Αλίνα Κωτσοβούλου: «Θυμάμαι ανάγλυφα τα παιδικά μου καλοκαίρια στην Ιθάκη»

0

Για όλα όσα θαυμάζει, αλλά και για όλα όσα θυμάται από τα παιδικά της χρόνια, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Αλίνα Κωτσοβούλου.

«Τα τελευταία χρόνια έμαθα να είμαι συμπαθητική ακόμα και απέναντι σε άτομα που «αντιπαθώ». Συμπαθητική με την έννοια του συμπάσχω, άρα μπαίνω στη θέση του άλλου. Απλά, όταν ένας άνθρωπος ή μια κατάσταση είναι πλέον ακατάλληλα για μένα, προσπερνώ και προχωρώ», λέει στο Τηλέραμα και συνεχίζει:

«Θυμάμαι ανάγλυφα τα παιδικά μου καλοκαίρια στην Ιθάκη. Λατρεύω τη θάλασσα και χαλαρώνω κολυμπώντας, Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα χρόνια που έζησα στο Λονδίνο, με τον ενθουσιασμό και τη χαρά της δημιουργίας, σε ένα ξένο περιβάλλον, με ανθρώπους από όλο τον κόσμο», συμπληρώνει και καταλήγει:

«Θαυμάζω τους ανθρώπους που συγκεντρώνονται, εστιάζουν και επιτυγχάνουν τους στόχους τους. Τους ανθρώπους που προσφέρουν τον εαυτό τους και τον χρόνο τους για να βοηθήσουν αυτούς που έχουν ανάγκη, θαυμάζω τους καλλιτέχνες που συνεχίζουν να δημιουργούν»

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com