freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Αλεξάνδρα Αϊδίνη βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Η Αλεξάνδρα Αϊδίνη (20 Νοεμβρίου 1980, Ρώμη) είναι Ελληνίδα ηθοποιός.

Βιογραφία
Ξεκίνησε σπουδές στο Εθνικό Θέατρο, αλλά τις διέκοψε καθώς επέλεξε να πρωταγωνιστήσει στην ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου “Τριλογία 1: Το λιβάδι που Δακρύζει”. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη Δραματική Σχολή Νέου Ελληνικού Θεάτρου του Γιώργου Αρμένη. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα μουσικής και χορού.

Εκπροσώπησε την Ελλάδα στον θεσμό Shooting Star στο Φεστιβάλ Βερολίνου 2004. Εμφανίστηκε στην τηλεοπτική σειρά “Τελευταία Παράσταση” της Ρέινα Εσκενάζυ.

Το 2010 συμμετείχε στην παράσταση “Παραμύθι Χωρίς Όνομα” της Πηνελόπης Δέλτα σε σκηνοθεσία Τάκη Τζαμαργιά όπου υποδύθηκε την Ρηνούλα. Ο ρόλος της αυτός της χάρισε μια υποψηφιότητα στα θεατρικά βραβεία Μελίνα Μερκούρη.

Τη θεατρική σεζόν 2011-2012 συμμετείχε σε 3 θεατρικές παραστάσεις και μια ταινία. Στην “Αντιγόνη”, είχε τον ρόλο της Ισμήνης μια παράσταση που περιόδευσε σε όλα τα σχολεία της Αττικής. Στην “Αυλή των Θαυμάτων” ήταν η Μαρία, μια σύγχρονη Πηνελόπη που περίμενε τον άντρα της να γυρίσει από το ναυτικό. Στου “Κουτρούλη τον Γάμο” ήταν μια αγγλίδα εκπρόσωπος, ενώ στο “Αν Αργήσω Κοιμήσου” ανέδειξε το ταλέντο της και στο τραγούδι.

Παράλληλα, η ταινία του Δημήτρη Αθανίτη “Τρεις Μέρες Ευτυχίας” στην οποία είχε πρωταγωνιστικό ρόλο απέσπασε 4 υποψηφιότητες στα Βραβεία της Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Τη θεατρική σεζόν 2012-2013 πρωταγωνιστούσε στην παράσταση “Η Μικρή μας Πόλη” σε σκηνοθεσία Τάκη Τζαμαργιά.

Τη θεατρική σεζόν 2013-2014 συμμετείχε στη θεατρική διασκευή του έργου “Το Κουρδιστό Πορτοκάλι” πλάι στους Άρη Σερβετάλη, Αντίνοο Αλμπάνη, Νεκτάριο Λουκιανό και Ευδοκία Ρουμελιώτη σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα.

Τον Ιούλιο του 2016 συμμετείχε στο Φεστιβάλ Αθηνών με τη δραματοποίηση της Μεγάλης Χίμαιρας του Καραγάτση σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου με τους Όμηρο Πουλάκη, Σοφία Σειρλή, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Βασιλική Παναγιώτογλου και Αλίκη Αλεξανδράκη. Η παράσταση μετά από πολλές επιτυχίες συνέχισε και δεύτερη σεζόν.

Αλεξάνδρα Αϊδίνη: «Δεν έχω ακόμα βρει μία σχέση αγάπης»

