Αλέξανδρος Κοψιάλης ΚΟΠΕΛΑ! Οι ΕΥΧΕΣ για ΚΑΡΚΙΝΟ! Το 1,2 εκατομμύρια ακόλουθοι και το ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


Αλέξανδρος Κοψιάλης ΚΟΠΕΛΑ! Οι ΕΥΧΕΣ για ΚΑΡΚΙΝΟ! Το 1,2 εκατομμύρια ακόλουθοι και το ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ! Ο γοητευτικός 29χρονος που κατάφερε να συγκεντρώσει (πως άραγε;) ένα εκατομμύριο και διακόσιους χιλιάδες – καλά διαβάζετε – ακολούθους στον λογαριασμό του στο instagram, δείχνει να έχει μια ζωή πλυμμηρισμένη από ευτυχία και διασημότητα.

Όμως, όταν σε σχετικά μικρή ηλικία πετύχεις τους στόχους σου – εκτός και αν έχει μεγαλύτερους – είναι αδύνατον να μην νοιώσεις…παντοδύναμος κατά κάποιον τρόπο. Έτσι θα κάνεις σίγουρα χοντρό λάθος κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα παρασυρόμενος από την…δίνη της επιτυχίας σου.

Αυτή, που σου δίνει την ψευδαίσθηση πως ότι και αν πεις, ότι και αν κάνεις, είναι και σωστό και αποδεκτό απ όλους.

Σαν τον οδηγό που…χαλαρώνει και…τσακίζεται. Ενώ όσο καιρό ένοιωθε αρχάριος, ο …φόβος τον προφύλλασε.

Υπάρχουν λοιπόν στιγμές και λάθη που μπορούν να φέρουν την καταστροφή. Μπορεί να είναι μοιραία, ακριβώς επειδή όσο μεγαλύτερη είναι η επιτυχία σου, τόσο εντονότερες οι επιπτώσεις σε κάθε λάθος σου.

Αλέξανδρος Κοψιάλης ΚΟΠΕΛΑ! Οι ΕΥΧΕΣ για ΚΑΡΚΙΝΟ! Το 1,2 εκατομμύρια ακόλουθοι και το ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Αλέξανδρος Κοψιάλης ΚΟΠΕΛΑ! Οι ΕΥΧΕΣ για ΚΑΡΚΙΝΟ! Το 1,2 εκατομμύρια ακόλουθοι και το ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Πρέπει να είσαι ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! ….ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ, την πρώτη φορά που σου ‘ρχεται, δεν είσαι! Αν δεν καταστραφείς από το πρώτο λάθος και έχεις ευκαιρεία για…δεύτερη φορά, τότε θα είσαι και…σοφότερος…ίσως!

Αντί λοιπόν ο Αλεξανδρος Κοψιάλης να καθίσει στ’ αβγά του και ν’ απολαύσει τους ένα εκαοτμμύριο διακόσιες χιλιάδες ακολούθους του ανεβάζοντας απλά καθημερινά και ακίνδυνα βιντεάκια ευτυχίας, τι έκανε; Αποφάσισε πως μπορεί όχι απλά να πει την γνώμη του για τον βιασμό της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στην Θεσσαλονίκη, αλλά να στηρίξει με πάθος στον λόγο του και με υφάκι απειλητικό στον λόγο του, έναν εκ των κατηγορούμενων για τον ομαδικό βιασμό που κατήγγειλε η Γεωργία Μπίκα.

Σε κανέναν δεν αρέσει να σηκώνουν το δάχτυλο, πόσο μάλλον να στο σηκώνει ένας πετυχημένος νεαρός στα σόσιαλ που παίρνει το μέρος του Βασίλη Λεβέντη λες και βρισκόταν ο ίδιος, μαζί του στην σου΄τα εκείνο το βράδυ. Μοναδικό επιχείρημα, ότι είναι…φίλος του!

