Άλκηστις Μαραγκουδάκη οριστικό: «Εκλεισε» με τον Ιβάν Σαββίδη για το EPSILON!

Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί… κι ακόμα περισσότερα έχουν γραφτεί τον τελευταίο καιρό για το ποιο πρόσωπο θα αναλάβει να «στήσει» το καινούργιο πρόγραμμα στον τηλεοπτικό σταθμό EPSILON μετά την αγορά του από τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη.
Μόλις πριν από μία βδομάδα ολοκληρώθηκε η πλήρης μεταβίβαση του τηλεοπτικού σταθμού και σήμερα, πριν από λίγο, «έκλεισε» η συμφωνία με το πρόσωπο που αναλαμβάνει δραστικό ρόλο στην ηγετική πυραμίδα του αναλαμβάνοντας ό,τι έχει σχέση με τη θεματολογία και το ύφος του προγράμματος.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου είναι οριστικό ότι στο καινούργιο τηλεοπτικό σταθμό που στήνεται ανήκει πλέον η Άλκηστις Μαραγκουδάκη. Το ικανό στέλεχος μετά από την πετυχημένη πορεία της ως διευθύντρια προγράμματος στον ΣΚΑΪ καθώς επί της θητείας της ο σταθμός ανέβηκε στην κορυφή της τηλεθέασης, την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου, αποχώρησε από το κανάλι του Φαλήρου λέγοντάς τους πως «έκλεισε ο κύκλος της στον ΣΚΑΪ». Σήμερα μάλιστα ο ΣΚΑΪ έβγαλε ανακοίνωση ευχαριστώντας την για τη συνεργασία. Σήμερα όμως, όπως ανέφερα η Άλκηστις Μαραγκουδάκη «ανοίγει έναν καινούργιο κύκλο» αναλαμβάνοντας, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου «Chief Content Officer» στον τηλεοπτικό σταθμό.

Έτσι λοιπόν είναι οριστικό ότι αναλαμβάνει δραστικό ρόλο στην ηγετική πυραμίδα του σταθμού του Ιβάν Σαββίδη ανοίγοντας έναν καινούργιο κύκλο στην επαγγελματική της πορεία…!

Slide Up
x

Related Articles

Close

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος λειτουργεί με διαφημίσεις. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ και να επιλέξετε την εμφάνιση τους.