Η Αλεξάνδρα Αϊδίνη για δεύτερη χρονιά φοράει το κοστούμι της Γαλλίδας Μαρίνας Μπαρέ. Ένα κοστούμι που της ταίριαξε απόλυτα, καθώς όσοι έχουν δει την παράσταση Η Μεγάλη Χίμαιρα του Μ. Καραγάτση διαπιστώνουν πως η ηθοποιός ενσαρκώνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σαν να είχε γραφτεί για εκείνη. «Νιώθω πολύ όμορφα όταν οι θεατές μού το σχολιάζουν. Δεν υπάρχει κάτι ωραιότερο από αυτό το σχόλιο, ειδικά όταν μιλάμε για μια ηρωίδα βιβλίου. Όμως, παράλληλα το φοβόμουν, γιατί οι χαρακτήρες των βιβλίων είναι φτιαγμένοι για να αποκτήσουν μια μορφή στο μυαλό κάθε αναγνώστη, ενώ, όταν μεταφέρονται στο θέατρο, παίρνοντας σάρκα και οστά, είναι σαν να ακυρώνεις τη φαντασία. Προσωπικά, τη Μαρίνα του βιβλίου την έχω ακόμα εντελώς διαφορετική στο μυαλό μου» εξηγεί.

Η ηρωίδα άφησε την πατρίδα της και ήρθε να ζήσει στη Σύρο με τον Έλληνα καπετάνιο σύζυγό της. Η Αλεξάνδρα, πλάθοντας το ρόλο, ανέσυρε οικογενειακές μνήμες. Στα χρόνια του πολέμου, η 20χρονη τότε γιαγιά της, Νίκη, επιθυμούσε να πάει από την Κρήτη, όπου έμενε, στη Φλωρεντία, για να σπουδάσει στη σχολή Καλών Τεχνών. Επιβιβάστηκε στο τρένο ως νοσοκόμα τραυματιών πολέμου και έφτασε στη γειτονική Ιταλία. Εκεί γνώρισε τον Ιταλό ‒μετέπειτα‒ σύζυγό της και λίγους μήνες αργότερα γεννήθηκε στη Ρώμη η μητέρα της Αλεξάνδρας, Ελιζαμπέτα. Ένα από τα καλοκαίρια που η γιαγιά Νίκη και η Ελιζαμπέτα επισκέφτηκαν την Ελλάδα έμελλε να αλλάξει τη ζωή της 18άχρονης νεαρής.

Η γιαγιά Νίκη, ψωνίζοντας σε μαγαζί στην Αθήνα κοντά στην περιοχή που διέμεναν, έπιασε συζήτηση με την ιδιοκτήτρια, στην οποία εξομολογήθηκε πως είχε έρθει για ολιγοήμερες διακοπές με την κόρη της που δεν περνούσε καλά γιατί δεν είχε παρέες στην Ελλάδα. Η ιδιοκτήτρια πρότεινε να της κάνει παρέα ο 18άχρονος γιος της, Διαμαντής, και το επόμενο βήμα ήταν ένα ραντεβού στα τυφλά. Η συνάντηση των δύο νέων ήταν η αρχή ενός κεραυνοβόλου έρωτα. Ακόμα και η χιλιομετρική απόσταση που μπήκε ανάμεσά τους, όταν η Ελιζαμπέτα επέστρεψε στο Μιλάνο, δεν ήταν ικανή να τους χωρίσει. Μέσα στον επόμενο χρόνο ο Διαμαντής μετακόμισε στην Ιταλία, όπου παντρεύτηκε την αγαπημένη του και εκεί γεννήθηκε η κόρη τους, η Αλεξάνδρα Αϊδίνη. Έξι χρόνια αργότερα ‒με πρωτοβουλία του μπαμπά και μετά από εξαντλητικές συζητήσεις‒ η οικογένεια αποφάσισε να μετακομίσει μόνιμα στην Ελλάδα. «Έζησα από κοντά το πώς βίωσε η μητέρα μου αυτή την αλλαγή: να μετακομίσει από το Μιλάνο στην Αθήνα. Έβλεπα τη χαρά, τη θλίψη, τη μελαγχολία, την αγωνία που είχε αν θα μπορούσε να προσαρμοστεί και να βρει τους δικούς της κώδικες επικοινωνίας. Το πρώτο διάστημα ήταν πολύ ενθουσιασμένη, καθώς άφησε πίσω της μια συντηρητική χώρα και μπόρεσε να είναι πιο ανέμελη. Αρχικά απελευθερώθηκε, χαρούμενη με το πόσο ανοιχτοί είναι οι Έλληνες. Έπειτα, όμως, απογοητεύτηκε, γιατί αποδείχτηκε πως το τόσο θερμό καλωσόρισμα ήταν πολύ αντιφατικό με όσα ακολούθησαν. Παντού υπάρχει το κουτσομπολιό, μόνο που στη χώρα μας ήταν πιο έντονο» διηγείται η Αλεξάνδρα ξετυλίγοντας τη ρομαντική ιστορία των γονιών της.

Η ηρωίδα παλεύει με τις δικές της χίμαιρες και βρίσκεται ανάμεσα σε δύο άντρες. Ο ένας εκπροσωπεί τον έρωτα, ο άλλος την αγάπη. Η Αλεξάνδρα έχει βρεθεί σε ανάλογη θέση; «Νομίζω πως δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει βρεθεί σε αυτή τη θέση. Πολλές φορές έρχεται μπροστά μου το ερώτημα του ανικανοποίητου που έχει κάθε ημιτελής ιστορία και δύσκολα μπορείς να τη βάλεις σε μια ισορροπία. Έχω βρεθεί σε αντίστοιχη θέση. Και τελικά όλο αυτό το βιώνουμε με πολύ φόβο, γιατί δημιουργεί άσχημες καταστάσεις. Αν δεχτούμε το γεγονός πως ο έρωτας είναι από τη φύση του λίγο χιμαιρικός, ίσως μπορέσουμε πιο απενοχοποιημένα να επικεντρωθούμε σ’ αυτό που έχουμε τη δεδομένη στιγμή. Δηλαδή, να μη θεωρείς πως αυτό που έχεις είναι το τέλειο, αλλά να ξεκινάς με τη γνώση πως αρχίζεις μια σχέση, στην οποία θα υπάρξουν προβλήματα, και κάποια στιγμή θα έρθεις αντιμέτωπος με το τέλος του έρωτα και του ενθουσιασμού. Όλοι βασανιζόμαστε, αργά ή γρήγορα, με όλα αυτά τα ερωτήματα, καθώς η σχέση είναι πάντα ένα ανοιχτό παιχνίδι. Θέτεις αυτό το “για πάντα”, αλλά ταυτόχρονα δεν το θέτεις κιόλας…» εξηγεί.

Πιστεύει στο «για πάντα»; «Όταν λέμε στο σύντροφο μας “για πάντα”, είναι περισσότερο για να ενδυναμώσουμε τη στιγμή παρά για να ορκιστούμε σε κάτι. Με αυτό αποκτάει περισσότερη σημασία η στιγμή. Πολλές φορές το λέμε γιατί εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή πραγματικά το νιώθουμε. Μου έχει συμβεί να πω σε σύντροφό μου “για πάντα” και όντως μέσα μου να είμαι σίγουρη για αυτό που είπα. Τώρα που δεν είναι στη ζωή μου, εξακολουθώ να πιστεύω όσα ειπώθηκαν τότε. Τη στιγμή που το είπαμε κάτι ξέραμε…» διαπιστώνει.