Αλέξανδρος Κοψιάλης βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Το να του ευχηθούν να πάθει καρκίνο δεν ήταν η…ευχή που κάποιος θα μπορούσε να εγκρίνει φυσικά. Μαντεύουμε όμως πως ήταν τόσο προκλητική η επιλογή του Αλέξανδρου Κοψιάλη που οι χρήστες του twitter έψαχναν τρόπο να τον σοκάρουν όπως ίσως ο ίδιος σόκαρε εκείνους.

Προφανώς, νοιώθεις πως δεν μπορείς ν’ αγγίξεις τον άνθωρπο που σε τσατίζει πολύ και ο λόγος του συνοδεύεται από την ισχύ που του δίνει ο τεράστιος σε ακολούθους λογαριασμός του. Προφανώς, για πολλούς, η κατάρα, είναι η ευκολότερη λύση, για να κάνουν αισθητή την αντίδραση τους.

Ποιος είναι ο Αλέξανδρος Κοψιάλης! Η ΣΧΕΣΗ με τον Βασίλη Λεβέντη! Η θέση του για τον βιασμό της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα

Προσοχή, το γράφουμε και για όσους δεν θα θέλουν να το καταλάβουν, μακριά από μας τέτοιες πρακτικές. Όχι απλά τις καταδικάζουμε,…Μακάρι να μην τις δούμε ποτέ ξανά γραμμένες, ούτε γι αστείο φυσικά. Κανείς νομίζουμε δεν έχει ούτε   την ηθική εξουσιοδότηση, ούτε φυσικά εκείνη του Θεού να αποφασίζει, ποιος είναι…άξιος να ζει και ποιος όχι!

…και δεν σκέφτεται πως όταν ο ίδιος νοιώθει τόσο αρνητικά συναισθήματα για κάποιον δηλητηριάζει πρώτα την ψυχολογία του.

Αλέξανδρος Κοψιάλης: “Cancel Kopsialis” Όλο το twitter τον ΚΑΤΑΡΙΕΤΑΙ γιατί υποστήριξε τον Βασίλη Λεβέντη. Σοκαριστική είναι η αντίδραση των χρηστών στα σόσιαλ όταν αντιλήφθηκαν πως ο γνωστός για τον λογαριασμό του ενός εκατομμύριόυ και διακοσίων χιλιάδων χρηστών λογαριασμό του, ανέβασε βίντεο στο οποίο με …επιθετικό ύφος υποστηρίζει τον εμπλεκόμενο στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στην Θεσσαλονίκη το βράδυ της πρωτοχρονιάς, Βασίλη Λεβέντη.

Η …κατακραυγή ήταν τέτοια που δεν μπορούμε να θεωρήσουμε τυχαίο το ότι οι διάσημοι παγκοσμίως Αδερφοί Αντετονκούμπο ακύρωσαν τον από κοινού διαγωνισμό μέσω του οποίοι θα χάριζαν ένα διαμέρισμα αξίας 100 χιλιάδων στο κέντρο της Αθήνας.

 

Μάλιστα από σήμερα ανακοίνωσαν πως ο διαγωνισμός ισχύει, αλλά έχει να κάνει μόνο με αυτούς τους ίδιους και κανέναν άλλον…

Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Παρασκευής η από κοινού συνεργασία των αδερφών Αντετοκούνμπο και του γνωστού Youtuber, influencer Αλέξανδρου Κοψιάλη στην προώθηση της κλήρωσης για το επιπλωμένο σπίτι αξίας 100.000 ευρώ με θέα την Ακρόπολη έλαβε τέλος.

Πριν από λίγη ώρα στον λογαριασμό των Antetokounbros στο Instagram ανέβηκε το ακόλουθο σχόλιο: «Από εδώ και στο εξής το GIVEAWAY για το σπίτι στην Αθήνα είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ υπόθεση των Antetokounbros.

Οι ως τώρα συμμετοχές θα παραμείνουν ενεργές. Θα σας ενημερώσουμε σύντομα για τον τρόπο συμμετοχής στον διαγωνισμό μέσα από τις πλατφόρμες μας και για την ημερομηνία της κλήρωσης. Να είστε όλοι καλά.

 

Την ίδια ώρα ο γνωστός Youtuber με stories του στο Instagram επεσήμανε πως «όλο αυτό γίνεται με απεριόριστο σεβασμό στην οικογένεια η οποία μας έχει κάνει μόνο περήφανος σε ολόκληρο τον κόσμο και ντρέπομαι ειλικρινά που χρειάστηκε να βγω να εξηγήσω κάτι τέτοιο διότι το όνομα των παιδιών, που δεν φταίει σε τίποτα, βρέθηκε να τουιτάρει δίπλα σε λέξη βιασμός και Θεσσαλονίκη.

 

Και επειδή όλο αυτό γίνεται εξαιτίας του ότι μπλέχθηκε αδίκως το όνομά μου μέσα σε όλο αυτό, πήραμε από κοινού την απόφαση να συνεχίσει ο διαγωνισμός κανονικά διότι θα ήταν άδικο προς όλους όσους έχουν λάβει συμμετοχή από το προφίλ των παιδιών».

Μάλιστα, καταλήγοντας τόνισε ότι «όσον αφορά για τα υπόλοιπα θέλω να κάνετε υπομονή 24 ώρες και με το που κατέβουν αυτά τα στόρι θα επανέλθω».

Έκαναν… «cancel» τον Κοψιάλη οι Αντετοκούνμπο

#Cancel_Kopsialis: Το χάσταγκ που κατακλύζει το Τwitter – Τι συνέβη με τον γνωστό influencer

Η υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη, η καταγγελία και τα δημόσια λόγια της μπορεί να έκαναν αρκετούς να της συμπαρασταθούν, ωστόσο, το ίδιο δεν συνέβη με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη.

Ο λόγος για τον κορυφαίο Έλληνα Influencer με 1,2 εκατομμύρια ακολούθους, συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες, αλλά και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Με τον πρωταθλητή και τον MVΡ του ΝΒΑ μάλιστα, διοργάνωσε τον μεγαλύτερο διαγωνισμό που έχει γίνει ποτέ στο ελληνικό ίντερνετ δίνοντας δώρο ένα σπίτι με θέα την Ακρόπολη.

Η επίθεση στον Αλέξανδρο Κοψιάλη και το χάσταγκ που γέμισε το twitter

Πως συνδεέται όμως, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη;

Τις πρώτες ημέρες που η καταγγελία είδε το φως της δημοσιότητας, ανάμεσα στα ονόματα που φέρονταν ως εμπλεκόμενοι ήταν αυτό του επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκου με τον οποίο ο νεαρός Influencer διατηρεί φιλικές σχέσεις. Λίγο μετά τη διάψευση του Φιντιρίκου για την υπόθεση, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης ανάρτησε μερικά stories υποστηρίζοντας τον ίδιο.
Κοψιάλης

«Από τις 27 Δεκεμβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου έλειπε στο Άμπου Ντάμπι με τη μητέρα και την κοπέλα του», εξηγεί στο βίντεο που ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ ξεκαθαρίζει πως ο Φιντιρίκος ουδεμία σχέση έχει με τη διαρροή του ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη.

Αυτή δεν ήταν η αρχή της «καταιγίδας» του #cancel_kopsialis. Αυτό ξεκίνησε με αφορμή τον Ηλία Γκιώνη.

Ο λόγος για τον ακτιβιστή που έχει την εμπιστοσύνη θυμάτων σεξουαλικής βίας, μέσω του προφίλ του στα social media και προβαίνει σε αποκαλύψεις και φέρνει στο φως της δημοσιότητας υποθέσεις που ήταν άγνωστες.

Χρήστες του twitter, «ανακάλυψαν» πως ο γνωστός Influencer έκανε like σε πολλά ομοφοβικά και απολύτως ακραία σχόλια που είχαν στο στόχαστρο τον Ηλία Γκιώνη, γνωστό και ως «ο μικρός πριγκιπάκος» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτή ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει η χιονοστιβάδα αναρτήσεων εναντίον του Αλέξανδρου Κοψιάλη, ενώ τις τελευταίες ώρες ακόμα ένα βίντεο του ίδιου φαίνεται να του γύρισε μπούμερανγκ, καθώς όπως σχολιάζεται «δικαιολογεί τις κακοποιητικές συμπεριφορές λόγω… προκλητικότητας».

