Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε Στέλιο Κουδουνάρη: «Ένιωσα προσβεβλημένη» – Τι συνέβη;

0

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, έσπευσε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν στο προηγούμενο Gala.

Συγκεκριμένα, την περασμένη Παρασκευή, ο Στέλιος Κουδουνάρης είπε στην 24χρονη παίκτρια: «Με κανεις να αισθάνομαι βλάκας». Η Αλεξάνδρα δεν το σχολίασε, καθώς ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ήταν και η τελευταία που εμφανίστηκε, γι΄αυτό δεν ήθελε να καθυστερήσει κι άλλο τα κορίτσια.

Έτσι, σήμερα τόνισε: «Ο κύριος Στέλιος είπε ότι τον κάνω να αισθάνεται βλάκας, επειδή δεν είχα ντύσει τους συνοδούς μου σύμφωνα με το θέμα. Επειδή ξέρω ότι τα κορίτσια ταλαιπωρούνται πάρα πολύ στο γύρισμα και ήμουν η τελευταία διαγωνιζόμενη, δεν συνέχισα την κουβέντα. Αλλά ένιωσα πάρα πολύ προσβεβλημένη, γιατί, γενικά, σαν άνθρωπος έχω δείξει το πόσο ευγενική είμαι. Δεν έχω φέρει ποτέ κανέναν από τους τρεις σε δύσκολη θέση. Και νιώθω ότι είναι λάθος να είμαι τόσο ευγενική, γιατί κάποιος πατάει πάνω σε αυτή την ευγένεια, δεν την εκτιμάει τόσο και εξαντλεί όλη του την αυστηρότητα επάνω μου. Εκείνη την ημέρα αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα που ειδικά σε εμένα, που είμαι τόσο ευγενικό άτομο, μου είπε ότι αισθάνεται βλάκας».
Με την σειρά του ο Στέλιος Κουδουνάρης της απάντησε: «Εσύ είπες, τρεις φορές αν δεν κάνω λάθος, ως δικαιολογία το ότι θα ντυθούμε avant-garde οι λίγοι. Και το είπες και το ξαναείπες και ένιωσα ότι προσπαθεί κάποιος να με πείσει για ένα πράγμα το οποίο δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συμβεί… Όταν προσπαθεί κάποιος να με πείσει για κάτι που δεν υφίσταται, αισθάνομαι ότι παίζει με την νοημοσύνη μου με μία δικαιολογία». Με την Αλεξάνδρα να του απαντά πως το βρήκε προσβλητικό.

Δείτε τι ακολούθησε στο σχετικό απόσπασμα:

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!