Γιατί…ΧΩΡΙΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! Γιατί! Ο κουμπάρος των Λασκαράκη-Τσιμιτσέλη μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιό τους

2

Καλεσμένος στην Σταματίνα Τσιμτσιλή ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, ο οποίος έχει βαφτίσει την κόρη του Γιάννη Τσιμιτσέλη και της Βάσως Λασκαράκη η οποία έχει γενέθλια σήμερα!

Η Ευαγγελία γίνεται τεσσάρων χρονών και ο νόνός της και ηθοποιός μίλησε με τόσο τρυφερά λόγια για το αγγελούδι: «Έχει γενέθλια. Έχω επαφές μαζί τους για να τους βαφτίσω το παιδί… Είμαι πολύ φίλος τους. Η Εύα είναι μία γλύκα, μία θεά να μην την βασκάνω! Είναι πανέμορφη, πανέξυπνη, τσαχπίνα, όλα τα έχει… την κακομαθαίνω! Άμα τσιτώσει θα γίνει το δικό της… Η μανούλα της προσπαθεί, αλλά είναι μικρούλα»! Και η παρουσιάστρια του Happy Day τον ρώτησε για το διαζύγιο του ζευγαριού και ποιανού τη θέση πήρε: « Εγώ πήρα και των δύο το μέρος, είμαι και με τους δύο. Είμαι ο νονός της μικρής και δεν αλλάζει με τίποτα! Είναι και οι δυο καλά παιδιά… σήμερα το πρωί πήρα τηλέφωνο τη Βάσω μόλις ξύπνησα για να ευχηθώ για την Εύα»!

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

2 Σχόλια

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com