Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Μιλάει για την ρομαντική πρόταση γάμου που έκανε στη Λένα Δροσάκη

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Μιλάει για την ρομαντική πρόταση γάμου που έκανε στη Λένα Δροσάκη

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021, 10:05

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο Άλλος» το βράδυ της Τρίτης κι έδωσε μία εφ’όλης της ύλης συνέντευξη. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε και για τη ρομαντική πρόταση γάμου που έκανε στην σύζυγο του Λένα Δροσάκη ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και μάλιστα στη σκηνή νυχτερινού κέντρου όπου τραγουδούσε η Άννα Βίσση. Παράλληλα αποκάλυψε πως οι δυο τους θα βαφτίσουν τον γιο τους το ερχόμενο καλοκαίρι.

«Τη βάπτιση του μικρού τη βλέπω προς το καλοκαίρι. Εξάλλου ο γάμος μας είχε μόνο 20 άτομα!» είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Ο ίδιος περιγράφοντας την πρόταση γάμου στη Λένα Δροσάκη, είπε: «Είναι πολύ αστείο. Είμαι πάνω στη σκηνή με την Άννα Βίσση και έχω ξεκινήσει να πίνω. Και της έκανε εντύπωση γιατί εγώ γενικά δεν πίνω. Είχα πιει τρία ποτά πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα. Αγχοφαινόταν η κοιλίτσα της. Το είχα στήσει όλο το κόλπο με έναν καλό φίλο και συνεργάτη της Άννας. Ανεβαίνω στη σκηνή και όλες οι εκφράσεις της Λένας ήταν καταπληκτικές. Δεν το περίμενε. Ίσως το περίμενε σε κάποια άλλη στιγμή μας. Εγώ λοιπόν αποφάσισα την ημέρα των ερωτευμένων να της κάνω πρόταση γάμου. Πέρσι τέτοιο καιρό. Εγώ έχω την εξωστρέφεια και την ανάγκη να ξορκίζω με αυτόν τον τρόπο οτιδήποτε κακό γίνονταν από μικρός στη ζωή μου».

Δείτε όσα ειπώθηκαν…

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το freegossip.gr σας πηγαίνει παντού!

Γράψτε ένα σχόλιο