Ανάμεσα στα tweets βρίσκονται και πολλά που καλούν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να τερματίσει τη συνεργασία του μαζί του.

 

Πριν δεις το βιογραφικό του ενημερώσου για τον θέμα με το οποίο είδε ξαφνικά μεγάλη δημοσότητα. Αφορά στις μέρες που οι Βασίλης Λεβέντης και ο αδερφός του Ευαγόρας μαζί με δύο ακόμα νεαρούς επιχειρηματίες, κατηγορήθηκαν για τον βιασμό της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα. Το βίντεο αυτό έγινε αιτία ν’ ακούσει πολύ κράξιμο, αλλά και η αιτία να “παίξει” πολύ παρισσότερο στα news!

Αλέξανδρος Κοψιάλης: Τρολάρει μοναδική την Ελένη Φουρέιρα και τον ράπερ FY! Δες τα ξεκαρδιστικά βίντεο

Στο πλευρό του επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκου τάσσεται και ο 29χρονος γνωστός Youtuber, Αλέξανδρος Κοψιάλης, εξηγώντας γιατί ο πρώτος δεν εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

«Από τις 27 Δεκεμβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου έλειπε στο Άμπου Ντάμπι με τη μητέρα και την κοπέλα του», εξηγεί στο βίντεο που ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ ξεκαθαρίζει πως ο Φιντιρίκος ουδεμία σχέση έχει με τη διαρροή του ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη.

Ο 29χρονος με τους 1,2 εκατ. ακολούθους στο Instagram υποστηρίζει ειδικότερα ότι ο επιχειρηματίας βρισκόταν στο Άμπου Ντάμπι την ημέρα του πάρτι στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο έπεσε θύμα βιασμού η 24χρονη.

Να σημειωθεί ότι ο Κοψιάλης πριν από λίγο καιρό, μαζί με τους αδερφούς Αντετοκούμπο είχε κάνει διαγωνισμό για να δώσει «ρετιρέ» σε έναν τυχερό στο κέντρο της Αθήνας.

 

Υπενθυμίζεται, ακόμη, ότι τις τελευταίες ώρες ο Δημήτρης Φιντιρίκος είδε στα social media να εμπλέκεται το όνομά του στην υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Ο γνωστός επιχειρηματίας, ο οποίος έχει απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης με τη σχέση του με την Κατερίνα Δαλάκα, προχώρησε σε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, διαψεύδοντας οποιαδήποτε εμπλοκή με τον βιασμό της 24χρονης.

Μάλιστα, κάποιοι τον συνδέουν ακόμη και με την διαρροή του ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη, κάτι που ο Δημήτρης Φιντιρίκος διαψεύδει επίσης.

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, γνωστός για τον τεράστιο λογαριασμό του στο ίνσταγκραμ, ήταν ο μόνος που πήρε θέση ανοιχτά υπέρ των πλούσιων γόνων! μαζί Αλέξανδρος Κοψιάλης βιογραφικό! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά . 05/04/1992 Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης (Αθήνα, 5 Απριλίου 1992) είναι διάσημος Έλληνας Influencer και Youtuber.

Πρώτα χρόνια

Γεννήθηκε στις 5 Απριλίου 1992 και μεγάλωσε στο Παλαιό Φάληρο. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2011 ως πωλητής σε κατάστημα ρούχων μέχρι το 2019, ενώ ολοκλήρωσε και τις σπουδές του στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και Μάρκετινγκ στο IST College, από όπου αποφοίτησε το 2014.

