Άλκηστις Μαραγκουδάκη για Στέλιο Χανταμπάκη: «Κανείς δεν του είπε να παίξει το ρόλο του καλού ή του κακού!»

Η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ Άλκηστις Μαραγκουδάκη μιλά για το μοντάζ στο Survivor και την εικόνα του Στέλιου Χανταμπάκη.

Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη αποκαλύπτει στο περιοδικό People και στον Μαρίνο Βυθούλκα πως ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν ο μοναδικός παρουσιαστής που είχε στο μυαλό της για το Survivor, ενώ παράλληλα περιγράφει την πρώτη του συνάντηση , που έγινε κατά τύχη στο εξωτερικό.

«Τον Σάκη τον γνώρισα τυχαία τον περασμένο Οκτώβριο στις Κάννες. Όταν τον είδα, λοιπόν, του είπα πως θέλω να παρουσιάσει το Survivor. Ήταν πολύ διστακτικός στο να αναλάβει την παρουσίαση ενός concept που δεν είναι δικό του, καθώς το World Party που παρουσίαζε στον Alpha ήταν δικής του παραγωγής και σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Ανησυχούσε. Επιπλέον, δεν ήταν σίγουρος πως ήθελε να έχει τόσο συχνή τηλεοπτική παρουσία. Όταν τον φώναξα στο γραφείο και μιλήσαμε, καταλάβαμε και οι δύο πως αυτός θα είναι ο παρουσιαστής. Το πρώτο πράγμα που κάναμε ήταν να τον γνωρίσουμε στην Acun Medya. Πλέον, είμαι βέβαιη πως του αρέσει και θα είναι ο παρουσιαστής και στο επόμενο Survivor. Σε αυτό το σημείο θέλω να τονίσω πως δεν έγινε ποτέ πρόταση παρουσίασης ούτε στον Δημήτρη Αλεξάνδρου, αλλά ούτε και στον Γιώργο Μαυρίδη».

Δεδομένου πως συνήθως η συνέχεια ενός format χάνει το στοιχείο της έκπληξης και του αιφνιδιασμού, θεωρεί ότι το Survivor 2 θα είναι εξίσου δημοφιλές με το πρώτο; «Μακάρι! Εγώ εύχομαι να έχει τα ίδια νούμερα. Πιστεύω πάντως – και είμαι έτοιμη για αυτό – πως ο ανταγωνισμός δεν θα καθίσει με τα χέρια σταυρωμένα».

Έχουν περάσει τρεισήμισι μήνες από τότε που το ριάλιτι επιβίωσης έκανε πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ και πολλοί ισχυρίζονται πως το μοντάζ δίνει συγκεκριμένο ρόλο σε κάποιους παίκτες.

«Στον Άγιο Δομίνικο υπάρχει άνθρωπος από το ΣΚΑΪ, αλλά τη βασική γραμμή του μοντάζ τη δίνει άνθρωπος της Acun Medya που γνωρίζει άριστα το concept. Από εκεί και πέρα, όποιος βγαίνει από το παιχνίδι μπορεί να πει οτιδήποτε, γιατί ενδεχομένως να μην του άρεσε η εικόνα που βγήκε προς τα έξω. Όμως, κανείς δεν είπε, για παράδειγμα στον Χανταμπάκη να παίξει το ρόλο του καλού ή του κακού.»

Slide Up
x

Related Articles