Αλεξάνδρα Αϊδίνη βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Αλεξάνδρα Αϊδίνη βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Πέρσι στο People είχε δηλώσει: «Ανάμεσα στην αγάπη και τον έρωτα θα επέλεγα το ιδεατό. Έναν έρωτα που θα γίνει αγάπη και θα έχει όλα αυτά τα στοιχεία που θα κάνουν τη σχέση να μην είναι αδελφική, αλλά συντροφική και ερωτική. Αυτό συμβαίνει δύσκολα, χρειάζεται υπομονή και επιμονή. Προς το παρόν, δεν τα έχω καταφέρει». Λίγους μήνες μετά, αναρωτιέμαι αν έχει βρει αυτή τη σχέση αγάπης. «Δεν την έχω βρει. Όμως, έχουν υπάρξει άνθρωποι δίπλα μου μέσα σ’ αυτή την αναζήτηση που μου έμαθαν πολλά. Κι εκτιμώ ξεχωριστά την κάθε στιγμή. Δεν έχω καταφέρει να βάλω όλα τα κομμάτια μου μαζί σε σχέση με έναν άλλον άνθρωπο και να ζήσω μέσα σε μια ηρεμία. Έχω αρχίσει να μην το ψάχνω. Απλά προσπαθώ να έχω ανοιχτά τα μάτια μου, να μην κάνω τα ίδια λάθη, να είμαι πιο συνειδητή στους στόχους μου και να σκορπίζομαι μόνο όταν πρέπει. Εύχομαι να καταλάβω την αγάπη αφού έρθει. Όταν έχεις αγωνία να ονοματίσεις κάτι, σημαίνει πως μάλλον κάτι δεν πάει καλά. Οπότε καλό θα είναι να υπάρξει μια γλυκιά έκπληξη μόλις αποκαλυφθεί».

Αλεξάνδρα Αϊδίνη βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Αλεξάνδρα Αϊδίνη βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Η καλλιτεχνική φύση για την Αλεξάνδρα είναι θέμα dna. «Ο (σ.σ. εικαστικός) μπαμπάς μου έπαιξε, υποσυνείδητα, σημαντικό ρόλο στις επαγγελματικές μου επιλογές. Όταν ήμουν μικρή, ήθελα να σπουδάσω κτηνίατρος στην Ιταλία, αλλά τελικά δεν κατάφερα να μπω σε μια σειρά. Βλέπεις, επηρεάστηκα από όσα συνέβαιναν μέσα στο τρελό μου σπίτι. Θυμάμαι τον μπαμπά μου να ζωγραφίζει με δυνατή μουσική. Από την άλλη, η μητέρα μου είναι δημοσιογράφος και ασχολιόταν πάντα με θέματα κοινωνικού περιεχομένου. Δούλευε πολλά χρόνια στην Ελευθεροτυπία και, όταν έκλεισε, ξεκίνησε να δουλεύει ως ανταποκρίτρια για τη Rai. Τη θαυμάζω που γράφει τόσο καλά στα ελληνικά, ενώ εγώ τώρα προσπαθώ να βελτιώσω την ορθογραφία μου, καθώς πήγα σε ιταλικό σχολείο» λέει χαμογελώντας.

Αλεξάνδρα Αϊδίνη βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Αλεξάνδρα Αϊδίνη βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Εκείνη έχει σκεφτεί να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στην Ιταλία; «Συμβαίνουν πράγματα εδώ που με κινητοποιούν καλλιτεχνικά. Όμως για μένα η Ιταλία είναι πάντα μια πόρτα που την ανοίγω και την κλείνω, μια ζωντανή πόρτα προβληματισμού. Παλιότερα είχα κάνει κάποιες κινήσεις και είχα αποτύχει. Γιατί, αφού βρήκα τη δύναμη να μιλήσω με ανθρώπους –δεν είμαι καθόλου επικοινωνιακή, βλέπεις–, μου είπαν να πάω εκεί, αλλά σκάλωσα, γιατί στο μυαλό μου είχα φανταστεί να πηγαινοέρχομαι. Ίσως να μην είμαι ακόμα έτοιμη, αλλά πάντα αυτό λέω και δεν είμαι πια κοριτσάκι. Το καλοκαίρι έκανα ένα workshop στην Μπιενάλε του θεάτρου της Βενετίας, το οποίο με έκανε πιο πλούσια. Για μένα ο πλούτος είναι στη γνώση. Γύρισα με άπειρες ιδέες, όρεξη και ταυτόχρονα με πολύ θυμό, αλλά δεν θέλω να επικεντρωθώ σε αυτό το συναίσθημα γιατί δεν βοηθάει στην εξέλιξή σου».

Καταφέρνει να βιοπορίζεται μόνο από το θέατρο; «Πριν μερικά χρόνια είχε συμβεί να δουλέψω σε μπαρ για ένα χρόνο, μετά την ταινία του Αγγελόπουλου Το Λιβάδι που Δακρύζει. Είχα πιστέψει πως θα μου άνοιγαν περισσότερες πόρτες, όμως ξαφνικά έμεινα χωρίς δουλειά. Έτσι, ξεκίνησα να δουλεύω βράδυ και ήταν σωτήριο που ξεκουνήθηκα γιατί είχα πέσει σε κατάθλιψη. Έχω πάντα τη δικλείδα πως μπορώ να δουλέψω στο εργαστήρι του μπαμπά μου, για να έχω ένα μικρό χαρτζιλίκι. Μέχρι και οξυγονοκολλήσεις έχω μάθει να κάνω. Από την άλλη, έχω σταθεί τυχερή και δουλεύω πολύ σκληρά για να δικαιώνω τους ανθρώπους που με επιλέγουν για κάθε ρόλο. Αλλά αν είχα οικογένεια, δεν θα μπορούσα να τη συντηρήσω μόνο από το θέατρο».

Φιλμογραφία
Τηλεόραση
Έτος Τίτλος Κανάλι Ρόλος Σημειώσεις
2006 Η τελευταία παράσταση ALPHA Τηλεοπτικό ντεμπούτο
2007 Αληθινοί Έρωτες ALPHA Αλίκη Επεισόδιο: “Το μπαλκόνι με τα γεράνια”
2008 Σε είδα… ALPHA Αμαλία Επεισόδιο: “Πασχαλίτσα”
2018 Ου φονεύσεις OPEN Ελένη Επεισόδιο: “Τοξικός”
2022 Η Γενιά του ’30 Cosmote TV Βασικό Καστ
Ψέματα ALPHA Έλενα Γιαννάτου Πρωταγωνιστικός Ρόλος
Κινηματογράφος
Έτος Τίτλος Ρόλος Σημειώσεις
2000 Λάθος αιώνας Μικρού μήκους
Κινηματογραφικό ντεμπούτο

2004 Τριλογία : Το λιβάδι που δακρύζει Ελένη Πρωταγωνιστικός ρόλος
2005 The Memory Still Μικρού μήκους
2008 Without
Paperboat

Αλεξάνδρα Αϊδίνη βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Αλεξάνδρα Αϊδίνη βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Γραμματέας
Μέλανι

Guest εμφάνιση
Μικρού μήκους

2011 Τρεις μέρες ευτυχίας Άννα Πρωταγωνιστικός ρόλος
2017 Approach
Christos and Dimitra

Έλλη
Μητέρα Χρήστου

Πρωταγωνιστικός ρόλος
Μικρού μήκους

Θέατρο
Έτος Τίτλος Θέατρο Συγγραφέας Σκηνοθεσία
2008-2009 Η καλή οικογένεια Εθνικό Θέατρο Γιοακίμ Πίρνεν Δημήτρης Λιγνάδης
2008-2009 Ο εφιάλτης της ευτυχίας Εθνικό Θέατρο Γιουστίνε Ντελ Κόρτε Γιάννης Χουβαρδάς
2009(καλοκαίρι) Διψασμένοι Σύγχρονο Θέατρο Ουάζντι Μουάουαντ Τζένη Αργυρίου
2009-2010 Λεόντιος και Λένα Εθνικό Θέατρο Γκέοργκ Μπύχνερ Λοράν Σετουάν
2010(καλοκαίρι) Λυσιστράτη Αρχαίο θέατρο Επιδαύρου Αριστοφάνης Γιάννης Κακλέας
2010-2011 Παραμύθι χωρίς όνομα Εθνικό Θέατρο Πηνελόπη Δέλτα Τάκης Τζαμαργιάς
2011-2012 Η Αυλή των Θαυμάτων Εθνικό Θέατρο Ιάκωβος Καμπανέλλης Γιάννης Κακλέας
2012-2013 Του κουτρούλη ο γάμος Εθνικό Θέατρο Αλέξανδρος Ρίζος Ραγκαβής Βασίλης

Παπαβασιλείου
2013-2014 Το κουρδιστό πορτοκάλι Θέατρο Αποθήκη Άντονι Μπέρζες Γιάννης Κακλέας
2014-2017 Η μεγάλη Χίμαιρα Θέατρο Πορεία Μ. Καραγάτσης Δημήτρης Τάρλοου
2015-2016 Γέρμα Στέγη Ιδρύματος Ωνάση Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα Αναστασία Διαμαντοπούλου
2016(καλοκαίρι) Όρνιθες Αρχαίο θέατρο Επιδαύρου Αριστοφάνης Νίκος Καραθάνος
2016-2017 Τρεις αδελφές Θέατρο Πορεία Αντόν Τσέχωφ Δημήτρης Τάρλοου
2017(καλοκαίρι) Κύκλωπας Ωδείο Ηρώδου Αττικού/ Αρχαίο θέατρο Επιδαύρου Ευριπίδης Παντελής Δεντάκης

2017-2018 7 χρόνια Θέατρο Αποθήκη Χοσέ Καμπέθα/ Κρίστιαν Κόντι Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος
2018-2020 Ποιος σκότωσε το σκύλο τα μεσάνυχτα Θέατρο Τζένη Καρέζη Σάιμονς Στίβενς Βασίλης Θεοδωρόπουλος
2019-2020 Top Girls Θέατρο Πόρτα Κάριλ Τσέρτσιλ Θωμάς Μοσχόπουλος
Βραβεύσεις
Έτος Τίτλος Σημειώσεις
2016 Βραβείο Μελίνα Μερκούρη Από κοινού με την Ιωάννα Παππά

ΨΕΜΑΤΑ  Αλεξάνδρα Αϊδίνη, λίγο πριν από την πρεμιέρα των «Ψεμάτων», μιλάει για το ρόλο της.

Ένας άντρας και μια γυναίκα βγαίνουν ραντεβού. Περνούν τη νύχτα μαζί. Την επόμενη ημέρα ο ένας καταγγέλλει τον άλλο. Τι έχει συμβεί; Από αυτό το σημείο κι ύστερα αρχίζουν τα «Ψέματα», η νέα συναρπαστική σειρά του Alpha, η οποία κάνει πρεμιέρα απόψε, στις 22:40. Η πρωταγωνίστρια της σειράς, Αλεξάνδρα Αϊδίνη, ήταν προσκεκλημένη σήμερα της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του «Happy Day». Η Αλεξάνδρα Αϊδίνη, λίγο πριν από την πρεμιέρα της σειράς, μιλάει για το ρόλο της Έλενας, δίνοντας σημαντικές πληροφορίες για τον γρίφο των «Ψεμάτων».

Τι συμβαίνει στα «Ψέματα»; «Η Έλενα, καθηγήτρια σε τάξη Λυκείου, σε μια στιγμή που επανατοποθετεί τη ζωή της μετά από ένα χωρισμό, βγαίνει αυτό το πολυαναμενόμενο ραντεβού, με τον Αντρέα, καρδιοχειρουργό, ο οποίος έχει τις προϋποθέσεις και τα εχέγγυα» για να πάνε όλα καλά. «Επίσης, είναι πατέρας μαθητή της στο Λύκειο όπου διδάσκει, κι αυτό είναι σημαντικό. Βγαίνει με μια νέα δύναμη, μια νέα λαχτάρα για μια νέα γνωριμία. Αρχικά πολύ μαλακά και σταδιακά. Όλα είναι πολύ φωτεινά, αυτή την ημέρα. Ρέουν όμορφα. Μέχρι που έρχεται αυτή η νύχτα, ένα σκοτάδι. Και το επόμενο πρωί έχουν ανατραπεί όλα, έχουν έλθει τα πάνω κάτω» λέει η Αλεξάνδρα Αϊδίνη.

Η Έλενα θεωρεί ότι ο Αντρέας την έχει εκμεταλλευτεί; «Τον συλλαμβάνουν, ακολουθούνται όλες οι νόμιμες διαδικασίες που κινητοποιούνται τη στιγμή που μία γυναίκα καταγγέλλει μια τέτοια πράξη. Η Έλενα καταγγέλλει την αλήθεια της. Νιώθει ότι έχει υπάρξει μία παραβίαση ως προς το σώμα της και είναι αποφασισμένη να εξιχνιαστεί το συμβάν και να τιμωρηθεί ο ένοχος… Ο καθένας από τους δύο χαρακτήρες, την επόμενη μέρα, καταθέτει τη δική του αλήθεια» με την ίδια πίστη, σθένος και επιχειρήματα πάνω στο ίδιο γεγονός. Ποιος λέει την αλήθεια και ποιος λέει ψέματα; Υπάρχουν πολλές διαφορετικές πλευρές της αλήθειας; «Υπάρχουν μεγάλες ανατροπές στην πλοκή, εξελίξεις, στοιχεία που προστίθενται. Έχει πολύ ωραία σχέση με το χρόνο η σειρά, μονίμως αποκαλύπτεται κάτι από το παρελθόν, πάει μπρος πίσω, συμπληρώνονται κομμάτια από το παζλ. Και εξελίσσονται οι ιστορίες όλων των ανθρώπων που είναι στο περιβάλλον των χαρακτήρων αυτών» καταλήγει.

Η ιστορία

Η 38χρονη Έλενα έχει μόλις χωρίσει, οπότε όταν της ζητά να βγουν ραντεβού ο Αντρέας, ο γοητευτικός πατέρας ενός από τους μαθητές της στο Λύκειο που διδάσκει, είναι εύλογα διστακτική. Ωστόσο δέχεται μετά την παρότρυνση της αδερφής της, που τον γνωρίζει καλά καθώς είναι συνάδελφοι στο νοσοκομείο της πόλης τους.

Αλεξάνδρα Αϊδίνη: “Την θυμάμαι εκείνη τη στιγμή καλά, ήταν καθαρή κατάθλιψη”

Το ραντεβού πάει απροσδόκητα καλά και ο Αντρέας καταλήγει στο σπίτι της Έλενας, χωρίς να δούμε τι διαδραματίζεται το υπόλοιπο της βραδιάς. Την επόμενη μέρα ο Αντρέας, στέλνοντας μήνυμα στο κινητό της Έλενας την ευχαριστεί για την υπέροχη βραδιά, εκείνη όμως πηγαίνει στην αστυνομία…

Το δυνατό καστ καλείται να αφηγηθεί μια συγκλονιστική ιστορία. Πρωταγωνιστούν: Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Χρήστος Λούλης, Ζέτα Δούκα, Ιωάννης Παπαζήσης, Χρήστος Σαπουντζής, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Χρανιώτης, Βασιλική Τρουφάκου, Θάνος Τοκάκης, Κίμων Κουρής, Δημήτρης Αριανούτσος.

Ψέματα: Γνωρίστε τους χαρακτήρες της νέας σειράς του Alpha

Σενάριο: Νίκος Μήτσας

Σκηνοθεσία: Γιώργος Γκικαπέππας

ΨΕΜΑΤΑ

Πρεμιέρα- Πέμπτη 05 Μαΐου, στις 22:40

Επεισόδιο 01

Η Έλενα, καθηγήτρια σε Λύκειο επαρχιακής πόλης, χωρίζει μετά από πολλά χρόνια με το σύζυγό της και περνάει μια πιεσμένη περίοδο. Δέχεται όμως να βγει ραντεβού με τον Αντρέα, επιτυχημένο καρδιοχειρουργό, συνάδελφο της αδερφής της, και πατέρα ενός από τους μαθητές της.

 

Ιωάννα Παππά βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner