freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Αλέξανδρος Παπαδόπουλος βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Έτσι, ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει πολιτικός μηχανικός και διατηρεί μία άψογη σχέση με τους γονείς του. Μάλιστα όπως είχε εξομολογηθεί πριν από μερικά χρόνια ο Σπύρος Παπαδόπουλος για τη σχέση του για τον γιο του, είχε πει: «Όταν προέκυψε το σοβαρό θέμα με την υγεία μου, τον έπιασα και του τα είπα όλα. Καθαρά. Και ήταν δίπλα μου «σπαθί». Είναι το μεγάλο καμάρι μου ο γιος μου. Το πιο ακριβό, αλλά και το πιο ξεχωριστό δώρο της ζωής μου».

Σπύρος Παπαδόπουλος! Μιλάει για τον γιο του, Αλέξανδρο, καρπό του γάμου του με την επίσης ηθοποιό Αθηνά Τσιλύρα

Αλέξανδρος Παπαδόπουλος! Ποιός ειναι ο ΓΙΟΣ του Σπύρου Παπαδόπουλου Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η πρώην σύζυγός του Αθηνά Τσιλύρα απέκτησαν μαζί ένα γιο τον Αλέξανδρο, ο οποίος απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Αλέξανδρος, δεν έχει κάποια σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο καθώς έχει σπουδάσει πολιτικός μηχανικός.

Μάλιστα σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Σπύρος Παπαδόπουλός είχε αναφέρει πως με την μητέρα του έκαναν ό,τι μπορούσαν έτσι ώστε ο γιος τους να μείνει μακριά από αυτόν τον χώρο.

Αλέξανδρος Παπαδόπουλος! Ποιός ειναι ο ΓΙΟΣ του Σπύρου Παπαδόπουλου
Αλέξανδρος Παπαδόπουλος! Ποιός ειναι ο ΓΙΟΣ του Σπύρου Παπαδόπουλου

Οι δηλώσεις του παρουσιαστή για τον γιο του Αλέξανδρο
Ο Αλέξανδρος, τον οποίο ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανατίσει μόνο μία φορά και αυτή σε τυχαία έξοδό ’’πατέρα και γιου’’ στα μπουζούκια, δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο του θεάματος και της υποκριτικής, καθώς όπως είπε πρόσφατα σε συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου, τόσο ο ίδιος όσο και η μητέρα του, έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τον κρατήσουν μακριά από αυτό τον χώρο.

Σπύρος Παπαδόπουλος: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ!…από εκείνη που δεν πήρε τον ρόλο!

Αλέξανδρος Παπαδόπουλος! Ποιός ειναι ο ΓΙΟΣ του Σπύρου Παπαδόπουλου
Αλέξανδρος Παπαδόπουλος! Ποιός ειναι ο ΓΙΟΣ του Σπύρου Παπαδόπουλου

Αλέξανδρος Παπαδόπουλος: Ο γιος του Σπύρου, είναι 27 χρονών, μένει μακριά από την δημοσιότητα και μοιάζει πολύ στον πατέρα του
Μάλιστα, όπως είχε σχολιάσει στη συνέντευξή του αυτή ο ηθοποιός και παρουσιαστής, ακόμα και αν χρειαζόταν να δουλεύει κάποιος από τους δύο, πάντα ο άλλος έμενε πίσω ώστε ο μικρός να μη μεγαλώσει στα παρασκήνια ενός θεάτρου.

Αλέξανδρος Παπαδόπουλος! Ποιός ειναι ο ΓΙΟΣ του Σπύρου Παπαδόπουλου

Το πρόβλημα υγείας
Επίσης, όπως είχε εξομολογηθεί πριν από μερικά χρόνια ο Σπύρος Παπαδόπουλος για τη σχέση του για τον γιο του, είχε πει: «Όταν προέκυψε το σοβαρό θέμα με την υγεία μου, τον έπιασα και του τα είπα όλα. Καθαρά. Και ήταν δίπλα μου “σπαθί”. Είναι το μεγάλο καμάρι μου ο γιος μου. Το πιο ακριβό, αλλά και το πιο ξεχωριστό δώρο της ζωής μου».

Η ηθοποιός και μητέρα του Αλέξανδρου, Αθηνά Τσιλύρα, σε παλιότερη συνέντευξή της, σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να έχει κάνει και άλλα παιδιά, απάντησε: «Ναι, θα ήθελα πολύ. Όχι µόνο δικά µου. Ήθελα και να υιοθετήσω! Και βέβαια να τα μεγαλώσω εγώ. Αγαπώ πολύ τα παιδιά, δεν κουράζοµαι καθόλου µαζί τους. Θα ήθελα να έχω πολλά παιδιά, µη σου πω τον αριθµό και τροµάξεις! (σ.σ.: γελάει). Θα είχα πουλµανάκι και θα πηγαίναμε οπουδήποτε.

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Δεν της έδωσα το ρόλο και είπε μετά ότι της την έπεσα»

Λατρεύω αυτή την εικόνα ενός σπιτιού, µιας οικογένειας που εμφανίζονται παιδιά από παντού. Τη φασαρία τους, τα παιχνίδια τους, την ενέργειά τους, τους τσακωμούς τους, την κούρασή τους. ∆εν ξέρω γιατί, αλλά µαζί τους είναι σαν να µην υπάρχει τέλος και αρχή, µόνο ζωή. Και θεωρώ ότι έτσι μεγαλώνουν και πιο καλά, γιατί μαθαίνουν να μοιράζονται. ∆εν έγινε. ∆εν πειράζει.

Το πιστεύω – αν κάτι δεν σου το δίνει η ζωή, είναι µόνο για καλό. ∆εν πρέπει να πιέζεις και να σπρώχνεις τα πράγματα. Γενικότερα δεν πρέπει να το κάνεις… Καµιά φορά σκέφτοµαι ότι εάν είχα τόσα παιδιά, δεν θα έκανα τίποτε άλλο στη ζωή µου. Ίσως ποθούσα πιο πολύ να γυρίσω στο θέατρο».

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ο γιος μου είναι λιτοδίαιτος. Του δίνω 50€ και μου ξανά ζητάει λεφτά μετά από 2 μήνες»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον γιο του Αλέξανδρο, το οποίο απέκτησε με την πρώην σύζυγό του, Αθηνά Τσιλύρα.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος απεύχεται να γίνει ο γιος του δημόσιος υπάλληλος
Ειδικότερα, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στους δημόσιους υπαλλήλους και την προοπτική να γίνει ο γιος του ένας από αυτούς, υπογραμμίζοντας «οι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν μάθει να μην δουλεύουν. Κάθονται εκεί ξάπλα και περιμένουν να πεθάνουν. Δεν είναι δυνατόν ο γιος μου που είναι 22 ετών να είναι οκνηρός. Ο Χριστός και η Παναγία να γίνει ο γιος μου δημόσιος υπάλληλος».

Τα χρήματα που παίρνει ο γιος του Σπύρου Παπαδόπουλου από τον ηθοποιό
Και συμπληρώνει ο ηθοποιός για τον γιο του «είναι στο πρώτο έτος φοιτητής, αλλά είναι και λιτοδίαιτος. Του δίνω 50 ευρώ και μου ξαναζητάει μετά από δύο μήνες».Αλέξανδρος Παπαδόπουλος βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner