Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Αλέξανδρος Πέρρος βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Ο Αλέξανδρος Πέρρος (Αθήνα, 6 Απριλίου 1988) είναι Έλληνας ηθοποιός. Ο Αλέξανδρος Πέρρος έχει ύψος 1,95
Γεννήθηκε στις 6 Απριλίου 1988 στην Αθήνα

Έχει καταγωγή από την Άμφισσα
Έχει έναν μικρότερο αδερφό τον Άγγελο, με τον οποίο έχουν 12 χρόνια διαφορά

Τελειώνοντας το σχολείο σπούδασε υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν, από όπου και αποφοίτησε το 2009

Έχει σπουδάσει μουσική, παίζει σαξόφωνο
Σερβιτόρος, μπάρμαν, dj μέχρι και υπάλληλος σε ιχθυοπωλείο, είναι μερικές μόνο από τις δουλειές που έχει στο ενεργητικό του

Ο βροχοποιός του Ρίτσαρντ Νας, αγαπημένο θεατρικό του έργο
Το ντεμπούτο του στην τηλεόραση το έκανε στην σειρά «Οι Συμμαθητές», που προβλήθηκε το 2014 στον Αnt1

Ακολούθησε η συμμετοχή του στην σειρά «Τατουάζ» του Alpha και σήμερα ο πρωταγωνιστικός του ρόλος στην δραματική σειρά «Αγγελική» στον Alpha

Στο θέατρο έχει συμμετάσχει σε αρκετές παραστάσεις όπως «Οι 12 ένορκοι», «Ο συμβολαιογράφος», «Επιστροφή στην Άγρια Βρύση» κ.αΑλέξανδρος Πέρρος

Δίδασκε για χρόνια χορό και έχει μάλιστα συμμετάσχει σε διαγωνισμούς latin

Είναι μέρος της θεατρικής ομάδας «επίPlay» που ασχολείται με το σωματικό θέατρο

Σε συνέντευξη, που είχε δώσει στον Alpha και στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού “Καλύτερα δεν γίνεται”, ο ηθοποιός, είχε δηλώσει για τους γονείς του και τον αδελφό του: “Μέχρι τα 12 μου ήμουν μοναχοπαίδι και μετά γεννήθηκε ο φοβερός αδελφός μου ο Άγγελος. Είναι πολύ ωραία περίπτωση ο Άγγελος, διότι η μητέρα μου έπαθε επιλόχειο κατάθλιψη για ένα μικρό χρονικό διάστημα και αναγκάστηκα να τον μεγαλώσω εγώ. Και το αναγκάστηκα το λέω γιατί τότε δεν μπορούσα να κάνω κάτι από το να βοηθήσω. Αυτό με γαλούχησε πάρα πολύ και βοήθησε τη σχέση μου με τον αδελφό μου. Του έχω και μου έχει ιδιαίτερη αδυναμία…

Ο πατέρας μου είχε πολλή δουλειά. Δεν μπορούσα να αντιληφθώ τι είναι η επιλόχειος κατάθλιψη. Αυτό που καταλάβαινα είναι ότι κάτι έχει η μαμά και χρειάζεται τη βοήθειά μας. Δεν μπορούσα να επιλέξω κάτι. Ενηλικιώθηκα πιο γρήγορα. Αυτό είναι και καλό και κακό. Όταν σου ζητούν αν αναλάβεις έναν ρόλο που δεν σου αρμόζει, αργότερα είναι δίκοπο μαχαίρι τι θα σου συμβεί μέσα σου. Ευτυχώς επειδή οι γονείς μου είναι υπέροχοι μπόρεσα όλο αυτό να χρησιμοποιήσω υπέρ μου και να βγω πιο ικανός“.

Βιογραφία
Ο Αλέξανδρος Πέρρος είναι ηθοποιός. Γεννήθηκε στις 6 Απριλίου 1988 στην Αθήνα.

Σπούδασε υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν και μουσική. Παίζει σαξόφωνο.

Είναι μέρος της θεατρικής ομάδας “επίPlay” μαζί με τον Δημήτρη Δεγαΐτη και τον Νίκο Τσέκο.

Μαζί με τον Βασίλη Φιλίππου αποτελούν το Dj Set “The Juicy Brothers”.

Στην τηλεόραση, συμμετείχε στις σειρές “Συμμαθητές” (ΑΝΤ1) και “Τατουάζ” (Alpha).

Ο Αλέξανδρος Πέρρος από την “Αγγελική” αποκαλύπτεται – “Είχα δύο μεγάλους έρωτες στη ζωή μου”

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Οι 12 ένορκοι (2016), Ο συμβολαιογράφος (2018), Επιστροφή στην Άγρια Βρύση (2018), Σκύλος με Σπίτι (2016).

Στην τηλεόραση συμμετείχε στις σειρές Το αύριο μας ανήκει (2021) Αγγελική (2020), Οι συμμαθητές (2014), Το Τατουάζ (2017).

Ο Αλέξανδρος Πέρρος μας «συστήνει» τους γονείς και τον αδελφό του (φωτο)

Ο Αλέξανδρος Πέρρος είναι από τους αγαπημένους ήρωες της σειράς «Αγγελική».

Ο γοητευτικός ηθοποιός έκανε το ντεμπούτο του στη σειρά «Συμμαθητές» και στη συνέχεια έκλεψε τις εντυπώσεις στο «Τατουάζ». Φέτος είναι η χρονιά του καθώς ο ρόλος του «Νικόλα» τον «απογείωσε».

«Μέχρι τα 12 μου ήμουν μοναχοπαίδι και μετά γεννήθηκε ο φοβερός αδελφός μου ο Άγγελος. Είναι πολύ ωραία περίπτωση ο Άγγελος, διότι η μητέρα μου έπαθε επιλόχειο κατάθλιψη για ένα μικρό χρονικό διάστημα και αναγκάστηκα να τον μεγαλώσω εγώ. Και το αναγκάστηκα το λέω γιατί τότε δεν μπορούσα να κάνω κάτι από το να βοηθήσω. Αυτό με γαλούχησε πάρα πολύ και βοήθησε τη σχέση μου με τον αδελφό μου. Του έχω και μου έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

Πήρε τον δικό του δρόμο. Ο πατέρας μου είχε πολλή δουλειά. Δεν μπορούσα να αντιληφθώ τι είναι η επιλόχειος κατάθλιψη. Αυτό που καταλάβαινα είναι ότι κάτι έχει η μαμά και χρειάζεται τη βοήθειά μας. Δεν μπορούσα να επιλέξω κάτι. Ενηλικιώθηκα πιο γρήγορα. Αυτό είναι και καλό και κακό.

Όταν σου ζητούν αν αναλάβεις έναν ρόλο που δεν σου αρμόζει, αργότερα είναι δίκοπο μαχαίρι τι θα σου συμβεί μέσα σου. Ευτυχώς επειδή οι γονείς μου είναι υπέροχοι μπόρεσα όλο αυτό να χρησιμοποιήσω υπέρ μου και να βγω πιο ικανός», είχε πει σε συνέντευξή του.

Πριν από λίγο καιρό είχε ποστάρει στο instagram φωτογραφία παρέα με τον πατέρα του αλλά και με τη μητέρα και τον αδελφό του.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :