Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αμνησία ή επιλεκτική μνήμη; “Έχω ξεχάσει πώς ήμουν πριν από τις πλαστικές”

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αμνησία ή επιλεκτική μνήμη; “Έχω ξεχάσει πώς ήμουν πριν από τις πλαστικές” Στην εκπομπή του VICE, που είχε ως θέμα «το κυνήγι της τελειότητας» μίλησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η ίδια αναφέρθηκε στις πλαστικές επεμβάσεις που κατά καιρούς έχει κάνει, ενώ στα πλάνα είδαμε και τη στιγμή που ο εν διαστάσει σύζυγός της, Αριστομένης Γιαννόπουλος, της έκανε botox!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ: ΚΑΥΤΗ SINGLE KAI ETOIMH ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΟ SURVIVOR 2021

«Δεν ήμουν ποτέ της υπερβολής και των άκρων. Και ούτε γενικά μου αρέσουν αυτά τα αποτελέσματα τα υπερβολικά. Που ξεφεύγεις από τον εαυτό σου και θυμίζεις κάτι άλλο. Απλά έκανα αυτό που χρειαζόμουν κάθε φορά. Χειρουργείο έχω κάνει μία φορά για να κάνω κάτι επεμβατικό. Ήταν το στήθος μου και η μύτη μου. Στην ουσία η μύτη μου δεν είχε κάποιο πρόβλημα! Ξεκινήσαμε να φτιάξουμε το διάφραγμα και απλά είπαμε να διορθώσουμε μία-δυο ατέλειες. Το στήθος μου ήθελα να το φτιάξω από μικρή βέβαια. Ήμουν αρκετά αδύνατη και ήθελα κάτι που θα έδινε όγκο στο σώμα μου.

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΤΡΑ-ΛΑ-ΛΑ η Δέσποινα Βανδή με ΟΛΟΚΛΗΡΗ κατσαρόλα στα μαλλιά

Νομίζω ότι τώρα πια δεν μπορώ να με φανταστώ πώς ήμουν πριν. Εντάξει έχουν περάσει και 6-7 χρόνια από τότε που το έκανα, οπότε έχω ξεχάσει πώς ήμουν πριν. Είναι σαν να γεννήθηκα έτσι. Στα χείλη βάζω υαλουρονικό μια φορά τον χρόνο. Αλλά πολύ λίγο. Γενικά δε μου αρέσουν τα τεράστια χείλη. Μου αρέσει να φαίνεται φυσικό. Δεν τα θεωρούμε επέμβαση αυτά. Botox έχω δοκιμάσει να κάνω μια φορά σε πολύ μικρή ποσότητα. Γενικά κάνω πράγματα σε πολύ μικρό βαθμό» εξήγησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.