Αλ-Τάμαρι: Η πίεση «λυγίζει» τον ΑΠΟΕΛ, συμφωνία Ολυμπιακού με τον παίκτη!

Αλ-Τάμαρι: Η πίεση «λυγίζει» τον ΑΠΟΕΛ, συμφωνία Ολυμπιακού με τον παίκτη!

Είναι γνωστό πλέον ότι ο Ολυμπιακός έχει βάλει στο… μάτι τον Μούσα Αλ-Τάμαρι.

Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στον ΑΠΟΕΛ και έχει κάνει καλές εμφανίσεις στην Κύπρο. Έτσι ο Αλ-Τάμαρι προσέλκυσε το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων».

Οι Πειραιώτες έχουν δείξει πως έχουν μάτια παντού! Έτσι και τώρα στην Κύπρο έχουν τσεκάρει τον 23χρονο Ιορδανό εξτρέμ και τον θέλουν. Είναι ψηλά στη λίστα και εδώ και ημέρες έχουν γίνει οι κατάλληλες κινήσεις.

Μάλιστα αυτό που αναφέρουν οι πληροφορίες είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με τον παίκτη για να γίνει η μεταγραφή. Από την Κύπρο αναφέρουν ότι έχουν δώσει τα χέρια για συμβόλαιο διάρκειας 5 ετών, 3+2!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Οριστικό: Στο «Μολινό» η ρεβάνς Γουλβς – Ολυμπιακός

Μεγάλο συμβόλαιο, αλλά αυτό δείχνει και πόσο πιστεύει ο Ολυμπιακός τον παίκτη από την Ιορδανία. Και η αλήθεια είναι πως ό,τι επιλογές έχει κάνει η ομάδα του Πειραιά τα τελευταία δύο χρόνια, της έχουν βγει.

Οπότε αυτό που απομένει είναι να πειστεί ο ΑΠΟΕΛ για να προχωρήσει η μεταγραφή του παίκτη στο Λιμάνι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα τελευταία 24ωρα οι διοικούντες τον ΑΠΟΕΛ έχουν αρχίσει να «λυγίζουν» στην πίεση των «ερυθρόλευκων». Ο Ολυμπιακός τον θέλει τον παίκτη και το δείχνει συνεχώς.

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι Κύπριοι ζητούσαν πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ αρχικά για τον παίκτη και πλέον συζητούν για 1,5 εκατομμύριο.

Είναι πολύ πιθανό τις επόμενες ημέρες να υπάρξει οριστική εξέλιξη στο θέμα. Από τη στιγμή που έχουν αρχίσει οι δύο ομάδες να βρίσκουν σημείο επαφής.

Γράψτε ένα σχόλιο