σταθμού. Το Survivor, του το έκαναν δώρο, τα άλλα κανάλια. Ο ΣΚΑΙ ήταν ο σταθμός στον οποίο κατέληξε ο Τούρκος παραγωγός, επειδή απέρριψαν την πρόταση του οι άλλοι σταθμοί.
Θα  θυμήσουμε ακόμα τον πρωτοφανη εμπαιγμό προς τον θεατή λίγο μετά το ατύχημα. Δεν γίνεται να καλείς τον κόσμο να σου δώσει τα χρήματα του μέσω ψηφοφορίας, να τον αγνοείς μετά, ν’ αλλάζεις την απόφαση του και ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΑΠΟΛΟΓΕΙΣΑΙ. Το τελευταίο, είναι το χειρότερο.
Σήμερα, νέο κρούσμα,…χωρίς ελαφρυντικά. Για να μαστε σίγουροι μάλιστα πόσο έξυπνους θεωρούν τους εγκεφάλους τους, ξεκίνησαν να μας ΔΟΥΛΕΎΟΥΝ ΚΑΤ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ από το μεσημέρι. Το πανε στην εκπομπή της Μελέτη, το ανακοίνωσαν στο πρόγραμμα τους. Μόνο που τελικά, στηθήκαμε μπροστά στους δέκτες μας αλλά αντί για καινούργιο επεισόδιο είδαμε κομμάτια από προηγούμενα. Υπάρχει κι άλλο φάουλ – εσκεμμένο πιστεύουμε: Ακόμα και κατά την ώρα προβολής του SURVIVOR απόψε, δεν θέλησαν να βάλουν την γνωστή  επισήμανση πάνω δεξιά στην οθόνη η οποία ενημερώνει το κοινό, πως αυτό που βλέπει, είναι επανάληψη. Όσοι το πάρουν χαμπάρι, ας το πάρουν δηλαδή
Ντρεπόμαστε που κάνουμε τέτοιες αναφορές. Ντρεπόμαστε να γινόμαστε καταγγελτικοί. Περισσότερο ντρεπόμαστε επειδή, συνήθως όσοι καταγγέλουν, είναι χειρότεροι από κείνους που καταγγέλονται. Επειδή όλοι φωνασκούν ως αδικημένοι, θα έκαναν όμως, τα ίδια στη θέση του Σκάι!  Είναι η μόδα τέτοια. Κλασική και δεν περνάει και ποτέ.
Υ.Γ. Μικρό δείγμα , μεγάλης ανικανότητας του Σκάι, να κάνει επιτυχία: Χθες ο Αργιανίδης ήταν στον Αρναούτογλου. Σήμερα η Κολιδά στη Μενεγάκη. Αν είχαν ρήτρες στο συμβόλαιο τους να μην δίνουν συνεντεύξεις για άλφα χρονικό διάστημα, θα τους έβλεπε τώρα απέναντι;

Slide Up
x

Related Articles

Close

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος λειτουργεί με διαφημίσεις. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ και να επιλέξετε την εμφάνιση τους.