Καριέρα

Ξεκίνησε την καριέρα του στα Social Media στις 2 Φεβρουαρίου 2018 με την πρώτη του σειρά βίντεο Dhmosia Katakravyi[1] στο Instagram. Δημιούργησε το δικό του κανάλι στο YouTube στις 24 Μαρτίου 2018 και στις 4 Απριλίου 2018 ανέβασε το πρώτο βίντεο της ίδιας σειράς Dhmosia Katakravyi

Έκανε πρόταση γάμου στη Σοφία Φυρού λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά

Ο άμεσος αντίκτυπός του στο ελληνικό κοινό τον οδήγησε στη δημιουργία της εκπομπής Ιδιωτική Κατακραύη, μια εκπομπή με θεματικές συνεντεύξεις με χιουμοριστικό περιεχόμενο ανάλογα με το προφίλ του καλεσμένου του, που διαδραματίζεται στο αυτοκίνητό του. Παράλληλα, εκτός από τα Social Media, συμμετείχε σε καλλιτεχνικά δρώμενα ως παρουσιαστής, κωμικός και stand up comedian.

Αλέξανδρος Κοψιάλης: Μας δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο του γιου του – Είναι ολόιδιοι!

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης πριν από έναν χρόνο περίπου έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς, με την αγαπημένη του Σοφία Φυρού να φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Μάλιστα, με αφορμή την Πρωτοχρονιά, ο γνωστός Youtuber θέλησε να συστήσει τον μονάκριβο γιο του Κωνσταντίνο στους διαδικτυακούς του φίλους, δείχνοντας για πρώτη φορά το πρόσωπό του!

Όπως θα δεις στο στιγμιότυπο μπαμπάς και γιος είναι ολόιδιοι!

Στη λεζάντα ο Αλέξανδρος Κοψιάλης έγραψε: «Αρνητής Test DNA! Καλή Πρωτοχρονιά από εμάς, σε όλους, με υγεία και τύχη! Και κάπου εδώ να πω το πιο ΜΕΓΑΛΟ και ΑΛΗΘΙΝΟ “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ” στην ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ που μας ευλόγησε με αυτό εδώ το πλασματάκι!».

Αλέξανδρος Κοψιάλης: Το δημόσιο ξέσπασμα στο Instagram- “Μόνο ντροπή και σίχαμα για αυτούς τους ανθρώπους”
Με ένα βίντεο θέλησε να εκφράσει τον θυμό του ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, όταν πληροφορήθηκε πως τα τρόφιμα και τα αντικείμενα ανάγκης που συγκέντρωσε μαζί με ομάδα εθελοντών για την Εύβοια, τα κρατούν ντόπιοι και τα πωλούν στα μαγαζιά τους.

Ποιος είναι ο Αλέξανδρος Κοψιάλης! Η ΣΧΕΣΗ με τον Βασίλη Λεβέντη! Η θέση του για τον βιασμό της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα
Ποιος είναι ο Αλέξανδρος Κοψιάλης! Η ΣΧΕΣΗ με τον Βασίλη Λεβέντη! Η θέση του για τον βιασμό της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα

Την πληροφορία την έδωσε κάτοικος της περιοχής, με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη να δείχνει φανερά ενοχλημένος.

«Δέχτηκα αυτό το μήνυμα από ένα παλικάρι το οποίο μένει στο Μαντούδι, μόνο ντροπή και σίχαμα για αυτούς τους ανθρώπους, δεν είναι μόνο ότι τα πράγματα πήγανε για άλλο σκοπό και τα χρησιμοποιούν εκείνοι, το ακόμα πιο σιχαμερό είναι ότι τα στερούν από κάποιους που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

Και έχουν βάλει τώρα τα τοπικά μανάβικα, μακαρόνια, μπισκότα, χυμούς και πουλάνε πράγματα και τρόφιμα που ποτέ στο παρελθόν δεν πουλούσαν.

Αλέξανδρος Κοψιάλης: Τρολάρει μοναδική την Ελένη Φουρέιρα και τον ράπερ FY! Δες τα ξεκαρδιστικά βίντεο
Στείλτε μου μια φωτογραφία αν δείτε να πουλάνε τα αυτά τα προϊόντα, να τους κάνω στόρι, να δείτε ποιοι είναι εκείνοι οι ξεφτίλες στον τόπο σας που εκμεταλλεύονται τον πόνο του κόσμου και την προσπάθεια όλου του κόσμου που ενώθηκε για να πάμε όλα αυτά τα πράγματα εκεί», δήλωσε χαρακτηριστικά.