Hit enter after type your search item

Αλέκος Συσσοβίτης βιογραφικό σήμερα! Η ΗΛΙΚΙΑ, το ύψος, η σχέση, οι σπουδές, καταγωγή και τα κιλά Γέννηση 16 Νοεμβρίου 1964 (58 ετών) Θεσσαλονίκη Εθνικότητα Ελληνική Χώρα πολιτογράφησης Ελληνική Ιδιότητα ηθοποιός Σημαντικά έργα Ελεύθερη κατάδυση, Η αίθουσα του θρόνου, Είσαι το ταίρι μου

Ο Αλέκος Συσσοβίτης (Θεσσαλονίκη 16 Νοεμβρίου 1964) είναι Έλληνας ηθοποιός.

Βιογραφικά στοιχεία
Ο πατέρας του είχε καταγωγή από την Άρτα και η μητέρα του ποντιακής καταγωγής από την Κοζάνη.

Πήγε σε μια τεχνική σχολή και σε ηλικία 17 ετών βρέθηκε στη Μύκονο, όπου ασχολήθηκε με διάφορα επαγγέλματα. Ασχολήθηκε με το μόντελινγκ για 2 χρόνια[1], ενώ στις αρχές και μέσα της δεκαετίας του ’90 στράφηκε στην ηθοποιία, μετά από μια συγκυρία και τη συμμετοχή του για πρώτη φορά στον κινηματογράφο στην ταινία “Ελεύθερη κατάδυση” του Γιώργου Πανουσόπουλου το 1995, με συμπρωταγωνίστριες τη Βαλέρια Χριστοδουλίδου και την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, με την οποία είχε εκείνη την περίοδο σχέση.

 

Το 1999 Συνεργάστηκε με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος σε δυο παραστάσεις κατά το χρονικό διάστημα 2006-2008

Αλέκος Συσσοβίτης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Αλέκος Συσσοβίτης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Κατοικεί στην Αθήνα, κοντά στο Πολεμικό Μουσείο.

Φιλμογραφία
Κινηματογράφος
Έτος Τίτλος Κινηματογραφικής Ταινίας Ρόλος
1995 Ελεύθερη κατάδυση Λευτέρης Μαυρίδης
1997 Προστάτης οικογένειας Μανώλης
1999 Θηλυκή εταιρεία Τάκης
Το κυνήγι του λαγού Στάθης
2000 Η αγάπη είναι ελέφαντας Μάνος
2001 Σώσε με Άρης Αλεξόπουλος
2003 Οξυγόνο καλεσμένος στο πάρτι
2006 Straight Story Μίλτος
2008 Deep End Γιάννης

Τηλεόραση
Έτος Τίτλος Προγράμματος Κανάλι Ρόλος Σημειώσεις
1998-1999 Η Αίθουσα του Θρόνου MEGA Παντιάς Φλέρης Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2001 Κόκκινος Κύκλος ALPHA Κώστας Επεισόδιο: “Το τέλος του παιχνιδιού”
2001-2002 Είσαι το ταίρι μου MEGA Νίκος Μπεζεντάκος Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2002 Εν Ιορδάνη STAR Guest Εμφάνιση
2002-2003 Χορεύοντας στη σιωπή ALPHA Δημήτρης Φωκάς Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2003-2004 Είσαι πολύ αλήτης τελικά MEGA Μάκης Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2004 10η εντολή ALPHA Άρης Επεισόδιο: “Σε βαθιά νερά”
2005 ALPHA Σάββας Επεισόδιο: “Το λάθος”

Επτά Θανάσιμες Πεθερές MEGA Μηνάς Σκευΐδης Επεισόδιο: “Η Πανούργα Πεθερά”
2005-2006 Πες μου ναι ALPHA Βασίλης Ανδρέου Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2006 10η εντολή ALPHA Τάσος Επεισόδιο: “Χωρίς έλεος”
ALPHA Σάκης Επεισόδιο: “Επί χρήμασι”
2007 Safe Sex TV Stories MEGA Θάνος Επεισόδιο: “Η τέλεια γυναίκα”
Το Κόκκινο Δωμάτιο MEGA Αλέκος Φερδινέζογλου Επεισόδιο: “Ήσυχες μέρες”
2007-2008 Ζωή ξανά ALPHA Λεωνίδας Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2008 Αληθινοί Έρωτες ALPHA Σταύρος Επεισόδιο: “Μεταξύ μας”
2009 ALPHA Αλέξης Επεισόδιο: “Παπαράτσι”
2018-2019 Ο πρίγκιπας της Φωτιάς OPEN Ηρακλής Τσακίρης Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2021 Έξαψη MEGA Τζανής Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2022-2023 στΟργή ΣΚΑΪ Σάκης Πρωταγωνιστικός Ρόλος

Θέατρο
Τίτλος
Ορέστης
Ο εραστής
Δον Κάρλος
Rock ‘n’ Roll
Χείλη κλειστά
Μπελβεντέρε

 

Όλα σε μια νύχτα
Το τέλος μιας σχέσης
Η κυρία με τις καμέλιες
Τα καινούρια ρούχα του αυτοκράτορα
Ο χρόνος έρχεται πάντα στην ώρα του
Η Πριγκίπισσα του Φεγγαριού της Σαύρας

Αλέκος Συσσοβίτης: «Θέλω μισές μέρες να έχει το παιδί ο ένας και μισές ο άλλος»

Οι απόψεις του ηθοποιού για την οικογένεια αλλά και τον γάμο που φθείρει τη σχέση

Ο Αλέκος Συσσοβίτης βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό mou» και μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά συζήτησαν, μεταξύ άλλων, για σχέσεις.

«Νομίζω ότι ο γάμος φθείρει τη σχέση των ανθρώπων. Δεν έχω φτάσει ιδιαίτερα κοντά στο να κάνω πρόταση γάμου, αλλά έχω φτάσει κοντά. Γιατί είμαι κοντά σε ανθρώπους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τους αγαπώ ή δεν μπορώ να τους δοθώ ή δεν μπορώ να κάνω οικογένεια. Δεν μπορώ να κάνω αυτό που θέλει κάποιος άλλος. Θα το συζητήσουμε και θα κόψουμε την πίτα στη μέση. Απ? ό,τι κατάλαβα οι άλλοι είναι οι απόλυτοι. Είναι σα να μη ρώτησαν εσύ τι θέλεις πραγματικά και τι μπορείς να κάνεις βέβαια. Εγώ πιστεύω, ότι αν σου ζητάει κανείς κάτι, πρέπει να σου ζητήσει τι πραγματικά μπορείς να δώσεις στη σχέση. Να το ακούσει και να πει αν μπορεί ή όχι να το υποστηρίξει»

Αλέκος Συσσοβίτης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Αλέκος Συσσοβίτης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Για τη δημιουργία οικογένειας: «Θέλω να είναι το καλύτερο περιβάλλον για το παιδί, αλλά να είναι τέτοιο ώστε και οι γονείς να μπορούν να μη χάσουν τον χαρακτήρα και το στίγμα τους. Να είναι πολύ καλή η σχέση του ζευγαριού και το παιδί να χαίρεται και τους δυο. Εγώ προτείνω στην κοπέλα μου να κάνουμε ένα παιδί εξ αποστάσεως. Να συνεχίσουμε να έχουμε μια ελεύθερη σχέση, ο καθένας να έχει το σπίτι του και την προσωπική του ζωή. Και δεν μιλάω για την απιστία. Μισές μέρες να το έχει ο ένας και τις άλλες μισές ο άλλος. Και να συγκατοικήσουμε για κάποιο χρονικό διάστημα, δεν έχω πρόβλημα».

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :