Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αναφέρεται στις γυμνές εικόνες της Τούνη και αποκαλύπτει πώς θα αντιδρούσε αν της συνέβαινε το ίδιο!

2

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό You Weekly. Η 24χρονη καλλονή, μίλησε για την πορεία της στο My Style Rocsk, αλλά και για πολλά άλλα θέματα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις γυμνές φωτογραφίες της Ιωάννας Τούνη που διέρρευσαν και εκμυστηρεύτηκε πώς θα αντιδρούσε αν βρισκόταν σε παρόμοια κατάσταση.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα:

Με την Ιωάννα Τούνη είχες ανταγωνισμό;

“Νομίζω ότι είχαμε διαφορετικό κοινό οι δυο μας.”

Κάποιοι διοχέτευσαν στον Τύπο γυμνές φωτογραφίες και ισχυρίζονται ότι την έχουν απαθανατίσει, εκείνη το αρνείται… Εάν σου έκαναν το ίδιο, πώς θα αντιδρούσες;

“Η αλήθεια είναι ότι πολύ εύκολα μπορεί να συμβεί αυτό σε οποιονδήποτε. Πιθανόν στο παρελθόν να είχαμε απαθανατίσει προσωπικές μας στιγμές και να βρίσκεται ένας τρελός να τις δημοσιοποιεί. Δεν θα ήθελα να βρεθώ στη θέση της Ιωάννας, δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι.”

Σεξουαλική παρενόχληση έχεις δεχτεί;

“Όχι, έχει συμβεί σε φίλες μου, σε μένα ποτέ. Δεν μου την πέφτει ο άλλος εύκολα, τον κρατάω σε απόσταση. Αυτό το παθαίνουν όποιες αφήνουν στους άλλους υποσχέσεις.”

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΥΤΕ ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΓΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΝΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΝΟΥΜ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here